تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 579 از 2403 اولاول ... 7947952956957557657757857958058158258358962967910791579 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,781 به 5,790 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

سرعت 70
    پینگ 35

2. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

سرعتش که خوبه مثه همین 512 میمونه...
    جدی میگی 35؟؟؟؟؟ یا منظورت 350 هست؟؟؟؟

داره خودمونی میشه rahmank750's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگه تا آخر شهریور ask سرعت رو درست نکنه اولین نفری که جمع آوری کنه خود منم
    از صبح تا الان 700mb هم نتونستم دانلود کنم

داره خودمونی میشه majidpromix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

ای خداااا!!!
    چرا اندیشه اینجوری شد آخه؟!!!
    من از اول تابستون 128 نامحدود دارم خط 5، چه لذتی داشت سرعت رو 120 بود حداقل روزی 2 تا 3 گیگ دانلود میکردم شبا هم که سرعت کم میشد دیگه بیخیال میشدم چون دیگه هرچی میخواستم روزا دانلود می کردم دیگه هاردم پر شده!

نامردا از دیروز گند زدن تو سرعت همش سرعت هست رو 30!

---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------

اندیشه مرکز 5
    دیشب راس ساعت 1 بامداد اینترنت قطع شد و بعد از 10 دقیقه که ارور 678 میداد سرانجام وصل شد ولی سرعت به 30 رسیده بود

امروز صبح چراغ Status مودم تا ساعت 2 بعد از ظهر روشن نمیشد
    میخواستم بدونم از دوستان خط 5 چنین مشکلی داشتند یا نه ؟
    چون پشتیبانی مدعی بود مشکل از نویز خط هستش ولی من میگفتم اگه از نویز بود پس چرا خودبخود درست شده
    گفتم پس نویز خط من رو چک کنید اونها گفتند ما نمی تونیم نویز خط رو چک کنیم !!!!!!!!!
    قبلا پارس آنلاین بودم زنگ میزدیم تهران نویز خط رو چک میکردند و چنانچه این عدد از مرز 20 رد میشد ،
    مشکل از خط بود در غیراینصورت مشکل از مرکز مخابراتی هستش
    بهمین خاطر میخواستم بدونم سایر دوستان اگه چنین موردی داشتند پس مطمئن بشم مشکل از مرکز مخابراتیه یا نه
    مثل اینکه اندیشه راست گفته به شما، چون منم خط 5 دارم امروز اصلا اینترنت قطع نبود!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

امروز رفتم اندیشه خراب شده : بهشون گفتم سرعت شبانه من داغونه 20 تا بشتر نمیره . گفت برو خدا را شکر کن که 4 کیلوبایت هم اضافه تره . گفتم قرار نیست بیشتر بشه ؟ گفت : نه !!! منم گفتم با این حساب ISP عوض میکنم . گفت بسلامت . شکم سیرن . دفع قبل که تلفنی صحبت کردم پشتیبانی گفت قراره یه کارایی بکنیم ولی این دفع حرفشون را تکذیب کردن .
    توجه داشته باشید اندیشه سبز وظیفه نداره به شما سرعتی بیشتر از 16کیلوبایت درثانیه بده شما ازشون 128 کیلوبیت خریدید نه بیشتر اگر الانم 20 هست واقعا باید خداروشکر کنید

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز اگه همین شاتل و پارس نبود الان سرعت رو استاندارد میبستن!نمیدونم شاید باید شاتل و اندیشه دو تیم تشکیل بدن برن عضدی مسابقه بدن تا رقابت معنی بشه من منظورم از رقابت کلی هست نه این چند روزه
    و اینکه چرا اندیشه سرعت رو داره کم میکنه از دو حال خارج نیست یا به علت کاربرای زیاد و کم آوردن پهنای باند میخواد سرعت رو بیاره پایین(الان این تو کل کشور معضل شده اگه تاپیک های شهرهای دیگه رو نگاه کنید همینه!isp نیمخواد سرمایه گزاری بیشتر بکنه یا پهنای باند موجود نیست که تهیه کنه ولی برای درآمد بیشتر همچنان مشترک اضافه میکنه البت من شنیدم مشهد صبانت واسه جلوگیر از افت کیفیت واقعی تا خرید پهنای باند جدید مشترک جدید نمیگیره)
    دوم اینکه اندیشه اینقدر مشترک معمولی داره که اگه سرعت رو طوری بزاره که فقط سایتا سریع باز بشن هیچ چیزی واسه اونا تغییر نکرده و اصلا متوجه نمیشن پس با حساب خودش شاید یه تعداد مشترک پر مصرفش برن جای دیگه ولی بجای هر یه نفر مشترک پرمصرف میتونه چندین نفر مشترک جدید بگیره بدون افت کیفیت
    ببین وقتی من با پشتیبانی حرف میزنم و جوری جوابمو میده که انگار تنها isp کل کشوره و اصلا براش مهم نیست کاربراش کم بشن همینطور داره سرعتهارو کم میکنه و باز منت میزاره که 128 باید 16 باشه با اینکه میدونه isp های دیگه ای هم هستن که سرعت بیشتری میدن این دیگه رقابت نیست بهش میگن شکم سیری رقابت وقتیه که شرکتها برای بدست اورن مشتری و یا نگه داشتن اونها سرویس بهتری بدن نه بدتر
    باشه قبول یک سری مشکلات هست اما راهکارش این نیست نکته دومی که گفتی رو قبول دارم و احساس میکنم سیاست اندیشه دقیقا همین باشه

---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------

توجه داشته باشید اندیشه سبز وظیفه نداره به شما سرعتی بیشتر از 16کیلوبایت درثانیه بده شما ازشون 128 کیلوبیت خریدید نه بیشتر اگر الانم 20 هست واقعا باید خداروشکر کنید

8. 2 کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اندیشه مرکز 5
    دیشب راس ساعت 1 بامداد اینترنت قطع شد و بعد از 10 دقیقه که ارور 678 میداد سرانجام وصل شد ولی سرعت به 30 رسیده بود

امروز صبح چراغ Status مودم تا ساعت 2 بعد از ظهر روشن نمیشد
    میخواستم بدونم از دوستان خط 5 چنین مشکلی داشتند یا نه ؟
    چون پشتیبانی مدعی بود مشکل از نویز خط هستش ولی من میگفتم اگه از نویز بود پس چرا خودبخود درست شده
    گفتم پس نویز خط من رو چک کنید اونها گفتند ما نمی تونیم نویز خط رو چک کنیم !!!!!!!!!
    قبلا پارس آنلاین بودم زنگ میزدیم تهران نویز خط رو چک میکردند و چنانچه این عدد از مرز 20 رد میشد ،
    مشکل از خط بود در غیراینصورت مشکل از مرکز مخابراتی هستش
    بهمین خاطر میخواستم بدونم سایر دوستان اگه چنین موردی داشتند پس مطمئن بشم مشکل از مرکز مخابراتیه یا نه
    می تونی خودت از داخل مودم چک بکنی. مارک و مدل رو بگو بگم چیکار کنی.

داره خودمونی میشه majidpromix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

آخه این چه سیاست مزخرفیه که سرعت مارو کردن 30 !
    تا همین 2روز پیش که سرعت رو 120 بود هم به ما خوش میگذشت هم کاربرای اندیشه روز به روز زیادتر میشدن! مطمئنا اندیشه هم ضرر نمیکرد!
    اینکه میخوان واسه هر پهنای باندی یه سقف تعیین کنن واقعا عادلانست ولی نه دیگه اینجوری!
    مثلا واسه 128 سرعت باشه 120، واسه 256 سرعت باشه 180 و واسه 512 سرعت رو 230 !
    خیلای عادلانست نه؟ همه هم راضی و خوشحال!
    اینکه میگن 128 باید سرعتش رو 16 باشه همینم از سرمون زیادیه واقا مسخرست!
    حالا که مارو به این سرعتای بالا معتاد کردن دیگه نمیشه یهو گند بزنن به سرعت! طبیعیه که ما اعتراض کنیم!
    چطوره فردا همه جمع شیم جلوی شرکت اعتصاب کنیم؟!

11. 2 کاربر از majidpromix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

تا همین 2روز پیش که سرعت رو 120 بود هم به ما خوش میگذشت هم کاربرای اندیشه روز به روز زیادتر میشدن! مطمئنا اندیشه هم ضرر نمیکرد!
    اینکه میخوان واسه هر پهنای باندی یه سقف تعیین کنن واقعا عادلانست ولی نه دیگه اینجوری!
    مثلا واسه 128 سرعت باشه 120، واسه 256 سرعت باشه 180 و واسه 512 سرعت رو 230 !
    خیلای عادلانست نه؟ همه هم راضی و خوشحال!
    حالا که مارو به این سرعتای بالا معتاد کردن دیگه نمیشه یهو گند بزنن به سرعت! طبیعیه که ما اعتراض کنیم!
    شما 2 3 هفته دایل اپ کار کن
    به 30 قانع میشی
    منم وقتی تو پارس نامحدود داشتم اینجوری بود
    حدود 70 80 گیگ که دانلود کردم سرعتم شد 25!!

13. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

....
    اعتصاب چی کنیم؟غذا اب برق
    منظورت اعتراضه؟

شما 2 3 هفته دایل اپ کار کن
    به 30 قانع میشی
    اینو راس میگی

15. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •