تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 579 از 949 اولاول ... 79479529569575576577578579580581582583589629679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,781 به 5,790 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

مشکل از کابل هستش اگه کابل به فلز بسته باشه یا قدیمی باشه وهمچنین کابل مسی نویز می اندازه اگه این کابل ها جلد شون در بیاد در مجاورت رطوبت به رنگ سبز درمیان که این هم باعث نویز میشه یا اگه هوا طوفانی بشه باز هم نویز میاندازه بهترین کاری که میتونی انجام بدی اینه که کابل رو عوض کنی و از کابل های 4 رشته ای مخصوص اینترنت استفاده کنی من خودم همین مشکل رو داشتم و هرچی با پشتیبانی تماس میگرفتم مشکلم حل نمیشد تا اینکه کابل رو عوض کردم واز اون وقت هیچ نویزی ندارم

2. این کاربر از g122 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mostafamz2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

خارج از کشور ( خیلی هم دور نه ، همین امارات - دبی خودمون ) اینترنت پایه از ۸ مگ تازه شروع میشد و کاملا نامحدود ( مثلا من خودم تو اون چند سالی که اونجا بودم از شرکت du داشتم ) اتفاقا من تو اون چند سال اصلا اینجوری دانلود نکردم ! چرا ؟ چون که هر وقت اراده میکردم مثلا میخواستم فتوشاپ نصب کنم در عرض چند دقیقه دانلود میکردم بدون نگرانی از حجم و نصب میکردم و نیازی هم به ارشیو کردن نبود چون بعدا هم هروقت نیاز بود باز در عرض چند دقیقه میگرفتم

نیازی به آرشیو نگه داری و دانلود هر چی دم دستت بیاد هم نیست چون حتی رفیقات و فامیل هم خودشون براحتی هر چی بخوان موقع نیاز دانلود میکنن و نیاز نیست آرشیو نگه داری که شاید شاید شاید یه روزی یکی ازم خواست بهش بدم !!

کلا هر چی رو محدود کنی همه بیشتر حریص میشن براش که استفاده کنن اونم خارج از نیازشون ! مثلا وقتی میگین از ۲ تا ۸ رایگان ! خب طرف میگه تو روز که دستمو بستن الان باید ( دقت کنید باید ! ) دانلود کنم که از دستم نره ! چون محدودش کردن به اون چند ساعت اندک !

-------------------------------

در ضمن اینجوری که شما میگی پس الان کشور های دیگه مثل همین امارات یا اون ایده آلش آمریکا پس باید الان همشون دانلودر باشن چون اونجا که دیگه کلا نامحدوده ! با سرعت های ۱۰ برابر ما و هزینه خیلی کمتر از ما ، ولی نه دوست عزیز هر کشوری برای خودش دانلودر داره ربطی هم به این داستان ها نداره ، اتفاقا این محدودیت ها باعث شده ملت تا فرصتشو پیدا میکنن هر چی دم دستشون میاد دانلود کنن

Sent from my iPhone using Tapatalk
    موافقم کجا گیر افتادیم کشورای دیگه اصلا چیزی به نام محدود وجود نداره و اگه هم هزینش زیاده با درآمدشون جور در میاد
    برای ما همه چیز محدوده همه چیز

4. 6 کاربر از mostafamz2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

موافقم کجا گیر افتادیم کشورای دیگه اصلا چیزی به نام محدود وجود نداره و اگه هم هزینش زیاده با درآمدشون جور در میاد
    برای ما همه چیز محدوده همه چیز
    حرفتون رو قبول دارم ولی مشکل شرکتها نیستن مشکل دولت و انحصار ورود پهنای باند به ایرانه که چند ده برابر به شرکتها فروخته میشه !

6. این کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

حرفتون رو قبول دارم ولی مشکل شرکتها نیستن مشکل دولت و انحصار ورود پهنای باند به ایرانه که چند ده برابر به شرکتها فروخته میشه !
    بله درسته
    ولی خداوکیلی مجبورن دروغ بگن ؟ شایدم مجبور باشن
    آسیاتک خیلی دروغا به من گفت
    همین ماه هم تخلیه میکنم و میام فن آوا
    ان شاالله که فن آوا ...

8. این کاربر از mostafamz2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

راستی ، دوستم رفت نمایندگی فن آوا بهش گفتن فعلا مشکلاتی داریم و نمیتونیم سرویس 1 مگ رو بیشتر 2 مگ باز بزاریم
    دوستمم رفت یه شرکت دیگه
    حالا منم اگه سرویسم روی 4 یا 6 ببندن فن آوا میگیرم وگرنه فایده نداره که
    اگه اون نمایندگی بیشتر از 2 باز نزاشت میرم یه نمایندگی دیگه
    اگه اونجام همینو گفت که هیچی ... تازه من میخوام بگم اگه خط میکشه 10 مگ ببند

10. این کاربر از mostafamz2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بله درسته
    ولی خداوکیلی مجبورن دروغ بگن ؟ شایدم مجبور باشن
    آسیاتک خیلی دروغا به من گفت
    همین ماه هم تخلیه میکنم و میام فن آوا
    ان شاالله که فن آوا ...
    خیلی مواظب باش من تا حالا دروغ گو تر از فروشنده های فن آوا ندیدم کلا پیش فرض هر چی گفت بزار به حساب این که دروغ میگه مگه اینکه خلافش ثابت بشه ! گفت پورت نداریم فقط یدونه مونده بدون کلی پورت خالی دارن ، گفت باید همین الان بگیری وگرنه پر میشه بدون تا ۱ ماه دیگه هم پر بشو نیست خیالت راحت ، میتونی تست هم کنی ، بگو باشه بعد تا فرداش سفارش نده دوباره زنگ بزن یه فروشنده دیگشون باز میگه تا ۵ دقیقه دیگه سفارش بدی میشه بعدش پر میشه !! خدا میدونه این ۵ دقیقه کی تموم میشه !

سرویس های گرون هم مواظب باش بهت نندازن ، اصلا قبول نکن چیزی که اون میگه حتما بگیری ، گفت نه نمیشه باید مثلا با گیگ بالاتر بگیری بگو باشه پس نمیتونم ازتون سرویس بگیرم ! مطمئن باش باز سرویس ارزون تر بهت پیشنهاد میده که پشیمون نشی کنسل کنی !!

البته فقط همین قسمتش بده ، بعدش هم پشتیبانیشون بد نیست هم رسیدگی به شکایاتشون ، سرویسشون هم به نظر پایداره و زیاد بالا پایین نمیشه

فقط اگه شبانه دار میگیری شبانه رو الکی میگن مثل روزه ولی اینجوری نیست و مثلا برای ۱ مگ روی ۱۹۰ قفل میکنن یعنی کمتر از ۲ مگ

12. 6 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض Adsl Fanava / شركت فن آوا

راستی ، دوستم رفت نمایندگی فن آوا بهش گفتن فعلا مشکلاتی داریم و نمیتونیم سرویس 1 مگ رو بیشتر 2 مگ باز بزاریم
    دوستمم رفت یه شرکت دیگه
    حالا منم اگه سرویسم روی 4 یا 6 ببندن فن آوا میگیرم وگرنه فایده نداره که
    اگه اون نمایندگی بیشتر از 2 باز نزاشت میرم یه نمایندگی دیگه
    اگه اونجام همینو گفت که هیچی ... تازه من میخوام بگم اگه خط میکشه 10 مگ ببند
    نمایندگی فایده نداره یجورایی هرکاری دلش بخواد میکنه ، سعی کنید از خود مرکز فن آوا و پشتیبانیش خطتون رو بررسی کنید برای سرعت بالاتر و راحت هم تا ۶ مگ میبندن ، اگه غر غر کرد بگید موقع سفارش سرویس فروشنده بهتون گفته میشه و با همین شرط خریدید ، راحت برات تا ۶ مگ میبندن ، تا ۱۰ مگ هم خواستی ببندن بگو گفتن اگه خط بکشه مبندید ، بعد خطتون رو تست میکنن و میبندن رو ۱۰ اگه خط پایدار باشه اوکیه و میزارن باشه ولی اگه قطع بشه ۸ مگ تست میکنن و همینجوری تا وقتی خط پایدار باشه و قطعی نداشته باشه چون وقتی قطعی وصلی داشته باشید تند تند هی لاگ میندازه تو مرکز که مثلا فلان سرویس ۵۰ دفعه امروز قطع وصل شده بعد میان چک میکنن و اون پشتیبانی رو بازخواست میکنن که چرا جوری بسته که خط مشتری هی قطع بشه !

14. 5 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

خیلی مواظب باش من تا حالا دروغ گو تر از فروشنده های فن آوا ندیدم کلا پیش فرض هر چی گفت بزار به حساب این که دروغ میگه مگه اینکه خلافش ثابت بشه ! گفت پورت نداریم فقط یدونه مونده بدون کلی پورت خالی دارن ، گفت باید همین الان بگیری وگرنه پر میشه بدون تا ۱ ماه دیگه هم پر بشو نیست خیالت راحت ، میتونی تست هم کنی ، بگو باشه بعد تا فرداش سفارش نده دوباره زنگ بزن یه فروشنده دیگشون باز میگه تا ۵ دقیقه دیگه سفارش بدی میشه بعدش پر میشه !! خدا میدونه این ۵ دقیقه کی تموم میشه !

سرویس های گرون هم مواظب باش بهت نندازن ، اصلا قبول نکن چیزی که اون میگه حتما بگیری ، گفت نه نمیشه باید مثلا با گیگ بالاتر بگیری بگو باشه پس نمیتونم ازتون سرویس بگیرم ! مطمئن باش باز سرویس ارزون تر بهت پیشنهاد میده که پشیمون نشی کنسل کنی !!

البته فقط همین قسمتش بده ، بعدش هم پشتیبانیشون بد نیست هم رسیدگی به شکایاتشون ، سرویسشون هم به نظر پایداره و زیاد بالا پایین نمیشه

فقط اگه شبانه دار میگیری شبانه رو الکی میگن مثل روزه ولی اینجوری نیست و مثلا برای ۱ مگ روی ۱۹۰ قفل میکنن یعنی کمتر از ۲ مگ

ممنون

من همین سرویس 1 مگ 6 گیگ برام کافیه
    فقطم همین سرویس رو میخوام
    شبانه هم اگه 190 بده خوبه

حالا حدودا یه ماه دیگه زنگ میزنم ببینم رو چه سرعتی برام میبنده اگه 6 مگ ببندن میخرم
    شما روی 10 مگ بسته بودن که سرعتت بالا بوده
    هیچ شرکتی سرعت شبانه مثل روز نیس ، همه جا افت سرعت داره
    چیکار کنیم دیگه مجبوریم به قول آسیاتک : همینه که هســـــــــــــــــــــــ ــت
    وقتی تخلیه کردم میفهمن همینه که نیِِـــــــــــست

16. این کاربر از mostafamz2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

نمایندگی فایده نداره یجورایی هرکاری دلش بخواد میکنه ، سعی کنید از خود مرکز فن آوا و پشتیبانیش خطتون رو بررسی کنید برای سرعت بالاتر و راحت هم تا ۶ مگ میبندن ، اگه غر غر کرد بگید موقع سفارش سرویس فروشنده بهتون گفته میشه و با همین شرط خریدید ، راحت برات تا ۶ مگ میبندن ، تا ۱۰ مگ هم خواستی ببندن بگو گفتن اگه خط بکشه مبندید ، بعد خطتون رو تست میکنن و میبندن رو ۱۰ اگه خط پایدار باشه اوکیه و میزارن باشه ولی اگه قطع بشه ۸ مگ تست میکنن و همینجوری تا وقتی خط پایدار باشه و قطعی نداشته باشه چون وقتی قطعی وصلی داشته باشید تند تند هی لاگ میندازه تو مرکز که مثلا فلان سرویس ۵۰ دفعه امروز قطع وصل شده بعد میان چک میکنن و اون پشتیبانی رو بازخواست میکنن که چرا جوری بسته که خط مشتری هی قطع بشه !

اینجا که رفتم فکرکنم دفتر اصلی بود
    آدرسشو از سایت فن آوا برداشتم
    بجز این و یجا دیگه جایی رو سراغ ندارم
    ولی کاش خط بکشه و 8 یا 10 مگ ببندن
    6 هم باشه من راضیم سرعت شبانه هم حدود 150 باشه بازم راضی ام ببین آسیاتک چیکارمون کرده

18. این کاربر از mostafamz2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون

من همین سرویس 1 مگ 6 گیگ برام کافیه
    فقطم همین سرویس رو میخوام
    شبانه هم اگه 190 بده خوبه

حالا حدودا یه ماه دیگه زنگ میزنم ببینم رو چه سرعتی برام میبنده اگه 6 مگ ببندن میخرم
    شما روی 10 مگ بسته بودن که سرعتت بالا بوده
    هیچ شرکتی سرعت شبانه مثل روز نیس ، همه جا افت سرعت داره
    چیکار کنیم دیگه مجبوریم به قول آسیاتک : همینه که هســـــــــــــــــــــــ ــت
    وقتی تخلیه کردم میفهمن همینه که نیِِـــــــــــست
    با دعوا بستن روی ۱۰ مگ چون خطم خیلی نویز داشت

البته دیشب یه چیزی دیدم از فن آوا که احتمال داره بشه شبانه قفل نشه و با همون سرعت روز دانلود کرد ازش ، فقط دیگه صبح تخلیه کردم و اگه دوباره برگشتم فن آوا دوباره تست میکنم ببینم میشه کاریش کرد یا نه !

20. این کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •