تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 578 از 754 اولاول ... 78478528568574575576577578579580581582588628678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,771 به 5,780 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

الان دیدم نویز خطم از زیر 7db به 9.5db بهتر شده بدون تغییر سرعت
    مطمئنم آسیاتک خودش باعث نویز زیاد خطه، بخاطر کم بود باند و افزایش مشتریان یا ضعف تجهیزات و غیره
    البته 3 کیلومتر فاصله از مخابرات مورد اصلی کمی سرعت و نویزه، ولی تا بیش از یه سال نویز کمتر بود
    Last edited by dadash42; 01-02-2018 at 17:03.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

الان دیدم نویز خطم از زیر 7db به 9.5db بهتر شده بدون تغییر سرعت
    مطمئنم آسیاتک خودش باعث نویز زیاد خطه، بخاطر کم بود باند و افزایش مشتریان یا ضعف تجهیزات و غیره
    البته 3 کیلومتر فاصله از مخابرات مورد اصلی کمی سرعت و نویزه، ولی تا بیش از یه سال نویز کمتر بود
    کارای که بهت گفتم انجام دادی؟ اگر انجام بدی باید بهترم بشه اگر دادی که هیچ....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

کارای که بهت گفتم انجام دادی؟ اگر انجام بدی باید بهترم بشه اگر دادی که هیچ....
    نه، دست نزدم خودش امروز نویز کم داره
    حالا ببینم کی حوصله دارم، دیشب 6مگ سرعت با 7snr ، امروز شده 6مگ با 9.5snr
    دیگه مطمئنم آسیاتکی دستی داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کلا Snr با زیاد شدن بار روی dslam پایین میاد طبیعیه..
    شما بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که یه مودم ببری سر خط(دقیق بعد از dslam) بعد ار اونجا cat5e یا cat6 بکشی تا واحدتون...

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خودش چیه ، برو درستش کن شاید بتونی دیگه ریت 8 مگ رو داشته باشی یا حداقل SNR بهتری داشته باشی

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

خودش چیه ، برو درستش کن شاید بتونی دیگه ریت 8 مگ رو داشته باشی یا حداقل SNR بهتری داشته باشی
    امروز دو تا کار مهم انجام دادم .اول اینکه یهو قاط زدم رفتم پست دم در رو باز کردم داخلش خیلی مسخره بود انگار انبار اسقاطی بود یه مشت سیم که معلوم نبود کدوم مال کدومه ولی خوشبختانه مال من به ترمینال وصل بود .اولش شک کردم گفتم شاید چون ترمینال زنگ زده هست به خاطر اون باشه مودم رو مستقیم به کابلی که از توی زمین اومده بود وصل کردم فقط 3 تا روی snr تاثیر داشت یعنی از 13-13.5 اومد روی 16 .احتمالا بگم بیان یکسره کنن سیم رو یعنی زوج ما رو مستقیم به زوج کابل مخابرات وصل کنن و دیگه ترمینال بینشون نباشه .که البته بازم اون چیزی که میخاستم نشد.
    دوم اینکه رفتم از چند تا همسایه هامون پرسیدم گفتن با 700-800 تا دانلود میکنن .این یعنی اینکه کشش خطشون حداقل 6 مگ هست که دارن با 800 تا داون میکنن در صورتی که کشش خط من حداکثر 2 مگ هست .البته پست اونها جداست ولی کافو قطعا یکی هست .خلاصه اینکه مطمین شدم از بیرونه نه از داخل و دیگه اینکه برای همسایه ها بیشتره و اونا این مشکل رو ندارن .حالا مکافاتی داریم با این مامورین مخابرات تا بیان مشکل رو حل کنن.

7. 2 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

تنبلی میکنم، آپراتورها چندین برابر سرعت dsl بی کیفیت مفت میدن

تازه برم کابل و پریز عوض کنم فوقش یه 100kbs به سرعت دانلود dsl اضافه میشه، مشگل اصلی 3 کیلومتر فاصله از مخابرات و گند زدن آسیاتکه
    Last edited by dadash42; 02-02-2018 at 07:32.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

امروز باز هم نویر خود به خود از سوی آسیاتک بهتر شده، پریروز با همین سرعت 7snr داشتم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امروز باز هم نویر خود به خود از سوی آسیاتک بهتر شده، پریروز با همین سرعت 7snr داشتم.
    از ما گفتن بود...
    ولی من با همراه اول تا 75 مگ سرعت میگیرم و با ایرانسل تا 85 مگ البته ایرانسل بیشتر اوقات روی 50 هستش
    به هر حال موفق باشی عزیز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

از ما گفتن بود...
    ولی من با همراه اول تا 75 مگ سرعت میگیرم و با ایرانسل تا 85 مگ البته ایرانسل بیشتر اوقات روی 50 هستش
    به هر حال موفق باشی عزیز
    همین 35mbs از آپراتور غنیمته، حداقل 5 برابر سرعت dsl محل
    بالاخره مثل اینکه آسیاتک یا مخابرات تو این یکی دو روز یه کاری کرده خطم بهتر شده، شنیده بودم میخوان تو منطقه مون dslam اضافه کنن، فعلا یک مخابرات وسطه حداقل 200 هزار جمعیت داریم
    چون منطقه مون نوسازه فیبر نوری کشیدن، ولی خدا شکر از اول خیابان مون سیم مسی کشیدن، میتونیم از شرکتهای مختلف dsl بگیریم
    Last edited by dadash42; 02-02-2018 at 08:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •