فعلا که روز سرعتش کمتر از شبه.
فعلا که روز سرعتش کمتر از شبه.
پینگ که افتضاح بالاست![]()
پس برو 384 شاتل بگیر با سرعت 52 کیلوبایت.
آهان این شد یه چیزیمتناسب
پارس هم از صبا یاد گرفته یه مدت سرعتا رو فضایی میکنه بد فرطی میاره پایین وقتی پول به جیب زد.
آقا من پارس انلاين 128 دارم ديونم كرد نصف روزاش كه قطع بود همش هم قطع و وصل مي شه تا خيلي كلافه هستم .....
خدا لعنتشون كنه ..... بيب .......بيب.....يبي...بيب.....بيب.....
يعني يا هر روز هفته بايد زنگ يرني پشتيباني اون هم ميگه كليه ي كارشناسان مشغول هستند و يعني .....م ...تو.....
چه سرويسي بگيرم؟
Last edited by p30pro; 03-01-2010 at 16:38.
من 2 سالی میشه که از پارس گرفتم بعد از دزد تک و یموقعی بود که بدم نمیومد با شاتل عوض کنم ولی الان حاضرم 384 شاتل رو بدم 128 پارس بگیرم ولی تو این منطقه میگه 1 مگ کمتر نمیدم.
سلام دوستان
من میخواهم اینترنت +ADSL2 بگیرم . سوال هایم را مختصر در همین پست مطرح میکنم . هر کدام از دوستان که لطف کنند جواب دهند بینهایت ممنون میشوم.
1. مصرف خانگی دارم ( تهران ) و میخواهم با نامه دانشگاهی سرعت 512 بگیرم . بر فرض اگر یکساله بگیرم آیا هر بار سر یک سال برای تمدید همان سرعت بالا باید مجدد نامه ی دانشگاهی داشته باشم ؟
2. من استفاده ی زیادی برای دانلود ندارم . یعنی نیازی به گیگا بایت بالا برای یک ماه ندارم . به عنوان مثال ماهی نهایت نهایت 2 گیگ مد نظرم هست ! ( که اگر هم زیاد استفاده داشته باشم پارس آنلاین شبانه نا محدود هست). به نظر شما کدام سرویس از ( پارس آنلاین یا شاتل ) را باید دریافت کنم که هزینه ی زیادی نداشته باشد ؟ آیا شاتل هم سرویسی همانند پارس آنلاین دارد که شبها ایگان باشد ؟
3. من خودم پارس آنلاین را به خاطر اسم و رسم بهترش انتخاب کردم . ولی عده ای از دوستان شاتل را به علت " کمتر بودن مشتری " پیشنهاد دادن .به نظر شما که از این شرکت ها استفاده میکنید کدام بهتر است ؟
4. در شاتل سرویس ECO512 که 256/512 Kbps هست که سالی 114.900 تومان میباشد مد نظرم هست ولی در پارس آنلاین چنین سرویسی با این قیمت پیدا نکردم. یعنی اکثراً ترافیک ماهیانه ی بالایی داشتند که من نیازی ندارم . آیا میتوانم از پارس آنلاین دقیقاً مشابه همین امکانات شاتل را درخواست کنم ؟ یعنی با " حدود " همین قیمت همچین سرویسی ؟
5. در پارس آنلاین میکرو فیلتر به همراه اسپيليتر هم ارائه میشود که شاتل ندارد . آیا حتماً نیازی به آنها هست و چرا شاتل ندارد ؟
6. من میخواهم برای خانه بگیرم و یک مودم وایرلس که یک کامپیوتر و یک لپ تاپ بتوانند استفاده کنند . آیا هر دو میتوانند همزمان استفاده کنند ؟ آیا اگر میشود همزمان استفاده کرد بر سرعت تاثیری هر کدام تاثیری دارد یا خیر ؟
7. کاربرد کلمه ی Ping در این تاپیک کلاً به چه معناست که دوستان اشاره میکنند بالا هست و یا پایین .
شرمنده . با سپاس پیشاپیش
Last edited by Scrat; 04-01-2010 at 00:30.
سلام به همه.
كلا براي انتخاب يه شركت اصلا روي فضاي رايگان شبانه حساب باز نكنيد . چون در مورد همه شركت ها سرعتتون از ديالاپ هم كمتره.
من خودم eco256 شاتل دارم واقعا راضيم قطعي ندارم سرعت فوق العاده است شايد باورتون نشه ولي بعضي وقتها موقع دانلود با 256 تقريبا 60-55 دانلود دارم.از لحاظ پشتيباني آدم باورش نميشه اين شركت تو ايرانه. نصفه شبم مشكلتو سند كني 1 دقيقه نشده جوابتو مي دن.حتي همون شبانشم بعضي وقت ها عاليه و افت نمي كنه. البته شاتل قيمت هاشم خوبه و تقريبا از همه جا بيشتره. راستي منطقه ما به الغدير ميخوره.
سوال در مورد سرعت دانلود
سرعت دانلود چقدر است
128 => سرعت دانلود چقدر ؟
256=> ؟
512=>
1-بستگی به شرکتش داره من خودم قبلا گرفته بودم گفتن بازم باید نامه بیاری ولی یه شرکت دیگه نمیخواست و همون یه بار کافی بود بهترین کار اینه که از نامت اسکن بگیری و هر دفعه همونو با تاریخ جدید تحویلشون بدی
2-سرویس اکو128 شاتل روی 512 بسته شده و 3گیگ حجم ماهانه داره و از 1تا7 رایگانه میتونی 512 هم بگیری که تو مشهد 128 رو 2مگ بسته شده
3-من خودم قبلا از پارس آنلاین هم گرفتم و سرویس هاش کیفیت خوبی ندارند باید خودت تجربه کنی چون تو مرکز مخابراتی شما ممکنه که اوضاع فرق کنه
4-فکر نمیکنم بازم باید از خودشون بپرسید
5-میکروفیلتر و اسپیلیتر هر دو یک وسیله هستند و خوب توی جعبه های مودم هست ولی بعضی شرکت ها برمیدارن و جدا میفروشن
6-البته که تاثیر داره مثلا اگر با یکی دانلود کنی اون یکی سرعتش میاد پایین ولی اگر یکی بیکار باشه اون یکی رو ماکسیموم سرعت هست
7-زمان پاسخ دهی سرور رو PING میگن که هرچی پایین تر باشه بهتره و فقط در بازی های آنلاین تاثیر داره و واحدش میلی ثانیه هست که هر 1000 میلی ثانیه میشه 1 ثانیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)