سلام
امروز رفتم یه امپ 7205 و پک 8 گیج استینگر را خریدم براlimited t595
یارو میگفت 8گیج بسته برا این امپ و اگه جواب نداد بیار من دوباره پس ورمیدارم از این حرفا خلاصه ما هم گفتیم باشه
حالا نظر شما چیه؟اصل هم هستش
سلام
امروز رفتم یه امپ 7205 و پک 8 گیج استینگر را خریدم براlimited t595
یارو میگفت 8گیج بسته برا این امپ و اگه جواب نداد بیار من دوباره پس ورمیدارم از این حرفا خلاصه ما هم گفتیم باشه
حالا نظر شما چیه؟اصل هم هستش
سلام
دوست عزیز اگه امپ خوب میخای من چند مدل امپ چهار کانال خوب دارم خواستی بگو از 350000 تومن شروع میشم کیفیتش عالیه که هیچ نواسانی نداره جریان برق هم رد نمیکنه به باند که باند الکی بازی کنه ولی صدا نداشته باشه صدایی رو که میخای شایدم بیشتر و بهت میده حتی اگه 2جفت ببندی
سلام
توضيح فارسي : -ورودی AUX مستقیم با فیش کوچک (جلو)
-اتصال مستقیم ipod&Iphone
-صفحه فرمان چرخشی
-2خروجی RCA
-EEQ اکولایزر پارامتریک 3 بانده
-کنترل از راه دو
-قابلیت نصب ساب ووفر
-قابلیت تغییر رنگ صفحه نمایش
-ورودی AUX مستقیم با فیش کوچک (جلو)
-ورودی USB از جلو
-بازتاب صدای پیشرفته
-صفحه فرمان چرخشی
-3خروجی RCA
-کنترل از راه دور
-قابلیت پخش کارت SD
اینا مشخصات ضبط
این ماشین حیف من جای تو بودم یه امپ چهار کانال خوب میگرفتم
1 جفت مید بیس خوب با 1 جفت کامپانت خوب تا نه الکی طاقچمو خراب کنم نه تو چشم باشه
با یه ضبط خوب این دو مدل مدل اول 130000 یا 135000 تومن مدل دوم 150000 یا 155000 تومن
من بودم این کارو میکردم حالا دوستان میان نظرشونو بهتون میگن
شما میتونی کامل تحقیق کنی
KAC-7205
تو بهترین شرایط رو 2اهم 170 وات میده
رو 1 اهم 250وات میده
اگه تو این رنج میخای بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببندی بهتر
اینم پیشنهاد من
تو این سیستم زیاد این چیزا مهم نیست داری یه جفت باند میبندی ولی اون مارک همون 8 گیج همخوبه من رو ماشین خودم ارسیم همین مارک
t595 اصلش پیدا نمیشه تقریبا ولی این مدل کنوود 7100 که دوستمون گفت تازه اومده و کلا کنوود تقلبی شما پیدا نمیکنی . البته اگه خریدی که دیگه دیره . قیمت اینم 157 تومن
يه سوالي داشتم من الان حدود 3 ساله پخش پايونير 5050 ub دارم با بانداي 6975 ميخواستم نظرتون رو در مورد عوض كردن پخش با يكي از اين 5 مدل بدونم:
CDE-121E / EI
IDA-X300
CDE-101EM
CDE-102E
CDE-100EUB
راستي اين ida-x300 يو اس بي هم ميخوره؟
در كل كدومشون رو پيشنهاد ميكنين؟
مرسی پس با همون 8 گیج میبدمش.بانداما که 1 سال پیش خریده بودم.
راستی 7205 رو 2 اهم 250 وات میده و رو 4 اهم 170![]()
[QUOTE=danijon_2006;6440965]يه سوالي داشتم من الان حدود 3 ساله پخش پايونير 5050 ub دارم با بانداي 6975 ميخواستم نظرتون رو در مورد عوض كردن پخش با يكي از اين 5 مدل بدونم
CDE-121E / EI اینم خروجیش یدونه هستش اونم 2ولت
IDA-X300 اینم خروجیش یدونه هستش اونم 2ولت
CDE-101EM اینم خروجیش یدونه هستش اونم 2ولت
CDE-102E این خوبه که هم 3 خروجی رو داره کامل یو اس بی خور هم هست ایپاد و ایفون هم میخوره تو این مدلها نسبتا از همشون کاملتره
CDE-100EUB اینم خروجیش یدونه هستش اونم 2ولت
راستي اين ida-x300 يو اس بي هم ميخوره؟همشون یو اس بی میخورن
در كل كدومشون رو پيشنهاد ميكنين؟CDE-102E این از همشون بهتر
سلام
از اساتید یه چندتا سوال داشتم .تو پک استینگری که گرفتم یه چیزایی هست که نمیدونم باید چیکارش کنم.
5تا لوله ابی کوچیک در حد 2.5 سانت و دو تا قرمز که یه کم قطرش بزرگتره
یه مهره مشکی که تو یه چیز دیگه پیچ میشه .(سیم میره توش و وقتی می پیچونیش سیم توش کیپ میشه)
یه سوال دیگه هم داشتم.اون طرف از سیم که یه نوار مشکی داره و در حدود 1 مترش هم با یه توری مشکی پوشیده هست باید به باتری وصل شه؟ بینش را برید و فیوز را گذاشت سر راهش؟
از بابت راهنمایی های که عزیزان تا حالا داشتن هم تشکر میکنم.ممنون![]()
میشه مدلهارو با مشخصات بگی ؟
دوستان عزیز سلام
کسی میتونه آمپ 4کانال که روی 4اهم بین 120تا 150وات بده روی هرکانالش بهم معرفی کنه.مشخصات باندای که دارمو میزارم بهترین آمپی که بتونه این باندارو ساپورت کامل کنه چه آمپی هست/اگه مشخصات هم بدین ممنون میشم
مشخصات باند:
Description 6" x 9" High-Output 3-Way Loudspeaker
Series Power Series
Power handling, RMS 150W
Power handling, peak 600W
Frequency Response 35Hz – 20kHz
Sensitivity 93dB
Impedance 4 ohms
Coil Oversized 38mm voice coil
Tweeter Edge driven Tweeters
Tweeter-level control Yes
Tweeter protection (PTC) Yes
Proprietary cast-aluminum frame Yes
Mounting Depth 81mm (3-3/16
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)