تو رو خدا یکی به من بگه من این رمز ها رو باید کجا و چجوری وارد کنم ؟؟؟؟؟
تو رو خدا یکی به من بگه من این رمز ها رو باید کجا و چجوری وارد کنم ؟؟؟؟؟
یکبار جهت بالا رو میزنی تا موبایل رو بالا بیاره. بعد دوباره جهت بالا رو میزنی تا بتونی شماره وارد کنی .
سلام فکر نکنم بقیه مشخصات سیستمتو بگو . شایدم بشه !
البته اونها هم تقصیری ندارن ! چون انگار rockstar سان آندرسیاس رو به عنوان پنجمین شماره زد ! ولی انگار بعدا جی تی آ 1 و 2 که دوربین از بالای سر شخصبت بازی بود از دور خارج شد و دیگه جز جی تی آ نبود ! برای همین 2 شماره باید ازش کم کنی ! شما هم اگه دقت کنی میدید که جی تی آ 3 که خیلی هم قدیمی بود توی بازش هم نوشته gta iii و همینطور gta iv که همون vice city بود ! ولی ضایع تر از اون که خودت هم گفتی نمیدونن iv یه شماره یونانی به معنای چهار هستش ! همه دارن میگن جی تی آ آی وی !به خدا چیزی به اسم gta 6 و 5 وجود نداره ! یه مشت آدم که نمیدونند gta چیه اومدن گفتن که gta san andreas میشه 5 و gta iv میشه 6 ! حتی نمیدونند معنی iv میشه 4 ! بعضی هاشونم میگن iv میشه 6 !
نه عزیز.نام gta ها به ترتیب آمدن این طوری است: جی تی آ یک - جی تی آ دو - جی تی آ سه - جی تی آ وایس سیتی - جی تی آ سان آندرسیاس - جی تی آ چهار.....
دوستان gta ها سری بندی شده اند
مثلا gta 1 شامل چند gta میشود
یا gta3 شامل gta 3 و vice city وsa میشود و الان gta iv شامل چند بازی میشود
ok?![]()
کلاً چهار قسمت کلی از بازی منتشر شده :
- Grand Theft Auto
- Grand Theft Auto 2
- Grand Theft Auto III
- Grand Theft Auto: Vice City
- Grand Theft Auto: San Andreas
- Grand Theft Auto IV
samsung_d600 :
چیزی رو که نمیدونی نگو . یکم فکر کن .
Gta I
Gta II
Gta III
Gta Vice City
Gta San Andreas
Gta Vice City Stories
Gta Liberty City Stories
Gta IV
Gta IV Lost And Diamond
آخریه به زودی میاد .
در هر صورت Gta I و II هم یه بازیه . فکر کنم شما هم جزو اون دسته ی توی امضام هستی که به Gta IV (Gta 4) میگی Gta 6 !
دوستان یه مرحله هست که باید از دختره عکی بگیرم/ (همون که دستاشو بستند...
چجوری باید عکس بگیرم؟ با کدوم دوربین؟!
موبایل .
برو توی منوی موبایل . بزن Camera . عکس بگیر بفرست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)