تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 579 از 641 اولاول ... 79479529569575576577578579580581582583589629 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,781 به 5,790 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

کـاربـر بـاسـابـقـه amir_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان

گوشی p990 من بعضی وقت ها موقع گرفتن عکس تو رزلوشن 1600x1200 تو حالت working میمونه ... ولی با کم کردن سایز عکس بدون مشکل عکس میگیره ... مشکل از چی میتونه باشه؟

حداکثر سایز فایل های عکس های گرفته شده چند بایت میتونه باشه؟
    يه نگاه به مموريت بكن ببين چه قدر جا داره ؟ اگه هم ميتوني با يه مموري ديگه تست كن

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام به همه

ايا برنامه اي هست كه بشه فايل هاي تصويري يا ويدئو رو روي رينگينتون گذاشت؟ اصلا uiq3 همچين قابليتي داره؟

ميشه كيفيت ريگينتون رو بالا برد يا به كيفيت مديا پلير خود گوشي برسه
    Last edited by vahidsport; 02-12-2008 at 14:05.

داره خودمونی میشه hamedheidary's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان من يه سوال دارم من وقتي با گوشي n82 كه به راحتي از طريق وايرلس لن لپ تم به اينترنت وصل ميشه به اينترنت وصل ميشم اگه بعد از وصل شدن اون با p990 به اينترنت وصل شم وصل ميشه ولي به تنهايي وصل نميشه يا بهتر بگم فقط زماني كه علامت ضربدر روي وايرلس كامپيوتر بواسطه وصل شدن به n82 برداشته ميشه منم ميتونم كانكت بشم ولا غير ضمنا من وقتي با n82 كانكت ميشم اون ضربدر صريعا برداشته ميشه ولي با گوشي خودم كه كانكت ميشم همچين اتفاقي نميفته کسی دلیلش رو میدونه؟

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

كاش خدا حسادت رو تو وجود انسان قرار نميداد !!!
    بابا بيا اين عنوان كاربر فعال مال تو ، دست از حسودي بردار مجيد خان .
    اون كاربر فعال هم يه عنوان هستش فقط مثل همين آخر فروم باز و... فايده ي ديگه اي هم نداره .

مجيد قرار بود روش ساخت كانكشن ad-hoc رو تو لپ تاپ بگي ، چي شد ؟
    دوستان من يه سوال دارم من وقتي با گوشي n82 كه به راحتي از طريق وايرلس لن لپ تم به اينترنت وصل ميشه به اينترنت وصل ميشم اگه بعد از وصل شدن اون با p990 به اينترنت وصل شم وصل ميشه ولي به تنهايي وصل نميشه يا بهتر بگم فقط زماني كه علامت ضربدر روي وايرلس كامپيوتر بواسطه وصل شدن به n82 برداشته ميشه منم ميتونم كانكت بشم ولا غير ضمنا من وقتي با n82 كانكت ميشم اون ضربدر صريعا برداشته ميشه ولي با گوشي خودم كه كانكت ميشم همچين اتفاقي نميفته کسی دلیلش رو میدونه؟
    با سلام
    واقعا شرمنده من اين چند وقته خيلي گرفتارم.
    ان شاء الله آخر هفته يا اول هفته بعد آموزش كامل تصويري كانكت شدن با وايرلس از طريق لپتاپ رو ميزارم.
    موفق باشيد.

5. 2 کاربر از shahshahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بچه ها اين cda چيه ؟
    تو p990 مگه كاربردي نداره كه همه جا بحث هست در موردش غير از كلوپ ما

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

بچه ها اين cda چيه ؟
    تو p990 مگه كاربردي نداره كه همه جا بحث هست در موردش غير از كلوپ ما
    یعنی نمیدونی؟؟؟
    این بحث یه زمانی اینجا هم باب بود.
    اما از وقتی من و چند تا از برو بچ قدیمی که الان نیستن بنا رو بر این گذاشتیم که هر کی مشکلی داشت بهش توصیه اکید بکنیم که حتما آپدیت کنه دیگه این بحث از اینجا ریشه کن شد.
    حالا کجا ها بحث cda مطرحه؟
    موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یعنی نمیدونی؟؟؟
    این بحث یه زمانی اینجا هم باب بود.
    اما از وقتی من و چند تا از برو بچ قدیمی که الان نیستن بنا رو بر این گذاشتیم که هر کی مشکلی داشت بهش توصیه اکید بکنیم که حتما آپدیت کنه دیگه این بحث از اینجا ریشه کن شد.
    حالا کجا ها بحث cda مطرحه؟
    موفق باشی.
    قرار بود بگي چيه ؟ نكنه تو هم ....
    تو كلوپ بقيه گوشي هاي uiq زياد بحث ميشه . يه توضيح بده ببينيم به چه درد مي خوره ؟

داره خودمونی میشه hamedheidary's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام
    واقعا شرمنده من اين چند وقته خيلي گرفتارم.
    ان شاء الله آخر هفته يا اول هفته بعد آموزش كامل تصويري كانكت شدن با وايرلس از طريق لپتاپ رو ميزارم.
    موفق باشيد.
    جناب shahshahani قرار بود این اموزشو برامون بزارید پس چی شد؟

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض Cda چیست و تغییر Cda چه فایده داره؟

قرار بود بگي چيه ؟ نكنه تو هم ....
    تو كلوپ بقيه گوشي هاي uiq زياد بحث ميشه . يه توضيح بده ببينيم به چه درد مي خوره ؟
    امیر جان Cda مثل ابرازهویت یا بارکد گوشی میمونه که شما با داشتن CDA گوشیتون میتونید هم از آپدیت های جدید باخبر بشید که ببینید آپدیت جدید تر از CDA شما آمده یا نه و دوم اینکه بفهمید گوشیتون برای چه منطقه ای ساخته شده مثلا اوایلی که من گوشیم خریده بودم CDA گوشیم مال نروژ بود اما چند مطلب خوندم و CDA تونستم تغییر بدم به نسخه جهانیش که به WG1 معروفه و از امکانات بیشتری استفاده بکنم مثل کیبورد فارسی و بهتر شدن کیفیت دوربین و Captur بهتر و سرعت Load بالاتر و غیره که این امکانات CDA نروژی نداشت و در ضمن جدید ترین آپدیت ها برای CDA های WG1 میاد

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CDA چیست؟
    Cellular Digital Accessory یا همون CDA قسمتی از سریال گوشیه که به سازنده امکان میده بر اساس منطقه ای که قرار بوده گوشی توش به فروش برسه یا شرکتی که قرار بوده گوشی رو بفروشه (مثلا vodaphone پی 990ی که میفروشه کاملا منوهاشو تغییر داده، حالا اگه شما بیاین یه بار آپدیت کنین و همه چیز بپره که خیلی تابلو میشه!! یا مثلا شما نسخه ی چینی رو بخرین و بعد از آپدیت ببینین انگلیسی شد!!) برای همین از CDA استفاده می کنن تا ورژن گوشی ها ثابت بمونه. اما چون ما در دنیای دگر زندگی میکنیم ممکنه گوشی که به دست شما میرسه از بازار مالزی بیاد یا سنگاپور یا هلند!! بنابراین تغییر CDA به شما کمک میکنه تا از شر محدودیت های اون بازار رحت بشین و جهانی شدن رو تجربه کنین

حالا جدا تغییر CDA چه فایده داره؟
    برای کسانی که نسخه های چینی زبان P990 دستشون خیلی فایده ها!! اون تولبار چینی حذف میشه، کاراکتر های چینی روی کیبرد از بین میره ، handwriting recognition چون از چینی به انگلیسی تبدیل میشه کلی سریع تر و دقیقتر میشه، اون دیکشنری های چینی – انگلیسی از بین میرن، قابلیت استفاده از فونت فارسی رو پیدا می کنه و ...
    اما برای بقیه... هیچ فرقی نمی کنه به جز اینکه میتونن آپدیت های جدید رو سریعتر بگیرن

11. این کاربر از Re Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام چطور میتونم از گوشیم به عنوان وب کم استفاده کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •