البته قسمت فارسی زبان فکر کنم تو اکثر بخش ها پیدا میکنی ولی همین که قیوم جان ذکر کردند + Bussines & Finance بخش Asian Market
البته قسمت فارسی زبان فکر کنم تو اکثر بخش ها پیدا میکنی ولی همین که قیوم جان ذکر کردند + Bussines & Finance بخش Asian Market
سلام به همگی
چطور میشه توی 2 یا چند تا روم بطور هم زمان رفت؟
Last edited by dark_nokia; 08-10-2009 at 23:11.
توی 2 تا روم بصورت همزمان نمیشه لاگین کرد مگه اینکه تو ان زمینه پلاگینی اومده باشه که بعید میدونم
سلام دوستان .
من یه مشکل پیدا کردم با این یاهو 9 این هست که وقتی عکسی ( آواتر ) برای یاهو انتخاب میکنم سیاه میشه !
ممنون میشم راهنمایی کنید .
یکی از دلایلش سرعت هستش و یکی از دلایلی هم که نمیتونید عکس دوستتون رو ببنید تفاوت در ورژن های یاهوتون میتونه باشه که با یه پی ام دادن معمولا حل میشه
یاهو رو ببندید و از اول sign in کنید و پنجره جدید چت رو باز کنید مشکل باشد حل بشه
موفق باشید
وقتی می خواهم با کسی چت کنم. داخل صفحه مثل عکس زیر میشود. که میگه ورژن جدید یاهو رو دانلود کنم. روی دانلود که میزنم. میره واسه دانلود مسسنجر وب . می خواستم بدونم مسنجر وب. با IE باز میشه یا یک برنامه است ؟ یک عکس هم از ورژن یاهویی که روی سیستم نصب هست. گذاشتم. چکار کنم که دیگه اون هشدار آپدیت کردن نیاد ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از بخش تنظيمات تيكشو بردار تا نگه اپيدت كن
كرك ياهو واسه اينكه با چند تا آي دي آن بشه رو واسه ورژن 9 و 10 رو مي خوام
ممنون !
----------
کسی نیست جواب دوستمون رو بده ؟![]()
من از دیشب تا حالا وارد یاهو که میشم و یه نفر پی ام میده یا من بهش پی ام میدم صفحه پی ام سفیده و متن نوشته ها و پی ام ها نمیاد یعنی می تونم پی ام بفرستم و یا دریافت کنم .لی نمی بینمش علتش چیه و چطور درستش کنم؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)