تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 579 از 905 اولاول ... 79479529569575576577578579580581582583589629679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,781 به 5,790 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

نه سامی جان از ا‌ون روز به بعد که بردم واسه بازکردن واشر داخل رادیاتور رو تمیز کرد دور رادیاتور رو رو دیگه ندیدم جرم توش باشه تا امروز اما احساس میکنم یکم ماشین بد کارمیکنه ینی اگزوز صاف نیس اتفاقا همین امروز بردم واسه دیاگ گف احتمالا شیمهات بهم خورده چون از اول دس نزدم بهش حالا نظرتون چیه شما سامی جان ؟؟؟
    سلام
    موردى که باعث شد به واشر سر سيلندر شک کنم اين بود که چرا بالاي رادياتور روغن و جرم ديده ميشه اگه واشر سالم باشه نبايد اين شکلى بشه شما به نظر من اگه بعد از تميز کردن دوباره اون حالت قبلى را مشاهده کرديد بايد اونوقت دوباره شکتون بره به واشر .
    چند مورد از علاءم سوختن واشر سر سيلندر بگم و شما هم چک کنيد .
    1- شما وقتى ماشين گرمه بزاريد سر بشه وقتى درب رادياتور را باز کرديد نبايد صداى فس بده اگه اين صدا را بده ماشين داره از جاى هوا ميکشه و هوا وارد رادياتور ميشه بازم ناکيد مى کنم وقتى ماشين کاملا سرد بود . مثل شب تاصبح
    2- وقتى ماشين گرمه و امپر اب ا مد بالا جنت خروجى ترموستات به رادياتور را فشار بديد نبايد خيلى سفت باشه حدود نيم الى يک سانت بايد فشرده بشه
    اگه زياد سفت بود يا باد کرده بود هوا داره حالا يا از جايي داره هوامى کشه يا سر سيلندر مشکل داره
    3- خامه شکل و شيرى رنگ شد روغن درب روغن . که با باز کردن درب روغدان اگه شيرى يا خامه اين شکل شده بود از سر سيلندر هست .
    4- هوا گرفتن پى در پى و بى دليل رادياتور بخارى که معمولا وقتى ماشين سرده روشن که مى کنيد از پشن داشبور با گاز دادن صداى شر شر اب شنيده ميشه که اگه با هوا گيرى رفع نشد ايراد يا از نشتى که هوا مى گيره يا سر سيلندر
    با چک کردن اين موارد ميشه تا حدودى پى به سالم يا ايراد داشتن واشر سر سيلندر برد
    -----------------------
    در مورد شيم گيرى بله ماشين هاى دو گانه احتياج به شيم گيرى دارند و دليلشم اينکه دماى بالاى احتراق گاز شيم را سفت مى کنه
    احتمالا دياگ که زديد فشار مانيفولد بالا بوده و گفته بايد شيم گيرى بشه
    معمولا ماشين هايي که احتياج به شيم گيرى دارند که
    1- افت شتاب و کششش زيادى تو حالت گاز دارند
    2- زيادى موتور چه رو بنزين يا گاز زياده
    3- از اگزوز ماشين وقتى موتور داره کار مى کنه صداى پرت پرت مياد يا گاهى ماشين ريپ ميزنه
    و موتور ماشين مرتب کار نمى کنه .
    به نظر کن شکا ببين ماشينتون کدوم يک از اين موارد را داره
    Last edited by SAMI EB; 20-12-2014 at 14:35.

2. 3 کاربر از SAMI EB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    موردى که باعث شد به واشر سر سيلندر شک کنم اين بود که چرا بالاي رادياتور روغن و جرم ديده ميشه اگه واشر سالم باشه نبايد اين شکلى بشه شما به نظر من اگه بعد از تميز کردن دوباره اون حالت قبلى را مشاهده کرديد بايد اونوقت دوباره شکتون بره به واشر .
    چند مورد از علاءم سوختن واشر سر سيلندر بگم و شما هم چک کنيد .
    1- شما وقتى ماشين گرمه بزاريد سر بشه وقتى درب رادياتور را باز کرديد نبايد صداى فس بده اگه اين صدا را بده ماشين داره از جاى هوا ميکشه و هوا وارد رادياتور ميشه بازم ناکيد مى کنم وقتى ماشين کاملا سرد بود . مثل شب تاصبح
    2- وقتى ماشين گرمه و امپر اب ا مد بالا جنت خروجى ترموستات به رادياتور را فشار بديد نبايد خيلى سفت باشه حدود نيم الى يک سانت بايد فشرده بشه
    اگه زياد سفت بود يا باد کرده بود هوا داره حالا يا از جايي داره هوامى کشه يا سر سيلندر مشکل داره
    3- خامه شکل و شيرى رنگ شد روغن درب روغن . که با باز کردن درب روغدان اگه شيرى يا خامه اين شکل شده بود از سر سيلندر هست .
    4- هوا گرفتن پى در پى و بى دليل رادياتور بخارى که معمولا وقتى ماشين سرده روشن که مى کنيد از پشن داشبور با گاز دادن صداى شر شر اب شنيده ميشه که اگه با هوا گيرى رفع نشد ايراد يا از نشتى که هوا مى گيره يا سر سيلندر
    با چک کردن اين موارد ميشه تا حدودى پى به سالم يا ايراد داشتن واشر سر سيلندر برد
    -----------------------
    در مورد شيم گيرى بله ماشين هاى دو گانه احتياج به شيم گيرى دارند و دليلشم اينکه دماى بالاى احتراق گاز شيم را سفت مى کنه
    احتمالا دياگ که زديد فشار مانيفولد بالا بوده و گفته بايد شيم گيرى بشه
    معمولا ماشين هايي که احتياج به شيم گيرى دارند که
    1- افت شتاب و کششش زيادى تو حالت گاز دارند
    2- زيادى موتور چه رو بنزين يا گاز زياده
    3- از اگزوز ماشين وقتى موتور داره کار مى کنه صداى پرت پرت مياد يا گاهى ماشين ريپ ميزنه
    و موتور ماشين مرتب کار نمى کنه .
    به نظر کن شکا ببين ماشينتون کدوم يک از اين موارد را داره
    بی نهایت ممنونم توضیحاتتون خیلی مفید واقع شد شخصا فک میکنم با شیم حلشه چون اون مورد شتاب زیادی و پرت پرت اگزوز برام صادقه .
    میبرم که شیم بگیره ایشالله ک اوکی بشه .مرسی از وقتی ک برام گذاشتین مهندس.

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دیاگ زدم مشکلی نبود الان فقط تو هوای سرد بد روشنی میکنه جالب اینجاس که داخل گاراژ هیچ مشکلی نیس فقط وقتی میزارم جلوی مغازه بعد ک استارت میزنم بدکارمیکنه (۳) و بعده 5 دقیقه همه چی عادی میشه نکته دیگه که باید خدمتتون عرض کنم اینه ک امروز صب باز کمی از اون جرمای داخل رادیات دیدم ک لازم دونستم حتما شما ببینید من خودم میگم واشره اما هرجا میبرم اول دس میزنن به شیلنگ رادیات که ایا باد کرده یا نه بعد در قالپاق روغن بعد به رادیات نگا میکنن و میگن این جرم مشکلی نیس . موندم سامی جان شما خودت یه راهنمایی کن .نظر اخر شمایی بازکنم یا نه درضمن واشر فلزی هم پیدا کردم واسش .

این عکس امروز صبحه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAMI EB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    IR 66- IR13

پيش فرض

دیاگ زدم مشکلی نبود الان فقط تو هوای سرد بد روشنی میکنه جالب اینجاس که داخل گاراژ هیچ مشکلی نیس فقط وقتی میزارم جلوی مغازه بعد ک استارت میزنم بدکارمیکنه (۳) و بعده 5 دقیقه همه چی عادی میشه نکته دیگه که باید خدمتتون عرض کنم اینه ک امروز صب باز کمی از اون جرمای داخل رادیات دیدم ک لازم دونستم حتما شما ببینید من خودم میگم واشره اما هرجا میبرم اول دس میزنن به شیلنگ رادیات که ایا باد کرده یا نه بعد در قالپاق روغن بعد به رادیات نگا میکنن و میگن این جرم مشکلی نیس . موندم سامی جان شما خودت یه راهنمایی کن .نظر اخر شمایی بازکنم یا نه درضمن واشر فلزی هم پیدا کردم واسش .

این عکس امروز صبحه .
    سلام
    قطعا ماشين شما واشر سر سيلندرش مشکل داره و بايد باز بشه .
    ماشين شما واشر ترسونده و کمپرس رد کرده و باعث ميشه که اب و روغن و اون گل و گلاى ها شسته بشه و بياد پشت در رادياتور .
    به نظرم اول سر سيلندر را باز کنيد و ببينيد که تاب داره يا نداره . اگه تاب داره مجازه بره تراشکارى و بعد با توجه به ميزان تراشش از واشر تعميرى بشه
    واشر فلزى که پيدا کرديد استاندار بود يا تعميرى ؟
    در مورد دير روشن شدن به نظرم همون طورم که قبلا گفتم از سنسور دريچه ى گاز يا گرمکن سنسور اکسيژن .
    البته به همين بودن واشر سر سيلندر هم ميتونه خودش باعث بد روشن شدن ماشين بشه .
    چند مورد را مد نظرتون باشه
    اول پيش مکانيکى بريد که حتما از ترکمتر استفاده کنه بعضى از مکانيک ها اينگار استفاده از ترکمتر را عار مى دوند و مى گند ترکمتر مال تازه کار هاست .
    از واشرى استفاده کنيد که حتما هالوگرام ايساکو را داشته باشه . چون تقلبى زياده .
    سطح بوش ها را چک کنيد
    و در اخر اينکه بعد اينکه تعمير کرديد سعى کنيد کمتر از گاز استفاده کنيد و با بنزين يه 5000 کيلومترى را با بنزين بريد .
    در ضمن بعد از حدود 10 هزار کيلومتر مجددا بريد سر سيلندر را اچار کشى کنيد چون بعد مدتى واشر ميشينه و بايد سر سيلندر مجددا اچار کشى بشه .
    راستى شيم گيرى هم حتما بگيد انجام بده .

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض عیب یابی و تعمیر خودرو

اولا شب یلدا رو تبریک عرض میکنم هم ب خودتون هم خانواده محترمتون.
    واشر نمیدونم ایساکویی هس یا نه اما گفتم واسه تعمیردوم میخام راستی واشراورجینال بهتر کارمیده یا فلزی ؟
    راستی من از پارسال تا حالا که واشرعوض کردم هیچ اچارکشی نکردم امکان داره با یه اچارکشی مشکلم حل شه ایشالله ؟؟؟
    وسوال دیگه :
    با این وضعیت اگه مثلا مراعات کنم و فشارنیارم ایا صلاح هست سوارش بشم یا نه ضرر داره !؟
    بازم ممنونم ازتون.

چشم شیم 100درصد میگم بگیره
    Last edited by paket; 22-12-2014 at 10:02.

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    لنت پراید رو چند تا عوض میکنن؟
    چی خوبه جنسش؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid.saeid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اقا این سنسور مینفولد یا سنسور هوا کجای 405 هستش مدل 85
    مثل اینکه برای من خرابه
    یکی گفت نیگاش کن و با اسپری تمیزش کن ببین درست میشه یا نه
    ولی نمیدونم کجای ماشینه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    پژو206 استارت میخوره ولی روشن نمیشه
    در ضمن وقتی سوییچ را باز میکنم صدای پمپ را
    نمیشنوم با اینکه حتی صندلی عقب را برداشتم ,
    با چراغ تست امتحان کردم (سوکت را دراوردم و سیم
    سبز باخط زرد را منفی گرفتم و قرمز را مثبت ولی برق
    نداشت و بعد رنگ قهوهای را هم تست کردم هیچی نداشت)
    حالا باید چطوری پمپ را تست کنم ؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    پژو206 استارت میخوره ولی روشن نمیشه
    در ضمن وقتی سوییچ را باز میکنم صدای پمپ را
    نمیشنوم با اینکه حتی صندلی عقب را برداشتم ,
    با چراغ تست امتحان کردم (سوکت را دراوردم و سیم
    سبز باخط زرد را منفی گرفتم و قرمز را مثبت ولی برق
    نداشت و بعد رنگ قهوهای را هم تست کردم هیچی نداشت)
    حالا باید چطوری پمپ را تست کنم ؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    لنت پراید رو چند تا عوض میکنن؟
    چی خوبه جنسش؟

ممنون
    لنت پراید بسته به نوع رانندگی از 10000 تا 25000 معمولن جواب میده باید چک کنید
    لنت ایرانی لنت ساز و پارس و لنت کره ای خیلی هم فرقی ندارند فقط مواظب باشید لنت تقلبی گرونی رو نخرید که صدا بده

12. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •