دوستان من آيپادمو خواستم جيلبرك كنم (آي او اس 5)بعد جيلبرك سيديا آيكونش هست ولي باز نميشه ):
ديگه هم به ايتونز سينك نميشه ارور مي ده
دوباره هم نمي تونم جيلبرك كنم تو قسمت بوت گير مي كنه
بوت چيه؟
ممنون![]()
دوستان من آيپادمو خواستم جيلبرك كنم (آي او اس 5)بعد جيلبرك سيديا آيكونش هست ولي باز نميشه ):
ديگه هم به ايتونز سينك نميشه ارور مي ده
دوباره هم نمي تونم جيلبرك كنم تو قسمت بوت گير مي كنه
بوت چيه؟
ممنون![]()
چون جیلبریک I OS5 موقتی هستش و با هربار ریست دستگاه نیاز به کامپیوتر داره !
شما رد اسنو رو باز کن تو قسمت Extra گزینه Just boot .... (راستش دقیق یادم نیست) رو بزن !
ممنون
ولي تو قسمتwaiting for rebootگير ميكنه
بوت چيه؟
فایروالتون رو خاموش کنید، تا وقتی هم که Exploiting with limrera رو ندیدید دستتون رو از رو دکمه ی هوم برندارید.
سلام.
مغازه دار واسم تعدادی برنامه ریخته ، حالا میخوام ورژن آیپادم رو از 4.3.5 به 5 ارتقا بدم.
فقط میخوام راهنماییم کنید که چکار کنم تا بتونم با آیتونز از برنامه ها بک آپ بگیرم تا بعد از آپگرید بتونم برنامه ها رو ریستور کنم؟ چون برنامه ها با یک کامپیوتر دیگه سینک شده، ارور میده که پاکشون کن!
سلام. دوستان من میخوام یه ایپاد4 کارکرده بگیرم.قبل از خریدش باید به چه نکته هایی توجه کنم؟چیارو باید چک کنم؟ راستش اصلا سر در نمیارم!ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
اگه آِیپادت جیل شده.نرم افزار ifunbox رو دانلود کن و اجراش کن...
آیپادت رو وصل کن...برو تو قسمت app و هر app ی رو که میخوای انتخاب کن و اون بالا گزینه copy to pc بزن و آدرس بده تا برات بریزه تو کامپیوتر...به صورت فولدری میاد تو کامپیوترت...
بعدش که ریستور کردی به ios5 اون فولدر رو بگیر و بکش تو لایبراری آیتونز...خودش add میشه و بعدش هم سینک کن...
درود
یک تعداد آهنگ و فیلم داخل ipod touch دارم چطوری باید آنها را به داخل سیستم عامل (XP یا 7) کپی یا درگ کنم؟ در ضمنا نسخه آخر iTunes را روی کامپیوتر نصب کردم اما نتونستم از طریق آن این کار را انجام بدم. ممنون اگر راهنمایی کنید تا آهنگها را به داخل کامپیوتر بکشم و رایت کنم یا به کشی انتقال بدم.
با سپاس
بدرود
من یه آیپاد تاچ 3G دارم در حین جیلبرک کردن به حالت ریکاوری رفت و دیگه در نمیاد باید چیکار کنم لطفا منو راهنمائی کنید.
به نظر شما دوستان گوشی بهتره یا این ای پد با این امکاناتی که داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)