دوستان آیپادمو دادم بیرون واسم 18 گیگ بازی ریخت الان که به آیتونز وصل می کنم میگه واسه اینکه سینک کنم باید همه بازی هارو پاک کنم چی کار کنم که بازی ها پاک نشه و سینک کنم
ممنون
دوستان آیپادمو دادم بیرون واسم 18 گیگ بازی ریخت الان که به آیتونز وصل می کنم میگه واسه اینکه سینک کنم باید همه بازی هارو پاک کنم چی کار کنم که بازی ها پاک نشه و سینک کنم
ممنون
ببخشید این برنامه که گفتید برای ویندوزه ، برنامه مشابه واسه مک نداره؟
دوستان من با ifunbox تونستم آهنگو ويدئو بريزم ولي تو قسمت موزيك و ويدئو نميره ميشه راهنمايي كنين چه جوري تو خود قسمت موزيك يا ويدئو بره؟
میتونی با برنامه ifunbox از تک تک برنامه ها کپی بگیری تو کامپیوتر![]()
دوستان رفيقم يه ايپاد تاچ گرفته ولي تو اكتيو كردنش دچار مشكل شده
من خودم اپيدم رو مغازه دار برام اكتيو كرد بخاطر همين نميدونم مشكلش چي ميتونه باشه
اينكه هنوز apple id نساخته مهمه. منظورم اينه براي اكتيو كردن حتما بايد با id اش sign in شده باشه
منظورت از اکپیو کردن چیه؟
منظورت برای روشن کردن بار اوله که میگه به آیتونز وصل کن؟
اگه آره که باید به اینترنت وصل باشی.
اره دیگه
غیر اینترنت وصل بودن نیاز هم هست که apple id ساخته باشه
سلام دوستان
یه سوال
من هدفون سمت راستیم متاسفانه دچار مشکل شده///نمیدونم چرا اینجوری شدا...ولی صداش نسبت به چپیه خیلی خیلی خیلی ضعیف شده و اون کیفیت سابق رو نداره اصلا...
الان براش باید یه هدفون جدید بخرم ظاهرا...نه؟؟؟
ازین هدفون سوزنی ها میخوام که خوب تو گوش جا بگیره و زود در نیاد...اپل هم زده...نه؟؟
اینو میگم:
کیفیت اینا شنیدم بهتره...اره؟؟؟ارزش داره یکی از اینا بخرم؟؟قیمتش چنده؟؟
دوستان تصمیم خرید...تاچ4 دارم...کاربریم:فیلم و موسیقی...بازی:هرگز
اطلاعات نرم افزاریم مبتدیه....تاپیک رو خوندم واقعیتش وحشت کردم..از نحوه ریختن فایل ها اکثرا گلایه دارن....یعنی (من قبلا کریتیو داشتم...انتقال فایل ها مثل copy.pasteبود)اینجا گویا نیاز به جیل بریک..و نرم افزار واسطه ای ایتونز و سینک کردن وغیره است...
من واقعا با ذات این سیب حال می کنم...دو روز هم هست که قیمت دارم میگیرم ..خیلی گرون کردند ...یعنی تصمیمم جدیه ....حالابه نظر شما کاربردش اینقدر پیچیده و مشکل داره یا من اشتباه برداشت کردم...یعنی میتونم هر نوع فایل موسیقی و فیلم رو راحت روش بریزم و ببینم....(شاید بگید تو که بازی نمی کنی ipodنخر..ولی گفتم با تریپش حال میکنم...)..
آیا واسه کاربری من jail breakواجبه؟مستحبه؟مکروهه؟
با تشکر از یکایک عزیزان
راستی گارانتی معتبرش چیه؟شاب..کامتل..نقش...بیمه ایران...
قیمت روز:32از 410تا450بسته به گارانتی و رنگ
64از 510 به بالا..فقط مشکی
درسته روشش فرق داره با پلیر های دیگه ولی اصلا چیز وحشتناکی نیست ! خوبی این روش اینه که احتمال ویروسی شدن پلیرتون خیلی کمه ! اطلاعات به آیپاد از طریق نرم افزار واسطه ای به اسم iTunes زده میشه ! ولی اصلا چیز سختی نیست فقط روشش فرق داره
جیلبریک فقط برای نصب نرم افزارهای کرک شده لازمه برای بقیه چیزا لازم نیست
گارانتی معتبرش هم شاب ـــه !
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
درسته اپل هم این ایرفون هارو زده ! ولی بعید میدونم اصلش رو گیر بیارید ! اگر باشه هم گرونه میشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)