تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 579 از 940 اولاول ... 79479529569575576577578579580581582583589629679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,781 به 5,790 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

داره خودمونی میشه unname47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ▌▼▐

پيش فرض

از دوستان کسی میدونه که فایلهای مربوط به بخش training بازی تو کدوم ایمیج بازیه ؟
    کسی جواب سوال منو میدونه ؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی جواب سوال منو میدونه ؟
    سوالت تقریبا گنگه منظورت از Training چیه؟ اگه منظورت مود تراینینگ هست که اصلا نمیشه گفت کجاست معمولا آبجکت های فیزیکی و گرافیکی رو میشه با نرم افزار های آنالیزور مانند GGS بررسی کرد و فهمید توی کدوم IMG هست. حالا من موندم به چه دردت میخوره که بدونی کجاست مشکلت دقیقا چی هست بگو شاید راحت تر بتونم راهنمایی کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_pes2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

کیت سرور که پچ نیست عزیز ابزاری برای اضافه کردن لباس و لوگو و اینجور چیزاست باهاش استادیوم هم میشه ریخت فقط باید bin فایل استادیوم مورد نظر رو داشته باشی همین
    دارم ولی نمی دونم چرا نمی یاد تو بازی اگه بلدی توضیح بده

توی pes 2008 شد ولی اینجا
    توی pes 2008 یک منو اون بالا تو مستر لیگ درست می شد ولی در 2009 نمیشه

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

21
    Stadium previews

(yellow marked yet not available)

Instructions:
    Insert images (. Png format) with the help of the GGS in the unnamed_101 (pictures are in the editor mode) and unnamed_433 (pictures are in the stadiums of your choice), which are both located in the cv05.img.

Beside previous v1.0 version we have new previous for:

MNE Stadion pod Goricom, Buducnost
    RUS Dinamo Stadion, Moskva
    RUS Dynamo Stadion, Vladivostok
    RUS Kuban Stadion, Krasnodar
    RUS Metallurg Stadium, Samara
    RUS Olimp-2, Rostov-on-Don
    RUS Rodina Stadion, Khimki
    RUS Saturn Stadium, Ramenskoe
    RUS Tsentralnyi Stadion, Kazan
    RUS Zvezda Stadium, Perm
    SCO Hampden Paark, Glasgow
    SLE Brookfields National Stadium, Freetown [PES] > Realer Name des Mohammed Luis Stadiums
    SLO Stadion Pod Dubrom, Zilina

For:
    RUS Edyarda Streltsova Stadium, ?
    RUS Spartak Stadion, Nalchik
    ... i cannot find any previews, yet.

دانلود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .................................................. ......
    Voit Tribu II Pack

دانلود:
    کد:
    ..............................................

21
    Champions League Menü

دانلود:
    کد:
    .................................................. .........

20
    Adidas Europass Sala

دانلود:
    کد:
    .................................................. ...........

5. این کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آخ بالاخره این wf رو هم یاد گرفتم حالا 2 تا انتخاب دارم من قبلا تو رم بازی کردم ولی الان هم شماه 10 رو می ده بهم هم بازوبند کاپیتانی خودشم توی رنکینگ اوله و رئال هم شماره 27 میده بازوبند کاپیتانی هم نمیده ولی توی رئال بازی نکردم توی یه لجند دیگه قبلا ها به رئال رفته بودم ولی اون موقع ها الکی اسکیپ می زدم ولذت بازی توی رئال رو نچشیدم رم واقعا وسوسه کننده هست دقیقا جای توتی رو گرفتم چون توتی بازنشست شده فقط یه چیزی برام خیلی تعجب آور هست با اینکه رئال شماره 7 نداره و رائول رفته از این تیم با این حال شماره 7 رو بهم ندادن همین مسئله کفریم کرده اگه رائول بود می رفتم رئال ولی حالا می بینیم داره خسیسیی می کنه یعنی چی خوب 7 رو کسی نمی پوشه بده به من دیگه

گوگل اون لینک اولی کار نمیکنه پکیج رو دانلود کنیم استادیوم های جدید رو به بازی اضافه می کنه؟

یه سوال داشتم ممنون میشم یکی جواب بده غیر از اون ترینر +4 راهی هست برای هک کردن بودجه توی مستر لیگ؟

ویرایش...

ایول PES Legend...

یه راهی کشف کردم با همون راه هم تونستم پست جدید یعنی SMF رو هم به جمع پست هام اضافه کنم هر بازی سیو میکردم میومدم بیرون با PES Legend یه بار لود سیو میکردم و همه پستهاو می رفت بعد وقتی میرفتم ترکیب چون هیچ پستی نداشتم به خاطر wf بودنم تو ترکیب رم که تنها پستهای جناحیش rmf و lmf بود وارد این پست میشدم کلا 4 بازی به همین شکل سیو لود کردم که بعد 120 دقیقه بازی در پست RMF این پست هم به جمع کلکسیون پستهام اضافه شد حالا در فکر اضافه کردن پست WB هستم که به نظرم سخت ترینش باشه اینم از نتیجه زحمت 7 ساله من دی:

Last edited by Spaniuly; 22-01-2009 at 02:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_pes2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

آخ بالاخره این wf رو هم یاد گرفتم حالا 2 تا انتخاب دارم من قبلا تو رم بازی کردم ولی الان هم شماه 10 رو می ده بهم هم بازوبند کاپیتانی خودشم توی رنکینگ اوله و رئال هم شماره 27 میده بازوبند کاپیتانی هم نمیده ولی توی رئال بازی نکردم توی یه لجند دیگه قبلا ها به رئال رفته بودم ولی اون موقع ها الکی اسکیپ می زدم ولذت بازی توی رئال رو نچشیدم رم واقعا وسوسه کننده هست دقیقا جای توتی رو گرفتم چون توتی بازنشست شده فقط یه چیزی برام خیلی تعجب آور هست با اینکه رئال شماره 7 نداره و رائول رفته از این تیم با این حال شماره 7 رو بهم ندادن همین مسئله کفریم کرده اگه رائول بود می رفتم رئال ولی حالا می بینیم داره خسیسیی می کنه یعنی چی خوب 7 رو کسی نمی پوشه بده به من دیگه

گوگل اون لینک اولی کار نمیکنه پکیج رو دانلود کنیم استادیوم های جدید رو به بازی اضافه می کنه؟

یه سوال داشتم ممنون میشم یکی جواب بده غیر از اون ترینر +4 راهی هست برای هک کردن بودجه توی مستر لیگ؟
    برای پول تو مستر لیگ باید برنامه ی ArtMoney SE را دانلود کنی

کد:
    آموزش توش هست اگه نفهمیدی از این استفاده :

بازی رو اجرا کن برو تو مستر لیگ بعد برنامه رو ،در قسمت Select process نام بازی رو انتخاب کن بعد Search بزن پولی که داری توی قسمت value وارد کن OK کن در قسمت چپ چند تا چیز پیدا می کنه کاری نداریم به اینا ،برو تو بازی و یک بازی انجام بده یا یکاری کن که پولت تغییر کنه بعد دوباره برو تو برنامه Filter بزن
    توی قسمت value مقدار پولی که تغییر کرده رو بزن OK کن چند تا دیگه پیدا میکنه یکی یا چند تا ،اینارو با فلش وسطی هر کدوم که خواستی انتقال بده به سمت راست، در سمت راست توی قسمت value پولتو نوشته اونو پاک کن و پولیکه مورد نظرته بنویس(در همه اونایی که منتقل کردی مثلا 500000) برو تو بازی یک بار از مستر لیگ بیا بیرون دوباره برو پولت تغییر کرده راستی از این برنامه برای یازی های دیگه هم میشه استفاده کرد

کیت سرور که پچ نیست عزیز ابزاری برای اضافه کردن لباس و لوگو و اینجور چیزاست باهاش استادیوم هم میشه ریخت فقط باید bin فایل استادیوم مورد نظر رو داشته باشی همین
    دارم ولی نمی دونم چرا نمی یاد تو بازی اگه بلدی توضیح بده

توی pes 2008 شد ولی اینجا
    توی pes 2008 یک منو اون بالا تو مستر لیگ درست می شد ولی در 2009 نمیشه
    جواب منم بدین دیگه

8. این کاربر از ali_pes2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

4

دوست عزیز شما باید یه تغییر کوچولو موچولو توی بازیت بدی مثلا اسم یه لیگ یا یه بازیکن یا یه استادیوم رو تغییر بدی تا فایل Edit توی My Document ت ایجاد بشه حالا میتونی به حالت دیفالت هم برگردونی اون تغییرات رو مهم ایجاد اون فایل بود. به هر حال حالا وقتی برنامه رو اجرا میکنی فایل Edit رو بازی میکنی با نرم افزار و بعدش همه چیز برات معلوم و مشخص میشه و دیگه اونوقت میتونی بفهمی باید چیکار کنی
    با سلام وتشکر فراوان از شما دوست عزیز
    ممنون که منو راهنمایی کردین
    یه سوال دیگه هم از شما داشتم منظور شما از ggs همون Game Graphic Studio خودمونه
    با تشکر از شما دوست عزیز
    قربانتان

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

21
    Stadium previewsThis image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 768x504.
    ایناور دانلود کردم فقط یه سری عکس هستن با فرمت .png باید چه کارشون کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بابا تورو خدا اين goggle boy يا crespo عزيز جواب بديد.اين پچ gaming access رو نصب كردم بعضي از توپ ها سياه شدند چه كار كنم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای پول تو مستر لیگ باید برنامه ی artmoney se را دانلود کنی

کد:

آموزش توش هست اگه نفهمیدی از این استفاده :

بازی رو اجرا کن برو تو مستر لیگ بعد برنامه رو ،در قسمت select process نام بازی رو انتخاب کن بعد search بزن پولی که داری توی قسمت value وارد کن ok کن در قسمت چپ چند تا چیز پیدا می کنه کاری نداریم به اینا ،برو تو بازی و یک بازی انجام بده یا یکاری کن که پولت تغییر کنه بعد دوباره برو تو برنامه filter بزن توی قسمت value مقدار پولی که تغییر کرده رو بزن ok کن چند تا دیگه پیدا میکنه یکی یا چند تا ،اینارو با فلش وسطی هر کدوم که خواستی انتقال بده به سمت راست، در سمت راست توی قسمت value پولتو نوشته اونو پاک کن و پولیکه مورد نظرته بنویس(در همه اونایی که منتقل کردی مثلا 500000) برو تو بازی یک بار از مستر لیگ بیا بیرون دوباره برو پولت تغییر کرده راستی از این برنامه برای یازی های دیگه هم میشه استفاده کرد

جواب منم بدین دیگه
    ممنونم عزیز این آرت مانی رو دارم و قبلا چند تا بازی رو هم هک کرده بودم باهاش منظورم ترینر جدید بود آخه این آرت مانی یه ذره دنگ و فنگ داره ولی مرسی که وقت گذاشتی. شما مشکلت با کیت سرور اینه که نمی تونی باهاش کار کنی یا روی بازیت نصب نمیشه؟ بگو تا راهنمایی کنم

با سلام وتشکر فراوان از شما دوست عزیز
    ممنون که منو راهنمایی کردین
    یه سوال دیگه هم از شما داشتم منظور شما از ggs همون game graphic studio خودمونه
    با تشکر از شما دوست عزیز
    قربانتان
    بله همونه

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •