تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 578 از 720 اولاول ... 78478528568574575576577578579580581582588628678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,771 به 5,780 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

ای تف به پاناسونیک ...عمرا دیگه تی وی هاشو به کسی پیشنهاد بدم ...

آقا من با نظر استاد پونل موافقم ..فقط تنها راهش اینه که بری با فروشنده صحبت کنی و ایشون براتون فاکتور جدید صادر کنن که این کار ممکن هست فقط از در دوستی وارد بشید...هزینشم همون 500 تومن هست ... ماله ما که 3 ماه خراب شده بود 1 ماه تی وی توی تعمریگاه خاک میخورد ..

آقا کسی شماره تلفن جایی رو نداره بریم حداقل یه شکایت لفظی بکنیم از این پاناسونیک ...به جان خودم از آخر یه تاپیک میزنم هر چی از دهنم در بیاد به اینا میگن ...تا چه حد ما بدبختیم ..خداییش انسان میمونه از این همه خرابی ...چه خبره .. حق پاناسونیکه ضرر مالی کنه ... من که هر جا بتونم زیر آب تی وی های پانا رو میزنم...

2. 2 کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقا من یه سوالی برام پیش اومده. مثلا من یه تلویزیون دارم و پشتش زده 100-240 ولت یعنی نوسان برق روش اثر مخرب نداره چون دیگه هرچی هم برق نوسان کنه توی همین بازه ولتاژ می مونه. الان این مدل VT30 با این همه خرابی بازه ای که برای ولتاژش تعریف شده چقدره؟

4. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

آقا من یه سوالی برام پیش اومده. مثلا من یه تلویزیون دارم و پشتش زده 100-240 ولت یعنی نوسان برق روش اثر مخرب نداره چون دیگه هرچی هم برق نوسان کنه توی همین بازه ولتاژ می مونه. الان این مدل VT30 با این همه خرابی بازه ای که برای ولتاژش تعریف شده چقدره؟
    از این عکس چی دستگیرت میشه؟

+ الآن نگاه کردم توی بقیه مدلها مثل V20 و GT20 و VT50 هم 240-220 هست.
    Last edited by poonel; 28-12-2012 at 18:38.

6. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

از این عکس چی دستگیرت میشه؟

+ الآن نگاه کردم توی بقیه مدلها مثل V20 و GT20 و VT50 هم 240-220 هست.
    ممنون از پاسختون. حقش بود ولناژ ورودی تلویزیون به این گرونی رو بین 100 تا 240 قرار می دادند.

8. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

پونل جان تلویزیونم 50vt30 هست
    نمی دونم چرا اینجوری شد، خیلی حالمو گرفته
    البته تلویزیون 2 ماهی بود وقتی خاموش بود یه سر و صدایی مثه روشن و خاموش شدن ممکن بود بکنه که من فکر می کردم عادی باشه
    شما به این مورد بر نخوردی؟ و به نظرت علت این مشکل چیه که تا الآن من دیدم با خودم و دوستان دیگه این مشکل در 4 مورد از vt30 ها پیش اومده
    من فشاریم به تلویزیون نیاوردم، 3d استفاده نکردم، همیشه هم روی استاندارد بوده
    سوال دیگم اینه که تلویزیون شما الآن درست شده و بهتون تحویل دادند؟ این پروسه چقدر طرول کشید؟ آیا فاکتور رو نشونشون دادی برای اینکه بفهمن گارانتی داره هنوز یا نه خودشون توی سیستم دارن؟
    بازم ممنون
    این صدایی که فرمودین رو TV ما هم بعضی اوقات که خاموشه میده که من هم فکر می کردم عادی باشه ولی مثل اینکه عادی نیست !
    الان هم چند هفتس از ترسم کنتراست رو روی 60 گذاشتم.

راستی فن های پشت TV هم بدجوری خاک گرفته و به صدا افتاده بهتره چجوری تمیزش کرد؟ مثل فن پاور پی سی هم نمیشه توش باد گرفت چون همه ی گرد و خاک میشینه روی قطعات و کارو بدتر می کنه.

10. این کاربر از 1qaz2wsx3edc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این صدایی که فرمودین رو TV ما هم بعضی اوقات که خاموشه میده که من هم فکر می کردم عادی باشه ولی مثل اینکه عادی نیست !
    الان هم چند هفتس از ترسم کنتراست رو روی 60 گذاشتم.

راستی فن های پشت TV هم بدجوری خاک گرفته و به صدا افتاده بهتره چجوری تمیزش کرد؟ مثل فن پاور پی سی هم نمیشه توش باد گرفت چون همه ی گرد و خاک میشینه روی قطعات و کارو بدتر می کنه.

من واقعیت نمی دونم آیا اومدن اون صدا وقتی تلویزیون خاموشه ربطی به این داستان داره یا نه ولی خودم مشکوک شده بودم، باید توجه کنی ببینی قبلا هم بوده، من احساس می کنم از اول نبود یا شاید انقدر زیاد اتفاق نمی افتاد
    اما شاید درست نباشه و زیاد خودت رو نگران نکن
    اما به نظر من مود دینامیک رو فراموش کن و خیلی با تنظیمات تصویر هم ور نرو، غیر از اون ترانس هم بزن و وسایلی با مصرف بالارو هم زمان از پریز تی وی نگیر
    در رابطه با خاک گیری هم واسه تلویزیون اونقد تخصص ندارم اما نباید خاک زیادی بگیره مگر اینکه جای خاک گیری تلویزیون رو گذاشته باشید، اما به نظرم اصلا از وسایل دمنده استفاده نکن، شاید استفاده از جارو با کمی زیاد کردن مکش راهگشا باشه، اما در کل خیلیم نگران خاک نباش مگر اینکه بیش از اندازه و خیلی قابل توجه باشه

12. 2 کاربر از papa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اوه دوستان خیلی متاسف شدم
    این مشکل برا ST30 ها هم پیش اومده؟!
    من از پازسال تا حالا که 42ST30دارم مدام رو مد داینامیک بوده!

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

بله ...بنده 50st30 داشتم که این مشکل براش پیش اومد .....

اون صدای رله مانند وقتی که تی وی خاموش هست هم برای تی وی من شنیده میشه ...علتش رو نمیدونم چی هست ... از همون اولش که خریدم این صدا رو میداد ... کلا پاناسونیک تو این سری فاتحه خونده ..دلیل فراون دارم که میگم ..تی وی زارتش در اومده ...

تصویر رو کنتراست 50 عادی هست ولی موقعی که کنتراست رو بالا میبری گد زده میشه به تصویر به پر پر میفته ..داغون میشه تصویر ..به فروشنده و به تعمیرگاهی میگی ..میشه مشکل از آنته ..بالا اگر مشکل از آنته پس چرا توی کنتراست 50 بازی در میاره ...

15. 2 کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان عزیز من به سختی تونستم به اطلاعاتی دست پیدا کنم، البته امیدوارم که تی وی هیچ کدومتون دچار مسئله نشه
    تلویزیون های پلاسمای پاناسونیک از یک «فرآیند یا مدار حفاظتی» برخورداره که باعث می شه اگر تلویزیون دچار مشکل بشه در اصطلاح شات داون بشه و بر مبنای یک چارچوب هوشمند و از قبل تعریف شده مشکل رو نشون بده
    این فرآیند نشون دادن مشکل برای مدل های 2011 یعنی st30 gt30 vt30 یکسان هست
    این نشون دادن از طریق تعداد خاموش و روشن شدن لامپ کوچیک پایین تلویزیون هست که به رنگ قرمز در می آد
    الآن تی وی من رو حالتی رفته که مدام 7 بار چراغ قرمز خاموش و روشن می شه! بر این اساس قسمت های SD و SU از برد تی وی احتمالا آسیب دیدن که اگر اینطور باشه چون قابل تعمیر نیستن باید تعویض بشن و این یعنی به احتمال زیاد آسیبی به جای دیگه وارد نشده
    منتها می گم ممکنه در حالتی چراغ سه بار خاموش و روشن بشه، یا چهار بار و... که بسته به نوع مشکل هست
    دوستانی که تلویزیونشون دچار مشکل شده بود یادشون هست که این چراغ قرمز چند بار می زد؟! اگر این رو بگین می تونیم مشکل بیشتر شایع رو پیدا کنیم!
    امیدوارم که البته تی وی هیچ کش دچار مشکل نشه، با این همه هزینه و امید و آرزو واقعا همچین اتفاقاتی آدم و داغون می کنه اونم تو این شرایط که خودتون می دونید چی می گم
    موفق و شاد باشید

17. 4 کاربر از papa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

راستی من از پونل جان و تتوی عزیز باید تشکر کنم، ممنون از همراهی و راهنمایی هاتون

19. 2 کاربر از papa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •