تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 579 از 762 اولاول ... 79479529569575576577578579580581582583589629679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,781 به 5,790 از 7611

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] آخرین عکس هایی که گرفتیم (( حجم عکسها حداکثر 300 کیلوبایت))

در آغاز فعالیت Angels Of Sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حتما لازم بود که اسمتون رو به اون بزرگی وسط عکسها بذارید ؟
    چرا ؟
    من اینها را با سایز خیلی بزرگ داشتم نمیتونستم اپ کنم --- اینها هم از قدیم برای کارههای Portfolio درست کرده بودم - اسم و مدل لنز روش باشه .... اما اون سایز بزرگها فقط لوگوی گروه خودم هست ... سعی مکینم از اونا بزارم حتما
    -------------------------------
    a.g.g.a - اول از نظرت ممنون --- دوم اون سوسک خیلی جالب شده !!!!! با این که بسیار بدم میاد نگا کنم ...اما اگر 90 درجه عمود به چشمها بگیری و فوکوس روی سر باشه کاملا - فکر کنم خیلی جالبتر بشه ... البته اینم فوکوسش عالی --- اگر فلاش خاص برای ماکرو داشته باشی با یک لنز شفافتر خیلی کارات حرفه ای تر میشه ... (به خاطر اهمیت Detail )
    این عکس اخری هم ایدتش خوب شده ... اما از نظر سلیقه ای ! رنگش رو خیلی دوست ندارم اما خیلی خوبه
    در مورد اون سایت عکاسی هم سایت جالبی بود مرسی

2. این کاربر از Angels Of Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mhdashtdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

آقای a.g.g.a خدا خیرت بده - تا حالا فکر می کردم این جماعت سوسک حموم از نزدیک جذاب تر باشن که اینجوری نیست گویا!! - مخصوصن که این یکی که یه پا کمتر داره و جسدش در حال اضمحلاله.

Last edited by mhdashtdar; 29-10-2011 at 14:14.

4. 2 کاربر از mhdashtdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان من تازه یه دوربین canon powershot sx30 is گرفتم و اینم اولین عکسایه که گرفتم با فوکوس دستی
    اگر میشه دوستانی که با این دوربین آشنایی دارن بگن خوب هست یا چطوره ممنون!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اقای ahmadrezab23 در مورد عکستون - با دوربینتون اشنایی ندارم اما اگر نمی تونید فکوس دستی بگیرید - از Auto استفاده کنید ... الان درخت هم تار شده ولی پشت بدک نیست ... اما سعی کنید Aperture رو بسته کنید که زشتی لبه های بین فکوس و پشت زمینه از بین بره - اگر دوربینتون نمیتونه در این حد فکوس بگیره از جسم فاصله بگیرید ... دوم بهتر هست به جای بالا - فکوس رو روی بدنه درخت در وسط تنظیم کنید و 90 درجه عمود به اون نقطه عکس رو بگیرید -- فضای پشت اگر فکوس بیشتری داشته باشه جالب میشه (که ممکنه لنز دروبین شما توانایی نداشته باشه) اما فضای اضافه خیلی زیادی دارین ... بهتره Crop بشه و سرعت Shutter هم بالا ببرید که تار نشه و به علاوه میتونید Object رو با Rule Of Third درست کنی تا کادر بندی درستری داشته باشی و فضایی زیادی از بین بره...
    در صورت اینکه که میخوای این طوری Object رو روی یک گوشه بزارید و فضای پشت رو تار کنید (اضافه یا زیاد) باید تن رنگی رو رعایت کنی که بر فرض مثال از رنگهای ابجکت اصلی توی پس زمینه وجود داشته باشه ( البته به فکوس بالا نیاز دارید ) -- اکر در وسط باشه که مشکلی نیست میتونید جسم اصلی رو به راحتی متمایز کنید .... به عکس پایین نگاه کنید. تن رنگی داره ...
    -----------------------------------------
    ------------------------------------------
    اینم یه عکس که دیروز گرفتم :
    بدون فلاش ----
    Shutter 1/200 - ISO 800 - F1.8
    Last edited by Angels Of Sky; 29-10-2011 at 20:59.

7. 4 کاربر از Angels Of Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

قربان ممنون اینو من یکم هم edit کردم و اینکه اگه میشه اون کلمه های اینگلیسیو یه جور بگین که منم متوجه بشم ممنون!
    اگرم لازمه بدون ادیت هم بذارم!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

قربان ممنون اینو من یکم هم edit کردم و اینکه اگه میشه اون کلمه های اینگلیسیو یه جور بگین که منم متوجه بشم ممنون!
    اگرم لازمه بدون ادیت هم بذارم!
    eDIT خوب نشده .... اصلیش چطوره ؟
    aperture که همون دیافراگم هست ... بیسته داره لنز شما f چند باشه ... اگر لنز همرا با دوربین هست (kIT) که احتمالا یا 3.5-4.5 یا 4.5 الا 5.5 -- این رو هرچه کوچکتر کنید نور دهی بالا میره و فکوس هم بیشتر ... البته به دلیل sINGLE LENS نبودن و نداشتن دیافراگم حلقوی اون فوکوس خیلی عالی رو ممکنه نده ... البته لنزهای ارزون قیمت (زیره 400-500 تومن ) توی دیافراگم بازه کامل نمی تونن جسم رو از پست زیمینه فوکوس جدا کنن - رنگاش در پهنا قاطی میشه و عموما هم رنگ بنفش میگیره ... البته این مورد گاها توی لنزهای گرون قیمت هم به دیلیل زیاد بودن نور به وجود میاد ...
    Shutter هم که همون S یا سرعت شاتر هست ... هرچه بالاتر باشه سرعت عکس گرفتن میره بالا اما نور کمتر میشه پس باید ISO رو تنظیم کنید .
    Rule Of Third هم قانونی هست برای گداشتن ابجکت توی کادرتون - یک سرچ توی Google image بزنین دستتون میاد
    Last edited by Angels Of Sky; 29-10-2011 at 20:57.

10. این کاربر از Angels Of Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

مشخصات روی لنزم ایناس
    4.3-150.5mm 1:2.7-5.8 usm
    لنز 24-840
    پردازشگر ccd
    من خواستم برم عوضش کنم با یه دوربین که پردازشگر cmos داشته باشه گفتم یه مشورت از دوستان بگیرم!
    بازم ممنون از راهنماییتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

این عکسم بدون ادیت وبا حالت اتومات با حداکثر زوم گرفتم 3پایه هم نداشتم:(

این یکیم همینطور اما خودم خیلی دوسش دارم!
    Last edited by ahmadrezab23; 29-10-2011 at 21:46.

13. 5 کاربر از ahmadrezab23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Fox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

11

اینم یه عکس که دیروز گرفتم :
    بدون فلاش ----
    Shutter 1/200 - ISO 800 - F1.8
    سلام؛
    سوژه خوب و ترکیب نورهای پس زمینه خوبه...
    کادربندی متوسط...
    نورسنجی نامناسب و تاریکی زیاد تصویر از نقاط ضعف اونه (اگر در ایزوی بالا نویز زیادی دارین، و وقتی از فلاش استفاده نمیکنین پس مدت باز بودن شاتر رو زیاد کنین؛ اگر سوژه متحرک هست به ناچار باید از فلاش با پخش کننده نور استفاده کنین)...
    این عکس جای کار زیادی داره به عنوان نمونه میشه به کنتراست پایین اون اشاره کرد...
    کمی ادیت کردم تا بهتون ایده بدم :

شاد، پیروز و سرزنده باشید

15. این کاربر از Fox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

Fox سلام - تشکر فراوان از نظرتون .... کلا به خاطر محیط بسته اون مکان و لنز 135 زیاد امکان حرکت نبود ! اما از نظر کادر مقدازی سلیقه ای هستش به دور از Rule Of Third چون Object رو روی پایین سمت چپ گذاشتم
    در مورده کنتراست هم بله حرفه شما کاملا درسته اما با بالا بردن کنتراست دون دون های عکس هم بیرون ریخته که البته اگر Mask بکش باز هم مقداری رنگ میپره (به خاطره ISO ) - برای همین خیلی کنتراست رو بالا نبردم که دونه ها زیاد نشن و به رنگ اسیب بزنن (البته اشتباه خودمم بود چون فیلتر UV -ND رو اصلا نداشتم ) ---
    در مورد سیاه سفید بودن هم چون عکس از Event بوده (همایش یا جشن Halloween) معمولا دیگه فانتزی یا Vivid نمیکنیم که اتمسفر همون لحاظات توش بمونه .... البته برای شخصی حق با شماست ... (البته این عکسی هست که گرفته شده ... برای ادیت نرفته اصلا ... )
    بعدا عکس با ادیت درست حسابی میزارم تا نظر بدید .... بسیار ممنون از نظرتون -
    Last edited by Angels Of Sky; 30-10-2011 at 18:00.

17. این کاربر از Angels Of Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Fox

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •