رفتم رو هر کدوم از درایو ها و propertis>tools<check drive رو زدم و کلیک بد سکتور رو زدم ...گشت اما هیچی پیدا نکرد!!!!یعنی این برنامه هایی که فرمودید از این قوی تره؟؟ممنون![]()
رفتم رو هر کدوم از درایو ها و propertis>tools<check drive رو زدم و کلیک بد سکتور رو زدم ...گشت اما هیچی پیدا نکرد!!!!یعنی این برنامه هایی که فرمودید از این قوی تره؟؟ممنون![]()
رابط های گرافیکی رو غیر فعال کنید درست میشه سرعت هم بالاتر میره
لب تاب من زیر باطریش یه جایی واسه سیم کارت داره ولی سیم کارت میزاری توش هیچ تغییری نمیکنه تو نت که جست و جو کردم گفتن تو ایران فعال نیست و یه جور سیم کارت خاص میخواد
حالا سوالم اینه یعنی هیچ راهی نداره فعالش کنی ؟
هیچ جور نمیشه سیم کارتشو گیر آورد؟لطفا مفصل توضیح بدین.
سلام دوستان
راستش مدل لپ تاپ من F113FX که 10 ماه پیش خریدمش
یه چند تا مشکل برام پبش اومده که ممنون میشم راهنمایی کنید
1- ویندوزم اورجینال خودشه ولی گجت هاش مشکل داره کار نمیکنه احساس میکنم تیاز به restory داره حالا من که از خوده ویندوز پارتیشن بندی کردم و 3تا الان درایو دارم اگه بخوام Windows restore factory کنم اون یکی درایو هام اطلاعاتش نپره؟؟؟
2- چند وقتیه که این cpu دور فنش بالاست و زباد صدا میده!! میتونه از ویندوز باشه؟؟ اگه از بغل با سشواری چیزی بدون باز کردن گرد گیری کنم مشکلی نداره؟؟ در کل پیشنهادتون واسه کم شدن صداش چیه؟؟؟
3- مرسی از همتون![]()
کسی نتونست کمک کنه؟
دوست عزيز مدلش بو بگو تا بهتر بهت يارى برسه
به احتمال زياد سيم كارت تلفن همراه ميخوره (بغلش معمولا مينويسه)بعد فكر كنم شما بايد برنامه اون شركت رو بريزيد رو نوت بوك كه بتونيد از اين طريق به نت وصل بشيد ,,,,![]()
بله سیم کارت موبایل میخوره برای استفاده از شبکه 3g که تو ایران فعال نیست
xps l501x dell اینم مدلش
فقط امکان استفاده از 3g رو داره یعنی هیچ راهی نداره از 2.5g استفاده کرد؟ ولی من در اصل میخوام کاراین مودم های سیم کارت خور رو واسم انجام بده
ولی اگه راهی داشته باشه که بشه باهاش تماس برقرار کردم خوبه
ممنون
دوستان اگه من بخوام لب تاب رو به کامپیوتر شبکه کنم نیاز به کابل لن هست درسته؟
چه جوری میشه لب تاب رو به کامپیوتر شبکه کرد؟
مثلا می خوام فیلما رو از کامپیوتر بریزم تو لب تاب. اگه توضیح بدین ممنون میشم.
فقط یه کارت شبکه واسه کامبیوترت میخوای همین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)