من دانلود کردم ولی تو بازی من اجرا نمیشه
یه فیلم ازش بگیر بزار
من دانلود کردم ولی تو بازی من اجرا نمیشه
یه فیلم ازش بگیر بزار
ایستگاهی رو دو ضرب چطوری میزنن بچه ها ! ؟
یکی توپو یکم قل میده اینورتر بعد تو میزنی ضربه رو !
سلام
من دیدم
این گل یه استثناست
در حالت عادی هیچ تضمینی واسه همچین کاتی به توپ وجود نداره کامپیوتر چون محاسباتش سریعه میتونه در بعضی مواقع اینکارو بکنه اما دلیل اینکه شما این گل رو خوردید کات توپ نبود
دروازه بانتون خوب عکس العمل نشون نداد همچنین دیوار دفاعیتون خوب نپرید
مربع رو بزنید دیوار دفاعی با بیشترین توانش می پره
همچنین رونالدو بهترین ایستگاهی زن در 30 متر و بیشتر محسوب میشه تو این بازی
سلام به دوستان میخواستم بدونم پچی واسه بازی اومده که بازی رو سختر کنه ؟؟؟؟ اینجوری همش قهرمانی حال نمیده ؟؟/
یه سوال دیگه هم اینه که اگه قبلا یه پچ ریخته باشم بخوام یدونه جدید بریزم باید چکار کنم ؟؟؟ آیا باید کل فایل های اون پچ رو باید از جای نصب بازی پاک کرد ؟؟؟
به نظر من پچ دانلود نکنی بهتره نزدیک 800مگ حجم داره
منم میخواستم همچین کاری کنم ولی منصرف شدم
سلام بچه ها...آقا من یه مشکلی هنگام اجرای بازی واسم پیش اومده..ممنون میشم اگه کمکم کنید دوستای من
وقتی بازی رو اجرا میکنم...تیمم رو انتخاب میکنم ...هنگام ورود به زمین با این ارور مواجه میشم
the instruction at "0x010c96e1" referenced memory at"0x00000006".the memory could not be "read".
قبلا نصب میکردم مشکلی نداشتا..الان ویندوز عوض کردم دوباره نصب کردم..اینجوری شد..
پس به نظره شماها چه کار کنم اینطوری همش تکراری شده همش برد خیلی کم پیش میاد که بازی ها گره بخوره فقط وقتی که با کسی دیگه ای بازی میکنی حال میده
به نظر من این بازی ساخته شده واسه دو نفره بازی کردن
میشه لینک چنتا استادیوم بدین تا وارد بازی کنیم اگه میشه خودتون یه جا آپ کنید چون تو همین فروم خودمون لینکش خرابه ؟؟؟/
و سواله اخری نمیشه یه جوری با نسخه غیر اورجینال انلاین بازی کرد ؟؟؟هیچ راهی نداره ؟
سلام،
دوست عزيز 800 مگي كه فرمودين، يه خورده زياده؛
پچ 1.6 حجمش 509 مگ، و پچ 1.7 هم 516 مگا بايت.
كه فكر كنم خيلي نزديك 800 مگ نباشه...
سلام،
فكر كنم مشكل به احتمال زياد به اين بر مي گرده كه ويندوزتونو تازه نصب كردين و احتمالا يه سري برنامه كه براي
اجراي بازي لازم هستن رو سيستمتون نصب نشدن...
(چون مي گيد كه قبلا سيستمتون بازي رو بدون مشكل اجرا مي كرده، و حالا بعد از نصب ويندوز، تو اجاي بازي ارور مي ده...)
شما تو سي دي بازيتون هر چي برنامه ي جانبي هست نصبش كنين؛ مثل آخرين ورژن directx، درايور هاي گرافيك، و ...
يا اينكه كارت گرافيكتونو آپديت كنين.
سلام به همه
من پچ 1.6 رو نصبش کردم اما وقتی می خوام master بازی کنم بازی بسته میشه و نمیشه بازی کرد .
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)