الان من خیلی وقته با یاهو مسنجر کار نکردم الان یه مشکلی که دارم اینه که برای ورود به یاهو چت اصلا همچین گزینه ای وجود نداره چرا؟ یه بار ایدی جدید ساختم نسخه جدید یاو مسنجر رو گرفتم بازم چیزی نشد لطفا کمک کنید![]()
الان من خیلی وقته با یاهو مسنجر کار نکردم الان یه مشکلی که دارم اینه که برای ورود به یاهو چت اصلا همچین گزینه ای وجود نداره چرا؟ یه بار ایدی جدید ساختم نسخه جدید یاو مسنجر رو گرفتم بازم چیزی نشد لطفا کمک کنید![]()
یاهو چت توسط خود یاهو بسته شده.
باید با یاهو ژاپنی یا روش های دیگه برید
چه افلاین برم چه انلاین هر دو بازم افلاین هستم
من خودمو اد کرده بودم که میبنم و از دوستام هم میپرسم الان انلاینم؟
میگن نه
چراغ زرد رنگ که نشانه انلاین هستو در بالا کنار ای دی ام هست ولی افلاین افلاینم
اصلا معلوم نیست چشه
حالا چی کار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟ ینی ه ک شدم ؟؟؟؟؟؟ بیخیال این آی دی بشم ؟؟؟؟؟؟؟ تا کی آخه صبر کنم ؟؟؟ در مورد سوال امنیتی میگه سوالی که تو فلان تاریخ 2009 جواب دادی رو میخواد !!!!!!!!
واقعا جریان چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک بار براتون توضیح دادم سوال امنیتی سوالیست که شما موقع باز کردن ایمیل جواب دادید و معمولا اطلاعاتی رو می خواد که فقط خودتون می دونید. البته ممکنه بعد از اینکه میلتونو باز کردید اونو تغییر دادید یا هر چیزی. این رو برای این جواب می دید که در مواقعی مثل الان بتونید ثابت کنید که صاحب میل هستید و دسترسی به میلتون پیدا کنید. حالا اینجا نتیجه می گیریم شما به سوال امنیتیتون توجه کامل نکردید. پس دفعه بعد که خواستید میل باز کنید حتما اینو در نظر داشته باشید که شوال امنیتیرو درست انتخاب کنسد و جواب بدید. در ضمن اون اکانتهایی که هنوز براتون کار می کنه رو برید در قسمت مشخصاتش و سوال امنتیشونو چک کنید تا برای اونا همچین مشکلی پیش نیاد.
درباره اون نامه هایی که از طرف شما برای دوستاتون فرستاده می شه و شما در فرستادن اونا دخالتی ندارید. خویه که اولا دوستاتونو در جریان بزارید تا اونا رو باز نکنند. دوما بله -- شدید یا ویروسی شده حسابتون. اما اینکه بی خیالش بشید یا نه بستگی به خودتون و اینکه حساب کاربری چقدر براتون مهمه داره. تجربه من اینه که این جور نامه هایی که از طرف شما ارسال می شه اما شما از اون خبر ندارید یکی دو بار بیشتر رستاده نمی شه پس اونقدرها مهم نیست.
برای بازیابی حساب کاربریتون این پست رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
کسی نمیدونه مشکل از چیه نه؟
کلا من عادت کردم به مشکلات عجیب غریب برخورد کنم
ببین وقتی مسنجرت خاموشه از طریق ایمیلت تو یه مرورگر برو ت رو وا کن ببین اونجام همین مشکلو داری؟
اونجا هم وقتی انلاین میشم باز هم افلاین نشون میده
چش شده این؟![]()
سلام
منم الان مشکل شما رو پیدا کردم و هر کاری به ذهنم رسید انجام دادم (پاک کردن آیدیم از رجیستری و تمام مسیر هایی که تو ویندوز
از آبدیم رد پایی هست ) ولی درست نشد آخرین راه حل که به ذهنم رسیداستفاده از دو نرم افزار Ccleaner و Advanced uninstaller pro
برای پاک کردن تمام coockeis و cache ذخیره شده برای Ie و حتی فایل های temp ویندوز و...کلا تیک تمام گزینه ها رو زدمبعد اینکار
مشکلم حل شد ..... اگه مشکل شما با آنیستال کردن یاهو و نصب دوبارش حل نشد راه حلی که من انجام دادم رو هم تست کنید شاید
درست بشه ..
با یاهوتماس بگیر مشکلتو بگو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)