خودت رو خسته نکن مشکل از سیگنال من و شما نیست... من خونمون بغل دکله ولی بازم مشکل دارم
یه بار مودمم رو با خودم برده بودم خونه یکی از آشنا ها با سه چراغ روشن بالای 200 کیلو بایت در ثانیه سرعتم بود ولی الان...........
کلا توی اهواز مشکل دارن
خودت رو خسته نکن مشکل از سیگنال من و شما نیست... من خونمون بغل دکله ولی بازم مشکل دارم
یه بار مودمم رو با خودم برده بودم خونه یکی از آشنا ها با سه چراغ روشن بالای 200 کیلو بایت در ثانیه سرعتم بود ولی الان...........
کلا توی اهواز مشکل دارن
من تهرانم سرعتم افت خیز داره
دوستان الان وی پی ها لیمیت شده با چی دانلود کنم اکانت از فایل سونیک دارم کمک کیند
فکر کنم با وی چی ان هایی که s c o k s هم میدن بتونی با سرعت بالا دانلود کنی
فقط بچسب به مبین نت. ایرانسلو بیخیال
---------- Post added at 03:41 AM ---------- Previous post was at 03:40 AM ----------
ایرانسل ؟کدوم ایرانسل ؟
از قسمت خدمات مشترکین، در منوی سمت راست گزینه "تغییر رمز" داره. این هم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهترین کار اینه زنگ بزنی ایرانسل چون مشکل از این دکل هست که نزدیک خونتون هست
سلام دوست عزیز
بنده یه وی P انی دارم که از یه پورت و پروتکل اختصاصی (به غیر از ساکس و . . .) استفاده میکنه و مشکل افت سرعت نداره. شرایطش رو براتون PM کردم.
با تشکر
سلام ما ساکن تهران نو هستیم. با اشتراک 512کیفیت سیگنال 30% و دوتا چراغ. هیچ مشکلی هم ندارم نه افت سرعت و نه قطعی.
من تهران-طرشت هستم
من الان همه چی عالیه تمام تنظیمات عالیه و آنتن 100 درصد هستش ولی این سرعت منه؟؟؟ شماره کامل 707 چنده ؟ از ثابت
در حال حاضر بدون وی پی ان سرعتم اینه:
ولی جالب اینجاست میشه 53 ولی الان دارم یه فیلم دانلود میکنم با آی دی ام باز متغیر هست بیشتر هم روی 20 و زیر 20 میچرخه یعنی از 128 هم افتضاح تر . یعنی هر جای دنیا غیر ایران به راحتی میتونستی پدر شرکت در بیاری و حقت رو بگیری و خود شرکتها هم مسئولیت پذیر هستن چون جوری تربیت شدن که باید اینجوری باشن.
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
من پسورد رو عوض کنم بعد مودم خودش کانکت میشه چون پسورد عوض شده دیگه وصل نمیشه درسته؟ پسورد مودم کدوم قسمت باید عوض بشه؟ چون خود طرف ست کرد برام.
من بخوام یه وایرلس برای کامپیوتر خودم بخرم که دیگه با کابل وصل نشم با وایرلس وصل بشم و مودم رو بتونم ببرم نزدیک پنجره چی بخرم؟؟ چه مارکی و قیمتش حدودا چنده؟؟؟
Last edited by mrmostafa; 10-11-2011 at 14:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)