تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 579 از 1135 اولاول ... 794795295695755765775785795805815825835896296791079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,781 به 5,790 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

جناب camaro lt امپر بنزین من هم وقتی بنزین در باک خیلی کم میشه عقربش شروع به بازی کردن میکنه و دایما چپ و راست میره!!!
    البته هنوز وقت نشده باک رو باز کنم .ولی این اشکال توی نوای قبلیم هم بود (دقیقا مثل همین) البته اون زمان به اون مقاومت پشت امپر بنزین شک کردم و سال 86 نو اون رو پیدا کردم (فابریک 7000 تومان) و عوضش کردم ولی هیچ تغییری نکرد!
    1-حالا به نظر شما اشکال رو کجا جستجو کنم؟
    2-شما از لامپ پشت امپر پراید به جای مقاومت پشت امپر بنزین استفاده کردید ؟(یعنی مقاومت فابریکش سر جاش موند و بازش نکردین)؟
    3-یه سوال دیگه اینکه کاربراتور من (همون کاربراتور نوا سی 1) خیلی تمیزه و با تک استارت روشن میکنه و اصلا دود سیاه نمیکنه و تو شتاب و سبقت هم عالیه ولی حس میکنم یه مقدار مصرف ماشین رو بالا برده و البته سوزن و ژیگلورش فابریکه (روش علایمی حک شده بود این علایم تو کارب نوا سی 6 قبلیم ABOA بود و توی این ABS هست)سوال اینه که اون پیچ زیر کاربراتور که یه فنر هم داره رو توی این کارب باید خیلی باز باشه تا موتور بدون لرزش کار کنه و گاهی نگران میشم که نکنه یهو بیفته !اون پیچ کارش چیه و هرچه بازتر بشه میزان بنزین ورودی بیشتر میشه دیگه درسته؟

2. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

در مورد نوسان درجه بنزين، من دليل واقعي اون رو نميدونم، جز اينكه احتمالا درجه توي باك چيزي بجز درجه استاندارد خودش بوده باشه.
    مثلا در كامارو كه داشتم، اين درجه باك كار نميكرد، و البته كل مدار سالم بود و فقط اون درجه توي باك خراب شده بود.
    متاسفانه نمونه اصلي اونهم پيدا نميشد، و ناچارا با چند آزمون و خطا بوسيله درجه هاي شناور توي باك ماشينهاي ديگه، متوجه شدم كه بيشترين دقت و هماهنگي رو درجه توي باك پيكان داره كه ميتونه با سيستم برق و مدار كامارو هماهنگ در بياد!!
    بنابراين با استفاده از يه درجه توي باكي پيكان از مارك خوب( فكر كنم فدرال موتور يا ام، دابليو، اچ، بود) و نصب اون روي باك كامارو( كه خودش داستاني ديگه داره!) تونستم درجه باك اون كامارو را دوباره راه بندازم، اما مشكلي كه داشت همين بازي كردن درجه نشانگر پانل بخصوص زماني كه بنزين از نيمه كمتر ميشد، بود و البته اين مشكل چندان معضلي نبود و من ديگه لم كار دستم بود كه چقدر بنزين توي باك هست.
    حالا البته اين احتمال وجود داره كه اون نوا قبلي شما و همين يكي هم درجه خودروي ديگه اي رو براشون خورانده باشن.
    اما اگر اينجور نباشه، يه احتمال ديگه هست كه مثلا بنا به دلايلي فاصله بين دو يا چند رشته سيم موجود در مقاومت متغيير داخل باك( همون درجه توي باك) زياد شده باشه و اينجوري يك نوع خلاصي و ناهماهنگي در نشان دادن بوجود آمده باشه، كه البته با باز كردن درجه و معاينه دقيق اون ميشه اين قضيه رو متوجه شد.
    در مورد اون لامپ، همانطوري كه خودتون گفتيد، لامپ رو نصب كردم و البته مقاومت پشت آمپر هم سرجاي خودش ماند و اون رو برنداشتم.درواقع اون لامپ با عبور جريان از خودش، اون مقدار ناهماهنگي و نوسان رو ميگيره و اين يه جور ابداع بوده كه بعضي از برقكارهاي قديمي اون رو متوجه شدن و ممكنه اگر شما هم انجام بديد اين مشكل نوسان حل بشه( البته شايد نياز باشه لامپهاي بزرگتر يا كوچكتر بكار ببرين و باز هم همون آزمون و خطا رو انجام بديد كه در عين حال كه نوسان نداشته باشه اما مقدار سوخت رو دقيق نشون بده)
    در عكس با نماي طراحي فرضي فرم نصب لامپ رو نشون دادم كه هر پايه رو به يكي از پايه هاي اصلي درجه وصل كردم و مقاومت هم سر جاي خودش هست و البته يه واشر مقوايي عايق هم قبل از نصب لامپ بين لامپ و مقاومت قرار دادم.

در مورد كاربراتور، اون پيچ كه روي كفي سوار شده( در نوا يكي هست و در بيوك و كلا موتورهاي 8 دوتا وجود داره) به نام پيچ دورآرام معروفه كه بنزين رو در زماني كه ماشين ساكن ايستاده و موتور گاز نميخوره، بنزين رو به دهانه ورودي ميپاشه و موتور با اون بنزين كار ميكنه. وقتي سفت بشه مسير بنزين كم و موتور ميلرزه و بايد تا زماني كه لرزش تمام نشده اون رو كم كم باز كنيم.
    اگر خيلي بايد باز كنين و مصرف هم زياده، اين ميتونه نشان دهند فرسودگي سوزن و ژيگلورهاي ديگه هم باشه و كلا كاربراتور نياز به سرويس و تعمير كلي داره( منظور تعويض كل سوزنها و ژيگلورها).
    نوك اون سوزن ممكنه فرسوده شده باشه ( گاهي كج هم ميشه) و يا فنرش ضعيف شده باشه( كه با كمي كش آوردن اون مشكل برطرف ميشه)
    اما اگر يه دونه نو يا دست دوم سالم بگيريد بهتره.

4. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

ببخشید بکشن فرمون کامارو روی بیوک میشه سوار کرد؟؟ کسی تا حالا این کارو انجام داده؟!
    چون غربیلک فرمون بیوک به وسط پام گیر خیلی نزدیکه و برای پیاده شدن کمی اذیت دارم! سوار شدن مشکل نیست پیاده شدن باید جفت پارو بدم بیرون بعدش از صندلی بلند شم صندلی هم تا ته عقبه!

6. 2 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sony2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ذوستان نظرشون در مورد الدرزموبیل و شورلت سیلبرتی چیه؟ قیمتها حدود 8 تا 10 هستند...یکی از دوستان برای زیر پا میخواد...لوازمش پیدا میشه؟
    دوستان به ما تازه کارها هم برسید...

8. این کاربر از sony2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

تا اونجایی که من در جریان هستم بیوک و نوا خیلی برای زیر پا مناسب هست! چون لوازمش همه چی پیدا میشه ! اگر فابریک نباشه حداقل ایرانی وجود داره که کار لنگ نمونه!

10. 7 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

الدزمبیل سالم و ترو تمیز هم گزینه خوبیه برای زیر پا.چون مصرفش بهینه تر از دهه 70 ها هست.لوازمش هم تو تهران و شهر های بزرگ کسی لنگ نمیمونه.هر چند فعلن در کلان شهرها خریدن این خودرو ها کمی ریسک محسوب میشه.سلبریتی هم شباهتهای زیادی به الدزمبیل داره.هم مصرفش بهینه هست هم لوازمش پیدا میشه.به شرطی که سالم باشه.
    --------------
    علی آقا اون روشی رو هم که برای تست وکیوم گیربکس فرمودید انجام داد و یه سیم نازک داخلش فرو کردم که بدنه سیم به مقدار خیلی ی ی کم روغنی شده بود.
    البته نوک و دهنه ورودی وکیوم هم کمی روغنی بود.
    با این اوصاف فکر میکنید وکیوم خراب شده باشه؟؟؟

میتونه از تنظیم سیم سببقت هم باشه چون برای من هم این مشکل قبلا پیش اومده و سیم سبقت باید تنظیم بشه و اگر سفت شده باشه و با فشار دادن پدال گاز زودتر از موقع کشیده بشه عمل تعویض دنده دچار مشکل میشه و یه مسیر روغن که با سیم سبقت عمل میکنه اجازه تعویض به دنده سبک رو نمیده.سیم سبقت باید جوری باشه که وقتی پدال گاز رو تا ته چسبوندیم به کف ماشین سیم سبقت در اون لحظه کشیده شده باشه.اجالتا کمی شلش کنید و دوباره تست کنید.البته من از وضعیت گیربکس شما و میزان روغن و یا وضعیت صفحات و غیره اطلاعی ندارم.ولی اگر سطح روغن فول باشه و فیلتر ها پر نباشن و مشکل دیگه ای نباشه اول سیم سبقت رو تست کنید و اگر مشکل از اون نبود.اون وقت پیچ داخل وکیوم رو حدود 2 دور شل کنید(در جهت پادساعتگرد)و دوباره تست کنید و اگر حل نشد بعد وکیوم رو تعویض کنید.
    این پیچ داخل وکیوم دقیقن کجا قرار داره؟؟؟؟

12. 6 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    سلبریتی رو تجربه ندارم.
    ولی الدزمبیل اگه سالم باشه بسیار ماشین خوب و پر شتابیه.
    قطعاتش هم تهران زیاد هست لنگ نمیمونی.
    اگه الدزمبیل سالم گیر آوردی بزن تو گوشش.

هم زمان شد با پست محسن عزیز.

14. 6 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام جناب کامارو
    ممنون خیلی اطلاعات کامل و روش خوبی رو برای تصحیح خطا آمپر از پشت پنل رو به ما دادید.حالا اگر مشکلی نیست درباره خرابی از توی باک و عوض کردن شناور و چون الان شناور نو گیر نمیاد خوروندن یه شناور دیگه به اون هم یه توضیحاتی بدید ممنون میشم.

16. 3 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب
    در مورد تعويض فرمان بيوك با كاپريس، تا اونجايي كه يادم هست و ديدم، تشابهات زيادي از نظر اندازه ها و فرم و ساختار فرمانهاي مدلهاي مختلف آمريكايي با هم وجود داره.
    پوسته و دسته راهنما و غربيلك و دسته برف پاكن، كروز كنترل، استپ بالا( در مدلهاي جديدتر)روي اونها وجود داره و گاها ديدم كه روي نمونه هاي پايينتر هم سوار ميشه.
    مثلا فرمان كامل با پوسته و متعلقات كاپريس ( كه بشكن بود) رو روي كامارو بيس سوار كرده بودن و خوب هم كار ميداد( البته يه سري متعلقات كار نميداد، مثل كروز كنترل)
    شايد تنها در اندازه فاصله ميله ها تا جعبه فرمان( بخاطر طولهاي متفاوت جلوي مدلهاي مختلف) تفاوتي وجود داشته باشه.
    جناب محسن، ممكنه وكيوم خراب شده باشه و البته گاهي ديدم كه مقدار روغن نشت كرده اونقدر زياده كه به محض كشيدن لوله وكيوم، روغن سر ريز بكنه توصيه ميكنم اول تست جناب
    mj1970

رو اول انجام بديد(جدا كردن سيم سبقت از اهرم كارب) و بعد اگر جواب نداد سراغ مرحله بعدي بريد. اگر يه وكيوم سالم داشته باشيد و آزمايشي سوار كنين حتما زودتر نتيجه ميگيريد.
    جناب
    در مورد درجه بنزين، شما از خرابي اون مطمئن هستيد؟ چون بيشتر خرابيها از همون مقاومت پشت آمپر بوجود مياد و ممكنه درجه توي باك ماشين شما كاملا سالم باشه ولي عوضش كنين و البته مشكل هم حل نخواهد شد.
    در هر صورت روش تعويض با نمونه هاي ديگه، همانطور كه گفتم تست اندازه حركت عقربه با استفاده از درجه خودروهاي گوناگون بود تا ببينم كدوم بيشتر با نمونه خودش هماهنگي داره( دنبال درجه باك ماشينهايي بودم كه درجه توي پانل اونها تقريبا هم اندازه نمونه كامارو باشه و عقربه تقريبا همان رنج حركتي رو داشته باشه).
    در اين مورد من پيكان رو با بيشترين تشابه ديدم و البته در كل هم خوب بود و جواب داد.
    در مورد بيوك و نوا كه درجه توي صفحه اونها خيلي بزرگتره و دامنه حركتي بيشتري داره، ممكنه پيكان جواب نده( شايد هم خوب باشه و بايد تست كرد.)
    تست كلي هم اينه كه سيم مثبت كه به درجه توي باك ماشين شما ميره رو از فيش جدا كنين و به مثبت درجه جديد وصل كنين، و يك منفي بدنه هم به درجه جديد بدين، سوئيچ رو باز كنين و آرام با دست شروع به حركت دادن بازوي شناور بكنيد تا ببينين درجه توي پانل هم هماهنگ و متناسب و با تمام دامنه كامل، در صفحه حركت ميكنه يا نه؟
    هر درجه باكي كه تونست از اين آزمايش اول قبول بيرون بياد، اونوقت بايد اون رو جوري روي ميله درجه باك وصل كنين كه بازوي شناور اون بتونه دقيقا تمام ارتفاع حداقل و حداكثر ظرفيت باك رو حركت كنه و درواقع مقدار بنزين رو اينجوري نشون بده( البته رئوستا درجه قبلي خودش كه خراب شده رو بايد از روي اون جدا كنين تا جا براي نصب نمونه جديد باشه)
    اون بخشي كه شما براي سوار كردن نياز دارين، همان قسمت رئوستا يا مقاومت متغيير با بازوي شناور هست كه بايد به نوعي روي باقي لوله درجه باك قبلي سوار بشه( يا با جوش زر و يا با سيم مفتول و يا بست فلزي پيچي يا همان قفيس)
    اونقدر بايد تنظيم كنين تا اين دامنه دقيقا و هماهنگ و بدون كم و زياد با درجه تو صفحه هماهنگي پيدا كنه.
    البته تا زماني كه كاملا مطمئن نشديد كه مشكل از درجه باك هست، اون رو دستكاري نكنين.
    ..................
    امروز عصر گيربكس رو باز كردم و كيت كلاچ كامل پياده شد، همراه با فلايويل.
    بعد از تعميرات و تعويضهاي لازم، براتون با شرح كامل و عكس ، توضيح ميدم.
    Last edited by camaro lt; 16-12-2012 at 22:34.

18. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

ممنون علی آقا.
    از کاسه نمد ته گیربکس ام جایی گه گاردن نصب میشه روغن میده!
    متاسفانه تا به حال تجربه کار روی گیربکس نداشتم! فقط در حدی که از موتور باز یا بسته کرده باشم!
    برای تعویض اولین کار اینه که گاردن رو باز کنم!
    بعدش باید چی کار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمائید چه جوری اون کاسه نمد رو عوض کنم!
    سپاس

20. 2 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •