دوستان میخواستم در خصوص خرید یک دوربین کمپکت سونی منو راهنمایی کنید
بین مدلهای w380 h55 hx5 گیر کردم ( با صرفنظر از کیفیت فیلمبرداری hx5)
علت انتخاب برند سونی رو رنگهای زنده سونی میدونم ( نظر شخصی منه شاید هم اینطور نباشه) و البته زیبایی و منوی فارسی و خدمات خوب سونی
hx5 حدود 150 هزار تومان از اونا گرونتره آیا ارزشش رو داره؟؟
ضمنا اگه مارک مناسب دیگه ای پیشنهاد برام دارید بفرمایید ممنون میشم
یه سوال دیگه هم در این زمینه دارم: سنسور hx5 cmos و بقیه ccd هست کدومش بهتره؟؟
با سپاس فراوان
سلام دوست عزیز
به پی سی ورلد خوش آمدید .gif)
.gif)
خوب اگه میتونی هزینه اضافی hx5 بدی خوب شک نکن hx5 بهتره .
سنسور با قدرت پردازش بالای سیموس . کیفیت فیلم برداری فول اچ دی اما نه 1080p که 1080i یه جایی خوندم خیلی تفاوت کیفت داره سری i با p . , و کلی پول بابت GPS که شاید به درد نخوره !
ببینید دوست من سونی مارکی است که در عرصه دوربین های عکاسی با تبلیغات فروش میکنه تو دنیا جایگاهی نداره حتی تو ایران هم جایگاه قابل توجهی نداره هرچند مارکش یکم جا افتاده . در عرصه دوربین سازی حرف زیادی برای گفتن نداره . حتی قادر نیست یه لنز تولید کنه و همینطور که دوستمون گفتنند : شرکت زایس که یک شرکت تولید عینک است براش لنز تولید میکنه . 20 سال سابقه دوربین سازیی سونی را با 60 سال سابقه کانن قابل قیاس نیست . دوربین های سونی به دلیل استفاده از حقه های نرم افزاری مانند بلور کردن و اضافه کردن رنگ های غیر واقعی و افکت های رنگی به تصویر برای کاربر جذابیت ایجاد میکنه در حالی تصاویر و رنگ های عکس باید واقعی باشند .
به نظر بنده شما به پرفروش ترین دوربین دنیا و پرفروش ترین دوربین ایران هم فکر کن ضرر نمیکنی . Sx200 canon
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[/HTML]