تو منو اصلی هست
"Become a Legend"
اسمش هست که خلاصه ش میشه bal
تو منو اصلی هست
"Become a Legend"
اسمش هست که خلاصه ش میشه bal
با سلام وعرض خسته نباشید به دوستان عزیز
من توی تاپیک ها لینک های دانلود Game Graphic Studio وpes2009_editor_v1.2 رو دیدم واونا رو دانلود کردم
اما الان هر کاری می کنم از اونا نمی تونم استفاده کنم یعنی روش کار کردن رو بلد نیستم از دوستانی که می تونن
به من کمک کنن تقاضا دارم روش استفاده از اونا رو به من هم یاد بدین
از همه مهمتر pes2009_editor_v1.2 هست
با تشکر
با سلام من هم این پچ را گرفته ام بهمراه فایل کرکش ولی پچ هیچ صورتی نصب نمیشه در ضمن تمام راه حلهایی که دوستان در پستهای قبلی گفتن رفتم نشد از جمل ویندوز انستالر آخرین ورژن هم گرفتم نصب نشد که نشد
در ویندوز ویستا هم امتحان کردم نشد فقط من بازی را از ایزی ستاپ گرفتم می تونه از این باشه
اقا این برنامه str2008 که برای تغییر نام لیگ ها هستش در ویندوز 7 نصب نمیشه چه باید کرد؟![]()
باید بگم چیز سختی می خوای اینو بگم کار با PES Editor فوق العاده راحته من تعجب می کنم که چطور نمیتونی باهاش کار کنی و البته ggs هم همینطور فقط کافیه بدونی قراره باهاشون باید چیکار کنی هر 2 اینها نرم افزار ویرایش هستند که یه ویرایش گر حرفه ای اصولا با اولین کار کردن با یه نرم افزار ویرایش معمولا نحوه کار رو با اون نرم افزار به خوبی یاد میگیره چون دنبال چیزهایی می گرده که هدفش هست در واقع زمانی یه کاربر در مقابل یه نرم افزار کم میاره که ندونه هدفش چیه مثله اگه هدف شما تغییر لوگو های باشگاهها هست این موضوع رو میفهمی که باید img فایل مربوط به لوگوها رو با ggs باز کنی و لوگوهای داخل اون رو به راحتی تغییر بدی یا PES Editor که اصلا کار گرافیکی نداره همش تغییر دادن اسامی هست بعد هر تغییر اسم یه اینتر می زنی تا اعمال بشه بعد دست آخر سیو میکنی میای بیرون. باید کار کنی باهاشون تا قلقش بیاد دستت به قول معروف « نیک کردن از پر کردن است»
این نسخه 2009 هستش.من از این نسخه توی ویستا استفاده میکنم .شاید توی 7 هم جواب داد .حجمش کمتر از یک مگه :
orکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیت سروری که بشه باهاش استادیم نا محدود وارد کرد کسی داره؟![]()
با سلام
دوست عزیز اصلا فکر شو نکن به بازی ربطی نداره بلکه به خوده برنامه مربوط میشه
وشما پچی که مگین این پچ نیست بلکه برنامه ای به نام pes2009_editor_v1.2 که کار اون تنظیمات فوتبال یعنی مثل
تغییر نام واز این قبیل چیزها
با سلام به شما وتشکر از راهنمایتون
راستش فایلی که من دانلود کردم rar وقتی که اون باز مکنم و روی فایل editor.exe کیلیک مکنم وبرنامه بالا میاد اما هیچ یک از قسمت های این برنامه قابل کیلیک کردن نیست الا Open File وکار دیگه ای نمیشه کرد اگه مربوط به
Open File لطفا بگین کدوم فایلو باید باز کنم ومنو راهنمایی بیشتر ی کنین .دوست عزیز
با تشکر از شما![]()
کیت سرور که پچ نیست عزیز ابزاری برای اضافه کردن لباس و لوگو و اینجور چیزاست باهاش استادیوم هم میشه ریخت فقط باید bin فایل استادیوم مورد نظر رو داشته باشی همین
ویرایش...
ولی این هوش مصنوعی بازیکنان چه قدر بد طراحی شده آدم وقتی دقت می کنه می بینه خیلی جاها اشکال هست مثلا موقعی که ما توی BAL میریم تا سانتر کنیم بقیه بازیکنان به جای رفتن و جا گیری کردن توی محوطه جریمه می رن وسط میدون عین مشنگا دور خودشون می چرخن و قتی هم هم سانتر میکنی وقتی هم تیمیت نمیتونه به توپ ضربه بزنه و ازش رد میشه یار بعدی با اینکه توپ به طرفش میره با این حال به توپ دست نمیزنه و توپ از مقابل پاهاش رد میشه میره اونطرف و تازه آقا یادش میوفته که باید بره دنبال توپ و البته کلی مسایلی از این قبیل وجود داره که نشون میده خیلی هم در زمینه هوش مصنوعی کونامی موفق عمل نکرده امیدوارم توجه بیشتری به این مسئله بشه و برنامه نویسهای کونامی کاری کنن که زحمات گرافیست های بازی به هدر نره چون به لحاظ گرافیکی خیلی پیشرفته هست
باز هم ویرایش (چقدر کساد شده اینجا)...
دوست عزیز شما باید یه تغییر کوچولو موچولو توی بازیت بدی مثلا اسم یه لیگ یا یه بازیکن یا یه استادیوم رو تغییر بدی تا فایل Edit توی My Document ت ایجاد بشه حالا میتونی به حالت دیفالت هم برگردونی اون تغییرات رو مهم ایجاد اون فایل بود. به هر حال حالا وقتی برنامه رو اجرا میکنی فایل Edit رو بازی میکنی با نرم افزار و بعدش همه چیز برات معلوم و مشخص میشه و دیگه اونوقت میتونی بفهمی باید چیکار کنی
Last edited by Spaniuly; 21-01-2009 at 20:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)