من یه درصد خوب دارم زیست 94
بقیه باعث اندوه و خنده داره مثلا ادبیات 51
اتفاقی نمی افته؟؟
من یه درصد خوب دارم زیست 94
بقیه باعث اندوه و خنده داره مثلا ادبیات 51
اتفاقی نمی افته؟؟
نه بابا مگه بیکاری
اگه درست متوسط رو به بالاست از همون اواسط شهریور شروع کن
البته خودتم عادت بدی بد نیست
ولی که من که پارسال تابستون هیچی نخوندم![]()
تا رتبه چند میشه it یا کامپیوتر یکی از دانشگاه های تهران رو قبول شد ( یعنی شریف یا تهران یا علم و صنعت یا ... )
برای اونی که ساکن تهران باشه و با توجه به طرح بومی گزینی
این لینک قبولی های 86 کانون که توی تاپیک پارسال پیدا کردم . دانلود کردم . چیز جالبیه . همه چیزی داره . رتبه و بومی گزینی و سهمیه و ...
کانون امسال هم همچین چیزی قراره اماده کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by asroma08; 27-06-2009 at 17:28.
آخ بچه ها از افسردگی گفتید...
یاد کنکور که میفتم یه جوری میشم...یاد اون کلاس کوچیک دانشکده نساجی امیر کبیر با اون مراقب احمقش و گریه بغلدستیمو و فیزیکی که الان میبینم آب خوردن بوده ولی سر جلسه گند زدم...
هر چی برنامه داشتم واسه بعد کنکور پرید...قرار بود 2 هفته بریم شمال که بابای دوستم مرد...قرار بود برم این کامپیوتر قراضمو ارتقا بدم بشینم بازی کنم الان میبینم حسشو ندارم...با دوستامم که میرم بیرون همه خوشحالن من یه جوریم...حالا دوستام هیچکدومشون دانشگاهی بهتر از آزاد شهر ری نمیرن ولی خوشحالن اونوقت من...فقط زنگ میزنم به یه بنده خدایی که اونم از من بدتر (باز اون رشتش هنره) میشینیم 2 ساعت پای تلفن هی از ناراحتیامون حرف میزنیم و بعد که تلفونو قطع میکنم غم اونم اضافه میشه...
اینم که از وضع سیاسی مملکت که دیگه حال و حوصله واسه هیچکی نذاشته...یه سر برید خیابونای تهران که همیشه شلوغ و شاد بود الان مردم همه...
اینم از سال کنکور و شانس ما
رضا تو که دیگه اهل حال بودی که بابا بیخیال دیگه عجبااااااااآخ بچه ها از افسردگی گفتید...
یاد کنکور که میفتم یه جوری میشم...یاد اون کلاس کوچیک دانشکده نساجی امیر کبیر با اون مراقب احمقش و گریه بغلدستیمو و فیزیکی که الان میبینم آب خوردن بوده ولی سر جلسه گند زدم...
هر چی برنامه داشتم واسه بعد کنکور پرید...قرار بود 2 هفته بریم شمال که بابای دوستم مرد...قرار بود برم این کامپیوتر قراضمو ارتقا بدم بشینم بازی کنم الان میبینم حسشو ندارم...با دوستامم که میرم بیرون همه خوشحالن من یه جوریم...حالا دوستام هیچکدومشون دانشگاهی بهتر از آزاد شهر ری نمیرن ولی خوشحالن اونوقت من...فقط زنگ میزنم به یه بنده خدایی که اونم از من بدتر (باز اون رشتش هنره) میشینیم 2 ساعت پای تلفن هی از ناراحتی حرف میزنیم و بعد که تلفونو قطع میکنم غم اونم اضافه میشه...
اینم که از وضع سیاسی مملکت که دیگه حال و حوصله واسه هیچکی نذاشته...یه سر برید خیابونای تهران که همیشه شلوغ و شاد بود الان مردم همه...
اینم از سال کنکور و شانس ما
بلاخره با 10000000 زور و زحمت کنکورمونو دادیم....عجب سخت بودا!!!!
به هر حال منکه شخصا به خودم قبولوندم که تلاشمو کردم دیگه بیشتر از این نمیتونستم...):
حالا هم بشینیم برای آزاد بخونیم لااقل آزاد درصدامون بالا شه دلمون یه جایی خوش باشه...):
سایت دانشگاه آزاد هم تروجان داره و هم قاط زده ...
خواستی من لیستش رو دارم.
یه دقه نیومدم چقد حرف زدید!!!!دی:مگه همونی نیستی که اولا می گفتی چه عشقو حالی بکنیمو اینا بابا چته خب ول کن کنکورو دیگه کیف دنیا رو بکن
آره خود نامردمم!!!دی:
ولی نمیدونم چم شده!!؟؟؟
یه کم بهترم ولی یکی از آشناهامون تو این شورشا بیخود کشته شد جوونه بیچاره ...اونم تاثیر داشت یه ذره
بیخیل بابا ..حالا مثلا ما ها که شانس داشتیم و موقعیت خیلی ازش استفاده کردیم؟؟/
مثلا من نه استرس داشتم نه اتفاقی برام پیش اومد..حوزمم خیلی نزدیک و خوب بود ولی منم کنکور خوبی ندادم..
فقط خوشحالم که تلاش خودمو کردم ...مهم همینه و بــــــــــــــــس
بعدشم یکیو دارم که همیشه همرامه...گرچه ازم دوره ولی همینکه میدونم پا به پام میاد کافیه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)