تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 578 از 4105 اولاول ... 7847852856857457557657757857958058158258862867810781578 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,771 به 5,780 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلامی چو بوی نا خوش اعزام به سربازی
    خوبین بچه ها؟
    من 19 همین ماه اعزامم.
    نکاتی که به دردم میخوره رو بگید ببینیم چیکار باید کرد؟
    وسایل چی وردارم ؟چیز های ضروری البته مثل لباس؟

بیرجند افتادم الان بیرجند هواش چطوره؟ارتش هستم البته
    پادگانش چطوره؟سرباز های دیپلم با زیر دیپلم و فوق دیپلم جدا هستن؟
    لیسانس ها هم بیرجند میوفتن یا نه؟اخه دوستم هم دی ماه اعزامه میخواستم بدونم میشه اونم اونجا بیوفته یا نه اصلا لیسانس ها بیرجند نیستن؟؟؟
    ممنون
    سلام.
    اگه پادگان قدیمی بیفتی که جای خوبیه. (منظورم اونیه که اسمش پادگان 04 امام رضا(ع) هستش. اونیکی که جدید تره اصطلاحا به پادگان 04 خوسف مشهوره) پادگان جدید (خوسف) هم نوسازه و امکاناتی مث حموم و آشپزخونه و سالن غذاخوری و ... اش بهتر از پادگان داخل شهره ولی آب و هواش خیلی بیابونیه. مخصوصا الان که دیگه فکر کنم سرما مث کارد به استخون میزنه. پادگان داخل شهر از لحاظ سر سبزی و دار و درخت خیلی بهتر از خوسف هستش. همچنین یه نکته ی مثبت در مورد پادگان امام رضا(ع) اینه که چسبیده به پادگان یه بیمارستان ارتش وجود داره که سریع مریض ها رو میبرن اونجا و سرباز بدبختی که مریضه معطل نمیشه. ولی یکی از بدی هاش دور بودن میدون تیرها از پادگانه که تقریبا باید به خاطر هر بار رفتن به میدون تیر نزدیک به 3 کیلومتر رو پیاده برید و برگردید.
    فوق دیپلمه ها، دیپلمه ها و زیر دیپلمه ها یگانهاشون جدا از همه و توی یه گروهان همگی دارای تحصیلات یکسان هستن و تا اونجایی که من میدونم لیسانس به بالا هم نمیگیرن دیگه. (قدیما فکر کنم میگرفتن)

در کل آرزوی موفقیت میکنم براتون.

2. 2 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

دوستان من اول دی اعزامم ولی هنوز مکان اعزام برام مشخص نیست ...... قراربود من پذیرش سپاه بشم .... دیر نشده برا اعلام مکان خدمت؟ نکنه کد آزاد بخورم؟
    کسی از دوستان اعزام اول دی ینجا هست که مکان اعزام خورده باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلامی چو بوی نا خوش اعزام به سربازی
    خوبین بچه ها؟
    من 19 همین ماه اعزامم.
    نکاتی که به دردم میخوره رو بگید ببینیم چیکار باید کرد؟
    وسایل چی وردارم ؟چیز های ضروری البته مثل لباس؟

بیرجند افتادم الان بیرجند هواش چطوره؟ارتش هستم البته
    پادگانش چطوره؟سرباز های دیپلم با زیر دیپلم و فوق دیپلم جدا هستن؟
    لیسانس ها هم بیرجند میوفتن یا نه؟اخه دوستم هم دی ماه اعزامه میخواستم بدونم میشه اونم اونجا بیوفته یا نه اصلا لیسانس ها بیرجند نیستن؟؟؟
    ممنون
    سلام
    هفته اول و دوم ، حس ناخوشایندی داری ،بهش توجهی نکن و به این فکر باش که فقط تو این حس را نداری، بلکه همه سربازهای داخل آسایشگاه همین حس را دارند.
    مطلب زیر برای سربازان آموزشی، نوشته شده و به نظرم خیلی جالب هست،اگر فرصت داشتی بخونش.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد پادگان که دوستمان توضیح دادند ، اما داروهای اولیه سرماخوردگی همراهت باشه،باید توجه داشته باشی، هیچکس توی آموزشی فرصت رسیدگی و مراقبت از افراد مریض را نداره.

5. این کاربر از mojtaba_2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

واسه من هم دفترچه قدیمیه. اما فکر نمیکنم فرق کنه. اونطوری که من شنیدم، تمام اطلاعاتی که لازمه، به صورت کامپیوتری ثبت میشه و این برگه هایی که ما پر میکنیم رو دوباره بهمون پس میدن. پس همه اطلاعات توی دفترچه های قدیمی هم هست. فقط ممکنه یه سری قانونا توی دفترچه های جدید آپدیت شده باشن!! که اونم از سایت پلیس دات آی آر میشه دانلود کرد!
    بله درسته کامپیوتری شده و همشو بهمون برمیگردونن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام ..یکی از دوستانم متولد 59 هست و سال 77 مشمول بوده و دوره اموزشی را طی کرده و بعد از 1 ماه خدمت کردن که مجموعا 3 ماه با اموزشی شده فرار کرده تا الان و حالا از طریق معافیت پزشکی که ایشون واریس پا داره البته دکتر بهداری نیروی انتظامی تایید کرده واریس شدید پا ..بعد از اینکه از این طریق میخواست معاف بشه بهش گفتن باید بری همونجایی که خدمت کردی مراحل جریمه و زندانی را طی کنی تا بعدش بتونی معافیت رو بگیری ..حالا یکی از دوستانش که اشنا داره تو همون پادگان بهش گفتن اگر نرفته بود میتونست معاف بشه از طریق پزشکی ولی الان تنها کاری که میتونم بکنم بیاندازمش شهر خودش و همونجا خدمت کنه ...دوستان چرا ایشون نمیتونه معاف بشه ولی خوب بهر حال الان ایشون مشکل واریس داره و نمیتونه خدمت کنه یکی بیاد دقیقا راهنمایی کنه که این جریان بنده خدا چه جوریه و قراره چه اتفاقاتی براش بیافته ؟؟؟؟

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

با سلام ..یکی از دوستانم متولد 59 هست و سال 77 مشمول بوده و دوره اموزشی را طی کرده و بعد از 1 ماه خدمت کردن که مجموعا 3 ماه با اموزشی شده فرار کرده تا الان و حالا از طریق معافیت پزشکی که ایشون واریس پا داره البته دکتر بهداری نیروی انتظامی تایید کرده واریس شدید پا ..بعد از اینکه از این طریق میخواست معاف بشه بهش گفتن باید بری همونجایی که خدمت کردی مراحل جریمه و زندانی را طی کنی تا بعدش بتونی معافیت رو بگیری ..حالا یکی از دوستانش که اشنا داره تو همون پادگان بهش گفتن اگر نرفته بود میتونست معاف بشه از طریق پزشکی ولی الان تنها کاری که میتونم بکنم بیاندازمش شهر خودش و همونجا خدمت کنه ...دوستان چرا ایشون نمیتونه معاف بشه ولی خوب بهر حال الان ایشون مشکل واریس داره و نمیتونه خدمت کنه یکی بیاد دقیقا راهنمایی کنه که این جریان بنده خدا چه جوریه و قراره چه اتفاقاتی براش بیافته ؟؟؟؟
    اینکه برای سربازای فراری معافیت پزشکی در نظر میگیرند یا نه رو نمیدونم ولی حتی اگه الان باز هم بخواد معاف بشه باید برگرده ابتدا دادگاه فرارش رو بگذرونه و بعد از تحمل جریمه دنبال کار معافیش باشه. هیچ راه دیگه ای نداره از نظر من

9. این کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقا من امروز رفتم مرکز گزینش سپاه محمد برای کار معافیت...دکتر مدارک من رو دید و گفت باید بفرستیم کمیسیون.الان باید از ناحیه تسویه حساب کنم و از سپاه محمد هم نامه تسویه بگیرم و بعدش برم برای کمیسیون...این مدت هم جزو خدمت حساب نمیشه.حالا میخوام بدونم که بعد از کمیسیون اگه موافقت نکردن باید برگردم همونجا که خدمت میکردم یا دوباره سپاه محمد من رو تقسیم میکنه؟روال کارش چه جوریه؟ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام رامین هستم از تبریز
    تاریخ اعزام 90/10/1
    پادگان شهید خضرایی تهران
    آقا کسی نیست که اعرامش اونجا باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان کسی دیگه ای نظر نداره در مورد سوالم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    کد های اعزام 1/10/90 خورده؟ کسی برگه سفیدش رو گرفته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •