این کارو بلدم ولی دوست من king of the king میخوان که اهنگ لودیگ و... بازی رو تغییر بدن..![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
این کارو بلدم ولی دوست من king of the king میخوان که اهنگ لودیگ و... بازی رو تغییر بدن..![]()
شما میتونی از شاخه Stream گزینه beats رو extract کنی اون تو صداییی که قبل از منو بازی هست میاد.... همونی که مناطق بازی رو معرفی میکنه و یه چند تا دیگه...... اصلا خودت ببین متوجه میشیبا jet audio وا میشن فکر کنم
Last edited by officer; 11-08-2008 at 13:29.
اينم ادما رو جديد ميكنه
عكس
لينكکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين سيستمم قاط زده ها!!!
همش دوتا پست ميشه.
از مديران ميخوام منوببخشند و اين پست اشتباهيمو پاك كنن.
Last edited by behzad1374; 11-08-2008 at 15:43. دليل: اشتباه در ارسال
مرسي . تموم مشكل من همين ريدميش هست . من طبق آموزش هاي آقا مسعود با med ريختمش ولي به هم ريخت.بيا اينم ماشين مستربين كاري از اقا حامد(hshak2006) براي اين انقدر تكرار
ميكنم تا حق اقا حامد ضايع نشه (قابل توجه عضوهاي جديد)
کد:
ببخشيد من يه مشكل دارم من وقتي صداهاي جديد براي ماشين ها ميريزم صداهاي جديد روي ماشين هاي جديد نمياد فقط روي ماشين هاي اصلي gta ميادراهنماييم كنيد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا بحزاد اون برج redme نداره ميتوني راهنماييم كني؟
اين كار رو بكني كه عالي ميشه. اين پيكان هم خيلي خيلي عاليه . ما خيلي منتظر پرايد هستيم.بچه ها یادتونه آقا علی یا همون علی لسکن برج میلاد ساخته بود
اونو داده به من تا تبدیلش کنم برای بازی
اگه می خواید ازش اجازه بگیرید تا اینجا هم بزارم یا بگید خودش بزاره
البته هنوز تمومش نکردم تموم کردم میدم بهش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با تشکر فراوانولی فایل rar وجود نداره تو فایل دانلودی
![]()
منظور اینکه اون فولدری که به حالت فشرده است با فرمت رار ذخیره شده را در محل بازی extract کن
به هر حال این مود تا حالا چندین بار همینجا گذاشته شده.......![]()
ایول عالیه تموم شد بذارش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)