شوتینگ برای دوئلرها هستش.
اگر میخوای دوئلر بشی شوتینگ انتخاب خوبیه.
ولی حواست باشه کار زیادی رو نمیتونه باز کنه .
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
شوتینگ برای دوئلرها هستش.
می تونم فقط دوئل بکنم و از این راه مایه دار بشم دیگه آره؟شوتینگ برای دوئلرها هستش.
پس کوئست ها چی؟ چون برای کودست ها همه ی اسکیل ها باید بالا بره
امروز صبح رفتم دیدم 6 تا میل برام اومده ، واسه همشوم کپی پیست کردم که ما فقط ایرانی ها رو دعوت می کنیم .عجبا روزی 800 تا مسیج ... lol همه هم مربوط به اینوایت .... تو پاس میدی به مصطفی . مصطفی هم که جواب نمیده میان سراغ من .
راستی اسم شهر و بگین عوض کنم گفتم که اونو موقت گذاشتم .
اِ اِ اِ ، یه موقع نکنی این کار رو ... اصلا بدردت نمی خوره ، حداکثر 3-4 تا شغل اینو دارن ، فقط به درد دوئل می خوره ، تازه اونم تنها فقط شوتین گ رو زیاد کنی بدرد نمی خوره ... یه چیز دیگه رو زیاد کن ... برو توی the west stats اون جا یه چیزایی می فهمی.میرم سراغ شوتینگ
پس فعلا می رم کوئست ها رو انجام می دم ببینم چی میشه.اِ اِ اِ ، یه موقع نکنی این کار رو ... اصلا بدردت نمی خوره ، حداکثر 3-4 تا شغل اینو دارن ، فقط به درد دوئل می خوره ، تازه اونم تنها فقط شوتین گ رو زیاد کنی بدرد نمی خوره ... یه چیز دیگه رو زیاد کن ... برو توی the west stats اون جا یه چیزایی می فهمی.
واقعا گند زدی...امروز صبح رفتم دیدم 6 تا میل برام اومده ، واسه همشوم کپی پیست کردم که ما فقط ایرانی ها رو دعوت می کنیم .
آخه فکر نکردی اگه اونا برن به مدیرا بگن این شهر فقط یه ملیت خاص رو دعوت میکنه همتون بن میشید؟
میتونستی بگی فعلا عضو گیری نمیکنیم.به همین سادگی.شانس بیارین اونا شکایت نکنن.
shadowice دوباره ضایع شد.لول طرف رو ببینید!!!
![]()
هادی راست میگه ... پیغام و باز کردین دیدین یارو خارجکیه اصلا جوابشو ندین...
کسی تازه شروع کرده بهش پیشنهاد میکنم رو اسکیل Leadership کار کنه .
اونو شما دوئلر حساب نکنین... یه پا نوبه واسه خودش
![]()
راستی محمد چه خبر از nasty ؟![]()
در چه حاله؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)