مثلا پارتیشن بندی نیست
میگم چیکار کنم که هارده وصعیتش بهتر بشه
اول با lowe format فرمتش کنم بعدش با این برنامه ها؟
برنامه hiren جدیدشو دانلود کردم
مثلا پارتیشن بندی نیست
میگم چیکار کنم که هارده وصعیتش بهتر بشه
اول با lowe format فرمتش کنم بعدش با این برنامه ها؟
برنامه hiren جدیدشو دانلود کردم
سلام دوستان خسته نباشید.
یه هارد Maxtor DiamondMax23 250gb خریدم به صورت دسته دو.
بعد از خریدم هارد رو با نرم افزار HD Tune Pro چند درصدیشو چک کردم ، بد سکتور یا مشکل دیگه ی نداشت.
و هاردو رو یه سیستم نصب کردم. و سیستمو با سی دی ویندوز اکس پی بوت کردم برای نصب ویندوز. تو قسمت انتخواب پارتیشن، تمام پارتیشنهای موجودو حذف کردم و تمام حجم هارو یک پارتیشن کردم. و فرمت به صورت ان تی اف اس (کامل) رو انتخواب کردم. سیستم شرو کرد به فرمت .حدود 70%بود که گیر کرد. ریست کردم. دوباره رفتم برای نصب ویندوز ولی ایندفعه (فرمت سریعو) انتخواب کردم.که بعد از فرمت فایلهای اصلی رو ریختو سیستم ریست شد ولی بعد از ریست شدن وارد محیط نصب وین نمیشد و میگفت یه فایلی پیدا نمیشه.
من اول فکر کردم از سی دیه با سی دی های مختلف تست کردم نشد. تا هاردو وصل کردم به همون سیستم اولیه و دوباره با HD Tune Pro تستش کردم. ایندفه تمام هاردو بد سکتور پیدا میکرد(چون زمانن می برد دستی عدد وارد میکردم ، هر 20 مگ به 20 مگ چک کردم همه جارو بد سکتور میگرفت). خیلی هم اروم میگشت. تا حدی که برای چک کردن فقط 5مگ 1 روز زمان برد. هر کار که فکر کنید کردم. فرمت سطح پایین با نرم افزار خود سیگیت ، HDD Regenerator و ... اما یا اصلا شروع نمیکرد یا هیچ وقت کامپلیت نمیشد.
از امشبم که اصلا دیتکت نمیشه. وقتی دستت میگیری انگار هر یک ثانیه موتورش روشن خاموش میشه. چون تو دستت هی تکون میخوره که مشخصه از شتاب گیرییه موتوره .
به نظرتون میشه کاریش کرد.
شرمنده طولانی شد. گفتم کامل توضیح بدم شاید بهتر باشه. متشکر.
Last edited by Peter-959; 12-12-2012 at 01:54.
شما که میگی با HD Tune Pro چند درصدش رو چک کردی نه همش رو و الانم که اصلا هارد دیگه دیتکت نمیشه شاید مشکل سخت افزاری داشته باشه ولی باز یه بار کابل های هارد رو تست کن و ببین هاردت رو میشناسه یا نه و اگر شناخت به صورت هارد به هارد بیا بالا و با همون HD Tune Pro بزار کامل اسکن بشه و بد سکتوراش مشخص بشه و اگر بازم هارد دیتکت نمیشد شاید مشکل سخت افزاری داشته باشه با توجه به اینکه میگی موتورش روشن و خاموش میشه
دوستان نرم افزار hdd regenarator رو که در حالت بوت میارم هارد اکسترنالم رو نمیشناسه.
تو ویندوز هم بدسکتور رو ها رو ترمیم نمیکنه میگه ورژنم دمو با اینکه کرکش کردم.
اگه نرم افزار درست کرک شده باشه از ویندوز هم میشه و مشکلی نداره
سلام
اولین کاری که بعد از Low level format کردن هست چیه؟
تو hiren boot cd یه برنامه به اسم MHDD بود که توش نرم افزار Fast disk eraser بود که از صبح گذاشتم داره پاک میکنه.
میخواستم بدونم بعد اینکه تموم شد چیکار کنم؟ سی دی ویندوز بزارم نصب کنم؟
اصلا چرا قبل اینکه LLF کنم هارد رو سی دی ویندوز میزارم جلو نمیره؟!! بعد هم اینطوری نشه!!
بعد از low level format اگه partion table پاک شده باشه اول باید partion table بسازی بعد پارتیشن بندی کنی وگرنه نمیشه پارتیشن بندی کرد
از کجا بسازم؟
متشکر از پاسختون.
دوست عزیز دفه اول که با نرم افزار چک کردم حدود 30-40 در صد رفت. اما قبل از اینکه دیگه دیتکت نشه وقتی چک میکردم. از همون اول همه ی سکتورهارو بد سکتور نشون میداد. حتی جاهایی که دفه ی اول سالم بود. من تمامه هاردو چک نکردم. اما از انجایی که قسمتهای مختلف هارو چک کردم و برای همش بد سکتور میشناخت حدس میزنم اگر تا اخر هم میزاشتم بره همه رو بد سکتور میگرفت. امکان چک کردن تمام هارد هم نبود .چود یه چیزی حدود 30 ساعت رو تست بود و تو 30 ساعت فقط 8 مگ رو چک کرد که همه رو بد سکتور گرفت. حالا برای 250گیگ دیگه نمیدونم چقدر زمان میبرد. برای همین خودم هر 20دقیقه استوپ میکردم از 20گیگ جلوتر شروع میکردم. برای همین حدس زدم تمام هاردو بد سکتور میگیره.
دیتکتم هر کاری میکنم نمیشه. کلی برای دیتکت زمان میبره اما بازم دیتکت نمیکنه.
با تشکر
هارد رو بزنید به یک سیستم دگه که هارد داره از تو دیسک مینیجمنت میسازی روی دیسک که شماره زده راست کلیک میکنی initialized disk و یا از نوع mbr یا gpt میزنی درست میشه بعد هارد unlocated میشه میتونی پارتیشن بندی کنی یا ازنر م افزارهای بوتیبل مثل paragon partion bootable یا acronis استفاده کنی
البته اگه partion table پاک شده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)