پریمیده عنه ؟
دیوز اینوایتت کردم نیومدی عاشغال![]()
پریمیده عنه ؟
دیوز اینوایتت کردم نیومدی عاشغال![]()
باو خوب لگ بود الان درست شد
بعدشم پروفایلا رو بریم بنفش کنیم![]()
بیا الان یه دس بزنیم.
یه شب خوب !
لگ داشت یکم ولی قابل بازی بود بعد 1 ماه بازیو با kassa شروع کردم خیلی حال داد.بعدش هم رفتم aram شیر و موز می دادم ملت بخورن حال بیان
(شیر=> alistar موز=>soraka )
من که از اول گفتم تازه هنوزم کلش فیکس نشده 70% پهنا رو برگردوندن دیروز زنگ زدم گفتن تا 2 هفته دیگه درست میشه و پهنا باند هم از قبل خیلی بیشتر میشه .
در مورد jax خیلی از هیرو ها جکس رو میزنن fizz خیلی راحت جکس رو میترکونه ، البته بازم به بازیکن بستگی داره اگه خوب بازی کنی و نزاری جکس مینیون بزنه و هی اذیت کنی اینجوری فشار میاد بهش زیاد نمیتونه شاخ بازی در بیاره اگرچه بازم بخوره با چند تا کیل میتونه شاخ باشه ولی ....
دوستان از دیروز ساعت 7 محدودیت سرعت و اختلال پورتها و پروتکلها درست شده البته تا 95% فکر کنم میتونید بازی کنید نه؟
جکس بعد از گرفتن ترینیتی میترکونه من خودم وقتی ترینیتی و ریونیک بلیدو میگیرم با کله میرم توشون .اگه جکس بهش مجال داده بشه این دوتا رو بگیره اون موقع اوضاع خطرناک میشه معمولا هم اونایی که پرون با جکس هی نمیان جلو تا ایتم هاشو کامل نکنن ولی وقتی بیان .....برای کشتنش هم بعد از استفاده از ابیلیتی هاش روی مینیون یا چمپ دیگه بهش باید حمله کرد مخصوصا باید کاری کنی که ابیلیتی 3 شو بزنه وگرنه همه ی بیسیک اتک ها رو داج میکنه بعد بهش حمله کنی
البته اگه چمپت AP باشه میشه گفت یه کانتره براش چون نمیتونه ابیلیتی ها رو داج کنه
من با شن عین سگ کشتمش اونم تکی
البته یک نکته برای کشتن وارویک با جکس اگه ابیلیتی 3 رو بزنی وقتی وارویک 6 میکنه دیمیجی به جکس وارد نمیشه
![]()
Last edited by daniel'; 16-06-2013 at 07:45.
سلام
چه ربطی داره!
نشون می ده خودش دست داشته در مشکلات پس! که وقتی اومده درست شده.یعنی خراب کرده تا بیاد درست شه.
ولی خوب اصلا ربطی نداره
در ضمن زیاد جوگیر نشید
به عمل کار بر آیاد به سخن دانی نیست.
باید عملش رو دید.
سلام دوستان یه سوال داشتم برای باز کردن skin ها حتما بایدrp داشت یا با ip هم میشه؟
از ديروز ظهر اصلا لگ نداشتم پينگ هم زير 180 بود
فقط بديش اينه كه اكانت نورديك لول 30 بن شده رفتم اروپا اكانت جديد زدم
راستي واسه خريد ريوت پوينت كسي سايتي رو ميشناسه كه ارزون تر از اين بده
persibox.com خودم از اين ميگيرم ولي هي داره گرونش ميكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)