تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 579 از 1404 اولاول ... 794795295695755765775785795805815825835896296791079 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,781 به 5,790 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

خوب ممنون از دو دوست عزیزم که پاسخ به این شفافی بهم دادن ...

خوب من خونه سیستم وای فای دارم این از اون بابت ...

حالا یه سی سوال دیگه ( الان میگن چه پرروئه )

باهاش چجوری وب گردی می کنن ( کیبورد که نداره )

من رفتم تو تاپیک بازی هاش دیدم بازی مثلا 1.4 گیگابایتی داشت یعنی اگه مثلا بیشتر از 4-5 تا بازی نمیشه توش ریخت با این شرایط دیگه نه ؟

یا مثلا یه حافظه ی 80 گیگابایتی داره ( هارد ) که بازی ها ر تو اون ذخیره می کنه ؟

جریان رمشم فهمیدم همون مموری استیک خودمونه که تو سونی اریکسون های کذایی هست ( رم ریدر ما هم وقتی مموری استیک توش میذاریم هنگ می کنه )

خوب مساله ای نداره

گرافیکشم که فهمیدم ممنون

بلوتوثم که نداشت !!!

حالا یه سوال دیگه یه Umd داخل پکش هست یا نه ؟

برای نصب بازی ها چجوریه کابل یو اس بی رو بهش وصل می کنیم و بازی رو نصب می کنیم یا یه میریزم تو یو ام دی بعد یو ام دی رو می ذاریم تو دستگاه ؟ اونجوری نصب می کنیم ؟

تو پکش چیا هست ( کلی ) ؟

شارژرش هم یو اس بی درسته ؟ با پورت یو اس بی کامپیوتر شارژ میشه ؟

حالا اینم یه سری سوال دیگه تا بریم بعدیا

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب ممنون از دو دوست عزیزم که پاسخ به این شفافی بهم دادن ...

خوب من خونه سیستم وای فای دارم این از اون بابت ...

حالا یه سی سوال دیگه ( الان میگن چه پرروئه )

باهاش چجوری وب گردی می کنن ( کیبورد که نداره )

من رفتم تو تاپیک بازی هاش دیدم بازی مثلا 1.4 گیگابایتی داشت یعنی اگه مثلا بیشتر از 4-5 تا بازی نمیشه توش ریخت با این شرایط دیگه نه ؟

یا مثلا یه حافظه ی 80 گیگابایتی داره ( هارد ) که بازی ها ر تو اون ذخیره می کنه ؟

جریان رمشم فهمیدم همون مموری استیک خودمونه که تو سونی اریکسون های کذایی هست ( رم ریدر ما هم وقتی مموری استیک توش میذاریم هنگ می کنه )

خوب مساله ای نداره

گرافیکشم که فهمیدم ممنون

بلوتوثم که نداشت !!!

حالا یه سوال دیگه یه Umd داخل پکش هست یا نه ؟

برای نصب بازی ها چجوریه کابل یو اس بی رو بهش وصل می کنیم و بازی رو نصب می کنیم یا یه میریزم تو یو ام دی بعد یو ام دی رو می ذاریم تو دستگاه ؟ اونجوری نصب می کنیم ؟

تو پکش چیا هست ( کلی ) ؟

شارژرش هم یو اس بی درسته ؟ با پورت یو اس بی کامپیوتر شارژ میشه ؟

حالا اینم یه سری سوال دیگه تا بریم بعدیا
    برای وبگردی از کیبرد مجازی استفاده میکنه که متاسفانه صفحات فارسی را مرورگر psp پشتیبانی نمیکنه.
    بیشترین حجم بازی 1.8 گیگ هست.شما میتونی از مموری های 2-4-8-16 استفاده کنی نه بیشتر.البته هرچی بیشتر حافظه بخواهی باید بیشتر پول بدی مثلا 8 اصل حدود 80 تومن و 16 اصل هم 150.
    بعضی از پک ها با یک umd بازی یا فیلم یا هر دو باندل میشن.که حدودا از پک معمولی 40 تومن گرون تر هستن.توصیه نمیشه بخری چون به دردت نمیخوره.
    مثلا این پک god of war که از بازی های معروف این کنسول هست:

یا مثلا این پک daxter که از بازی های جالبه این کنسوله:

یا مثلا پک star wars

و.....
    برای اجرای بازی ها فقط کافی هست usb را به دستگاه وصل کنی و فایل بازی را بریزی داخل پوشه مخصوص داخا مموری بعد از داخل psp اجرا کنی.احتیاج به نصب نداره.اگه هم بخواهی با umd بازی کنی فقط باید umd را بزاری داخل درایو.umd را به هیچ وجه نمیتونید رایت کنید چون انحصاری سونی هست و umd خام و رایترش نیست.فقط دست شرکت های بازی سازی هست.
    بستگی به پک داره اما پک ساده خود دستگاه شارژر باطری و چند عدد دفترچه.
    مدل اسلیم با درگاه usb هم شارژ میشه اما فت نه.
    هر دو مدل شارژر جدا دارند.

3. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه imakbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان فعلا هیچ خبر رسمی درست و حسابی درباره ی امکانات 3000 به جز همونایی که سونی گفته عرضه نشده پس این توچ و... شایعه حساب میشه الان....
    دیگه این که مشخصه شایعه است. اگه تاچ وارد این کنسول بشه، عملاً یه کنسول متفاوت خواهد بود. دیگه PSP معمولی نیست. بعدش هم دو تا کپی از رقیب توی یه ورژن، خیلی مشخصه. (میکروفون و تاچ)
    خیلی به دل نگیرید این حرفم رو.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

برای وبگردی از کیبرد مجازی استفاده میکنه که متاسفانه صفحات فارسی را مرورگر psp پشتیبانی نمیکنه.
    بیشترین حجم بازی 1.8 گیگ هست.شما میتونی از مموری های 2-4-8-16 استفاده کنی نه بیشتر.البته هرچی بیشتر حافظه بخواهی باید بیشتر پول بدی مثلا 8 اصل حدود 80 تومن و 16 اصل هم 150.
    بعضی از پک ها با یک umd بازی یا فیلم یا هر دو باندل میشن.که حدودا از پک معمولی 40 تومن گرون تر هستن.توصیه نمیشه بخری چون به دردت نمیخوره.
    مثلا این پک god of war که از بازی های معروف این کنسول هست:

یا مثلا این پک daxter که از بازی های جالبه این کنسوله:

یا مثلا پک star wars

و.....
    برای اجرای بازی ها فقط کافی هست usb را به دستگاه وصل کنی و فایل بازی را بریزی داخل پوشه مخصوص داخا مموری بعد از داخل psp اجرا کنی.احتیاج به نصب نداره.اگه هم بخواهی با umd بازی کنی فقط باید umd را بزاری داخل درایو.umd را به هیچ وجه نمیتونید رایت کنید چون انحصاری سونی هست و umd خام و رایترش نیست.فقط دست شرکت های بازی سازی هست.
    بستگی به پک داره اما پک ساده خود دستگاه شارژر باطری و چند عدد دفترچه.
    مدل اسلیم با درگاه usb هم شارژ میشه اما فت نه.
    هر دو مدل شارژر جدا دارند.
    بسیار عالی

معایبش کم نیستا !!!!

فارسی رو که عادت دارم آیفونم همینطوره ...

عیب نداره حالا یه قیمتم بگین ممنونت میشم ... Slim معمولی ... ( تهران پاساژ پایتخت )

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دیگه این که مشخصه شایعه است. اگه تاچ وارد این کنسول بشه، عملاً یه کنسول متفاوت خواهد بود. دیگه Psp معمولی نیست. بعدش هم دو تا کپی از رقیب توی یه ورژن، خیلی مشخصه. (میکروفون و تاچ)
    خیلی به دل نگیرید این حرفم رو.
    حالا اون توچ مارو قرمز کردی که چی بشه?؟
    تلفظ دقیقش رو که نمیشه تو فارسی پیاده کرد! میشه یه چیز تو حدود تاوچ که بیشتر مایل به تاچ هست!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه byebye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

مانيتور 4.3 اينج يعني دقيقا چند در چند سانتيمتر ميشه ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بسیار عالی

عیب نداره حالا یه قیمتم بگین ممنونت میشم ... Slim معمولی ... ( تهران پاساژ پایتخت )
    من اول تابستون رفتم پايتخت همون 250-60 بود ولي به نظر من از اونجا نخر برو يا توپ خونه بخر يا برو جمهوري فروشگاه يگانه تو جمهوري همه اين مغازه رو مي شناسند معروفه شماره تلفنشم اينه: 66703648
    البته اين نظر من بود چون من خودم وقتي مي خواستم بگيرمدرست و حسابي تحقيق كردم و ديدم تو پايخت خيلي مي كشند رو قيمت.ولي پايتخت مطمن هست و پشت شهر داري زياد نمي شه اطمينان كرد به نظر من فروشگاه يگانه بهترين گزينه هست چون هم خيلي خيلي باهات راه مياد و هم ميشه بهش اطمينان كرد. اين نظر منه حالا اگه خودت دوست داري خودتم يه تحقيقي بكن !

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مانيتور 4.3 اينج يعني دقيقا چند در چند سانتيمتر ميشه ؟؟
    یعنی حدودا 9.6 سانتی متر در 5.5 سانتی متر

10. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه imakbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا اون توچ مارو قرمز کردی که چی بشه?؟
    تلفظ دقیقش رو که نمیشه تو فارسی پیاده کرد! میشه یه چیز تو حدود تاوچ که بیشتر مایل به تاچ هست!!!
    بابا من میخواستم بگم منظورم تاچ اِ، نه این که شما غلط املایی داشتید!!! میخواستم تأکید کرده باشم روی تاچ؛
    به هرحال، اگه دلخور شدید، من معذرت میخوام.

داره خودمونی میشه mike6787's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام . من یه برنامه میخوام که فایل های AVI . Divx .و..... را بتونه روی PSP SLIM اجراش کنه . لطفا اگه همجین برنا مه ای هست کمکم کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •