تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 579 از 859 اولاول ... 79479529569575576577578579580581582583589629679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,781 به 5,790 از 8586

نام تاپيک: تر جمه -- Translation 2

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سلام. بازم مزاحم همیشگی

In a flashback, we learn that at a very young age she burned her parent's house while they were inside. Barbara and Artemio crossed paths when Artemio helped her get out of jail. At the age of 15, Artemio abused her and that's how she got pregnant. She never met the baby after giving birth. Artemio told her the baby died when in fact the baby survived. Aurora (Barbara's daughter) reappears when she starts a relationship with Santiago.
    در یک فلاش بک ، می فهمیم که باربارا وقتی خیلی کوچک بوده ، خانه پدری اش را در حالی که والدینش در آن بودند ، آتش زده. او و آرتمیو وقتی به هم برخوردند که آرتمیو به باربارا کمک کرد تا از زندان خارج شود. باربارا وقتی 15 سال داشت ، مورد سو استفاده ی آرتمیو قرار گرفت و این گونه بود که باردار شد. او هیچ گاه پس از تولد فرزندش ، او را ندید. با اینکه بچه جان سالم به در برده بود ، آرتمیو به او گفت که فرزندت مرده است. آرورا (دختر باربارا) وقتی دوباره وارد داستان می شود که با سانتیاگو رابطه برقرار می کند. 

2. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام. بازم مزاحم همیشگی

In a flashback, we learn that at a very young age she burned her parent's house while they were inside. Barbara and Artemio crossed paths when Artemio helped her get out of jail. At the age of 15, Artemio abused her and that's how she got pregnant. She never met the baby after giving birth. Artemio told her the baby died when in fact the baby survived. Aurora (Barbara's daughter) reappears when she starts a relationship with Santiago.
    سلام.
    ممنون از كوروش جان كه زحمت ترجمه رو كشيدن.ولي من 1 پيشنهاد واسه شما دارم و اون اينكه خودتون سعي به ترجمه كنيد.اين متن فكر نميكنم خيلي تخصصي و مشكل باشه.اينجور دستتون هم راه ميوفته.
    البته فقط پيشنهاد بود.لغتهاش در سطح Intermediate هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه elahe_n12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Barbara later finds a handkerchief with the initials "R.S.", meaning Rebeca Sanchez (Barbara's real identity, the handkerchief was given to her by Artemio) she suspects she is her daughter but Artemio later makes her suspect that Aurora is his mistress and that Artemio sent Aurora to spy Barbara. So, to fight back, Barbara convinces Camilo to rape her.

---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------

من 1 پيشنهاد واسه شما دارم و اون اينكه خودتون سعي به ترجمه كنيد
    سلام. شما درست می گید، اما من ترجمه ام اصلاً خوب نیست، فقط می تونم معنی کلمه ها رو پیدا کنم. بعضی از جمله ها هم واقعاً معنی پیدا کردن براشون مشکله، اینطور نیست؟!

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اینا ترجمشون به انگلیسی چی میشه؟

به صورت حروف بنویسید

به صورت عددی بنویسید

مرسی

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

Ba

سلام. شما درست می گید، اما من ترجمه ام اصلاً خوب نیست، فقط می تونم معنی کلمه ها رو پیدا کنم. بعضی از جمله ها هم واقعاً معنی پیدا کردن براشون مشکله، اینطور نیست؟!
    بله دقيقآ همينطور ه كه ميگيد.اما با تمرين دستتون راه ميوفته.شايد اولش يكم جمله ها بي معني باشه اما رفته رفته بهتر ميشيد.عادت ميكنيد

7. این کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی دیگه من اینجا متنی برای ترجمه نذارم؟؟ :(

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سلام.
    ممنون از كوروش جان كه زحمت ترجمه رو كشيدن.ولي من 1 پيشنهاد واسه شما دارم و اون اينكه خودتون سعي به ترجمه كنيد.اين متن فكر نميكنم خيلي تخصصي و مشكل باشه.اينجور دستتون هم راه ميوفته.
    البته فقط پيشنهاد بود.لغتهاش در سطح Intermediate هست.
    درسته حمید جان ، امیدوارم از روی ترجمه ها و سبک نوشتاری متن ، بتونن با پیدا کردن چند کلمه در آینده خودشون از پس ترجمه ها بر بیان ...

Barbara later finds a handkerchief with the initials "R.S.", meaning Rebeca Sanchez (Barbara's real identity, the handkerchief was given to her by Artemio) she suspects she is her daughter but Artemio later makes her suspect that Aurora is his mistress and that Artemio sent Aurora to spy Barbara. So, to fight back, Barbara convinces Camilo to rape her.
    باربارا بعدها یک دستمال پیدا می کند که روی آن حروف R.S ، مخفف Rebeca Sanchez ، حک شده (این نام اصلی باربارا است و این دستمال را آرتمیو به او داده بوده). مشکوک می شود که شاید او دخترش باشد ، اما آرتمیو بعداً این طور مجابش می کند که آرورا پیشخدمت اوست و او را برای جاسوسی باربارا می فرستد. برای مقابله به مثل ، باربارا کامیلو را قانع می کند که به او تجاوز کند. 
    نه بابا ، حمید جان پیشنهاد داد فقط ...
    در خدمتیم
    Last edited by Kurosh; 20-07-2010 at 17:37.

10. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان پیشنهاد داد فقط
    واقعاً ازتون ممنونم. چون من خیلی دنبال برنامه هایی می گشتم که بتونن متن رو ترجمه کنن، ولی حتماً خودتون هم می دونید که ترجمهء این برنامه ها واقعاً به درد نخورن. برای همین وقتی اینجا رو پیدا کردم خیلی خیلی خوشحال شدم.

12. این کاربر از elahe_n12345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Barbara finds Camilo and Aurora in bed and bans Aurora from the Elizalde household (by forcing an agreement), promising she would not tell Santiago what happened, if Aurora left forever. Later, Barbara finds out from a witch (Barbara had taken Aurora to see this witch in order to get more information about her) that the handkerchief belonged to Aurora's mother, Barbara herself.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت

پيش فرض

نه دوست عزيز ناراحت نشيد.من فقط خواستم كه پيشرفت كنيد.چرا پست نديد؟! اينجا ما همه قصدمون كمك به همديگه هست و اطلاع دادن به هم
    همين پست دادن اينجا هم كمكتون ميكنه.خوب معني رو ملاحظه كنيد

15. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •