سلام،دوست عزیز همراه فایلی که دانلود کردید به احتمال زیاد یک فایل با نام readme وجود داره،دستوراتی که برای نصب هواپیما داده رو به دقت اجرا کنید،احتمالاً مشکلتون حل میشه.![]()
سلام،دوست عزیز همراه فایلی که دانلود کردید به احتمال زیاد یک فایل با نام readme وجود داره،دستوراتی که برای نصب هواپیما داده رو به دقت اجرا کنید،احتمالاً مشکلتون حل میشه.![]()
سلام دوستان
خیلی دوست دارم خلبانی رو تجربه کنم یکی به من میگه چیکار باید بکنم ؟ از کجا شروع کنم ؟ و چه چیزهایی نیاز هست تا دانلود و نصب کنم؟
سلام دوست منسلام دوستان
خیلی دوست دارم خلبانی رو تجربه کنم یکی به من میگه چیکار باید بکنم ؟ از کجا شروع کنم ؟ و چه چیزهایی نیاز هست تا دانلود و نصب کنم؟
اگه اینرتنت خوبی دارید بازی رو دانلود کنید (که حجمش 12 گیگ هست + 4 گیگ اضافاتش)
وگرنه میتونید بازی رو از خود همین پی سی ورلد بخرید (صفحه ی اول تاپیک رو ببنیید) و بعدش بهتون آدرس میدم تا اضافاتش هم بخرید اگه خواستید
بعد از اینکه بازی رو نصب کردید حتما Flight School که توی صفحه ی اول تاپیک هست رو دانلود کنین و بخونیندش این طوری کم کم همه چیز دستتون میاد
وقتی که بیشتر چیزایی دستتون اومد باز هم اضافی هستش که بازی رو بسیار طبیعی تر میکنه
مثلا این سایت پایین یکم گرون میده ولی چیز های خوبی داره هم خود بازی رو داره و هم ACcel که چیز مهمی هست ولی اختیاریه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا هیمن کار ها رو بکنید
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
بجه ها نسخه ی 11 یعنی Micorsoft FLIGHT اومد!!! که میتونید از خود سایتش دانلود کنین اونم مجانی !
جچمش 1.492 گیگ هست ولی فکر کنم نسخه ی دمو هست و نسخه ی اصلی هنوز ریلیز نشده چون 4 تا هواپیما بیشتر نداره و توی هاوایی هم هست و گرایکش عالی شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من برنامه my traffic رو نصب کردم ول اصلا نمی دونم چجوری باهاش کار کنم یعنی اصلا بودو نبودشو احساس نمی کنم لطفا اگه میشه بفرمایین چکار کنم یعنی در مورد اون راهنماییم کنین تشکر
وقتی نصبش کردی باید توی فرودکاه ها ترافیک مخصوص رو ببینی
.گرنه اشتباه نصبیدی
مثل اینکه بازی microsoft flight هم اومده :
از عکسا میشه فهمید که بازی فوق العاده ایه
چند لینک برای خرید یا دانلود این بازی :
عزیز من توضیحاتی بدم:
1-بازی ریلیز شد ولی انتظار FSX رو اصلا ازش نداشته باشید...
این بازی مثل بازی های سبک نید فور اسپید هستش که باید مرحله مرحله بری و رنگ های مختلف برای هواپیما باز کنی.این بازی کلا 5 تا هواپیما داره که همه ی اون ها هم تفریحی...اصلا هواپیمای تجاری نداره... که 2 تا مجانی و 2 تا رو باید بخرید
کو اون فرودگاه های FSX?? این بازی فقط توی جزیره ی هاوایی هستش.در ضمن خبری از ATC هم نیست...
این بازی رو از خود سایتش میتویند دانلود کنید.===>اصلا اصلا شبیه ساز نیست و اصلا دلتون رو بهش خوش نکنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همون طوری که قبلا گفتن.استودیو ی SImulator کلا بسته شده... و این در واقع یک بازی هستش نه نرم افزار شبیه سازی
نظر من اینه که با این add on هایی که برای FSX اومده دیگه لازم نیست دل خودتون رو به این بازی خوش کنید... . برای خودش FSX جدید درست کرده
درسته استودیو ی FSX بسته شده ولی استودیو ی ADD ON های گرافیکی یا هواپیمایی یا Scenery هیچ وقت بسته نمیشه...
[QUOTE3D Shockwave Light
بسیار فوق العاده تمام نور پردازیها و چراغها را طبیعی میکند و جلوه های واقعی به آنها میدهد
پسورد: bahram-choubine
لینک تورنت است
کد:
][/QUOTE]
فایل پاک شده یکی دوباره آپلود کنه
دوستان توی FSX فریم ریت چقدر میگیرید؟ من روی هر سیستمی تست کردم خیلی کند و سفته. حتی target frame rate رو هم بالا میبرم و گرافیک همه بخشها رو پایین میارم باز هم بازی اونقدرا روون نیست. نمیشه اصلا حداقل 35-40 فریم ازش گرفت. البته روی لپتاپم هنوز تست نکردم. اصلا من نمیفهمم واسه چی باید واسه یه سیمولاتور تنظیمات گرافیک دست خود آدم باشه؟ بابا گرافیک توی سیمولاتور که زیاد مهم نیست. باید یه گرافیک سطح متوسط ارائه میداد که روی همه سیستم ها اجرا بشه و تنظیمات گرافیک رو از توش برمیداشت. از اولش مایکروسافت همینطوری بود... دیوانه به تمام معنا...
فایل پاک شده یکی دوباره آپلود کنه [/QUOTE][QUOTE3D Shockwave Light
بسیار فوق العاده تمام نور پردازیها و چراغها را طبیعی میکند و جلوه های واقعی به آنها میدهد
پسورد: bahram-choubine
لینک تورنت است
کد:
]
تورنتش رو تو گوگل سرچ کنید هست...
[QUOTE]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین fsx بیشتر به سی پی وی قوی نیاز داره تا کارت گرافیک.همچنین رم خیلی مهمهدوستان توی FSX فریم ریت چقدر میگیرید؟ من روی هر سیستمی تست کردم خیلی کند و سفته. حتی target frame rate رو هم بالا میبرم و گرافیک همه بخشها رو پایین میارم باز هم بازی اونقدرا روون نیست. نمیشه اصلا حداقل 35-40 فریم ازش گرفت. البته روی لپتاپم هنوز تست نکردم. اصلا من نمیفهمم واسه چی باید واسه یه سیمولاتور تنظیمات گرافیک دست خود آدم باشه؟ بابا گرافیک توی سیمولاتور که زیاد مهم نیست. باید یه گرافیک سطح متوسط ارائه میداد که روی همه سیستم ها اجرا بشه و تنظیمات گرافیک رو از توش برمیداشت. از اولش مایکروسافت همینطوری بود... دیوانه به تمام معنا...
من GTS 450--Phenom ii X4 840----4gb RAM دارم توی تنظیمات مورد علاقه ی خودم 30-35 میگیرم...
اگه میخوادی برید به سایت
و مشخصات رو پر کنید و فایل Fsx.cfg رو براش آپ کنید و اون به شما Twaek ُده رو میده.البته فیلت)ره ولی اگه بکشن ندارید مشخصات سیستم رو بدید تا من بقیه ی کارارو بکنم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)