آقا کسی نیست جواب بده . مال من توی لودینگ میمونه روی چند تا سیستم هم نصب کردم نشد . راستی سی دی من رو خود ایرانیا کرک کردن ویندوزم هم سون 64 بیتیه.
شما پچ و کرک 1.07 رو بریز ببین بازم این مشکل رو داره یا نه.
---------- Post added at 11:11 AM ---------- Previous post was at 11:06 AM ----------
طریقه ی آنلاین بازی کردن بازی GTA IV
1-) برای آنلاین بازی کردن شما نیاز به برنامه ی Tunngle دارید.
بنابراین به سایت زیر برید و این برنامه رو دانلود کنید.
کد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2-) توی همین سایت ثبت نام کنید و توسط user و pass با برنامه ای که دانلود کردید لاگین شید و به روم بازیGTA IV برید.
3-) برنامه ی Teknogods رو از لینک زیر دانلود کنید :
کد:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4-) برنامه ی Teknogods رو اجرا کنید (همزمان با Tunngle). اون پایین 4 تا قسمت هست که هر کدوم باید تیک صحیح بخوره. وقتی این برنامه رو اجرا میکنید باید تیک قسمت اولی یعنی Adapter Ready خورده باشه !
حالا بالا سمت چپ گزینه ی Automatic Mode Client رو بزنید تا بعد از چند ثانیه تیک Register Key Set زده بشه.
5-) بازی GTA IV رو اجرا کنید. وقتی این بازی رو اجرا میکنید تیک قسمت سوم هم خورده میشه و بعد از چند ثانیه که میرید توی بازی تیک قسمت چهارم هم خورده میشه.
6-) بعد از اینکه مطمئن شدید هر 4 تا تیک خورده شده حالا توی بازی که رفتید مبایلتونو از جیبتون در بیارید
به ترتیب گزینه ی multiplayer- Lan - player match-custom player رو بزنید. حالا لیست تمام hostهای ایجاد شده رو میتونید ببینید، به دلخواه روی یه کدوم کلیک کنید تا واردش بشید.
7-) در همین حال که در حال پیدا کردن بازی آنلاین برای شماس تا شما هم به اون بازی بپیوندید یکی دو بار دکمه ی F12 رو بزنید تا بگه "WORKING" و "TRANSFORM COMPLETE" !