سلام !!
منم دیشب دانلودم کم شد ! 800 مگ (+ریسیو)
نمیتونم دیگه تحمل کنم!! (شوخی) ! البته من دیگه ماه بعدی نمیگیرم ! عوضش واسه تابستون جبران میکنم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام !!
منم دیشب دانلودم کم شد ! 800 مگ (+ریسیو)
نمیتونم دیگه تحمل کنم!! (شوخی) ! البته من دیگه ماه بعدی نمیگیرم ! عوضش واسه تابستون جبران میکنم
دوستان انگار سرعت همه ي آرتي ها كم شده و فقط من نيستم:
مقدار اضافه هر سرويس رو حذف كردن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیقآ !!
منم ریسیوم از 578 شده 544 !!!
از ديشب تاحالا ديگه؟
اشكان كجايي بابا بيا بگو آرت 2 تو هم كم شده؟؟؟ فكر كنم سرعتت از 28 شده باشه 24 چون تقريباً 32 كيلوبيت اضافه هر سرويس از ساعت 12 ديشب كم شده.
ديگه طرفداري شاتل رو نكني ها![]()
![]()
![]()
از منم همین 544 شده
فکر کنم از همه را کم کردن!
میدونی همین مقداری که کم کردن فک کنم بشه چند مگابیت !!! (توی هر شهر)
شاعر میگه ===> قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
سلام به همه
چه خوب که این تاپیکو پیدا کردم
منم آرت 1 هستم 100 بار هم باهاشون آنلاین چتیدم
حرف خودشونو میزنن میگن مخابراته
من مشکل پینگ دارم
چون من آنلاین بازی میکنم پینگ برام مهم ترین چیزه که باید زیر 100 باشه که الان 2550 هست
دیگه شورشو در آوردن
من هم با آقای سیامک موافق , دیگه دلیلی نمیبینم شاتل بمونم
در ضمن من کرجم
اگه کسی تونسته کاری بکنه یه چیزی اینجا بگه![]()
سلام بچه ها و سیا جون ...
آره منم یه هوا کم شده سرعتم ... 570 مگ هر شب شده 550 تا .... شبانم کم شده ولی روز عالی ام ... الان با پشتیبانی صحبت کردم گفت ماله من رو 215 بستند به جای 192 ... آرت 2 ام ...
دلیلش به نظر من عیدی که دادنه ... ولی خدایی من همیشه طرف شاتل رو دارم ... مگه اینکه چی بشه![]()
البته من نمیدونم قبلاً چند بودم که الان 215 ام ... ؟؟؟؟
نه دیگه مثل اینکه منم باید طرف داری از شاتل رو کنار بگذارم ... الان تلفن زدم به پشتیبانی و آقای x گفت که شاتل پهنای باند رو کم کرده و جزء سیاست شرکت است و همین طوری هم می مونه ... تازه گفت در هر صورت از مقداری که باید مثلاً 192 داشته باشه بیشتره ... منت هم گذاشت ...
بالاخره تو این مملکت هر چیزی یه عمری داره ... من 3 سال پیش میرفتم ساندویچ سودا تو شریعتی می خوردم و یه 24 سیر می شدم ... الان میرم می خورم و 2 ساعت بعد گشنم میشه.... همینه ... بد بشه من میرم داتک
![]()
هم اکنون 86 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 86 مهمان)