ای بابا چه سوتی ضایعی دادم. نه کپی نگرفتم رو بازی که نصب کرده بودم پچ رو کپی کردم. حالا از بازی کپی بگیرم بالا میاد بازی عزیز؟ هم اصل بازی هم کپیش؟
ای بابا چه سوتی ضایعی دادم. نه کپی نگرفتم رو بازی که نصب کرده بودم پچ رو کپی کردم. حالا از بازی کپی بگیرم بالا میاد بازی عزیز؟ هم اصل بازی هم کپیش؟
ناراحتی نداره که دستتو بذار رو alt چند وقت عادت میکنی . نخواستی پچت ارتقا بده.
بله عزیز
بازی احتیاج به نصب نداره با کپی هم بالا میاد
حل شد عزیز تشکر. راستی چند وقت پیش اومدم gg دیدم همتون ریختید تو روم به چند نفرتون pm دادم که p30world و.... گفتید اره. گفتم slot بدین یهو همتون ساکت شدین یه نفر دیگه جواب نداد زشته خدایی حداقل بگید slot نداریم
Last edited by kod89; 20-05-2009 at 23:11.
سلام این wtf- چه کاری انجام میده؟ من زدم اما فرقی نکرد. ضمنا اول بازی فکر نکنم بشه راحت چشمه رو زد.
یعنی مثلا باید Level 25 شد بعد. اون آخر هم که دیگه این یونیت های بی عقل نمیذارن میرن زرتی بیس رو جمع می کنن.![]()
خسته نباشی نابغه!! الان دارم همین کارو میکنم!!!
دوست من اینجا کسی از کسی برتر نیست
من خودم به شخصه ادمی نیستم که بگم با کسی بازی نمیکنم یا بخوام بی احترامی کنم من اون موضوع رو یادم نمیاد ولی در هر صورت شرمنده
سلام دوستان كسي مي تونه اينجا پچ 1.23 رو به من بده بدون اينكه نياز به نصب داشته باشه منظورم اينكه كپي كرده باشه از روي سيستم تا منم فقط كپيش كنم ..آخه يه مشكلي دارم كه بعدا توضيح مي دم !!!
100% حسن اخلاق شما شهرت داره .من نوکرتم دادا. دشمنت شرمنده
خوبه دیگه حالا عادت کردی مارو هم خبر کن. ولی جدی اینجوری عادت کنی بهتره قشنگ دستت میخوابه رو کیبورد هم الت و میگیری هم ابیلیتی هیرو میزنیخسته نباشی نابغه!! الان دارم همین کارو میکنم!!!
اراز گذاشته بود صفحه 554 پست 5538
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)