تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 578 از 940 اولاول ... 78478528568574575576577578579580581582588628678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,771 به 5,780 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

دوستان این مد بال کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تو منو اصلی هست
    "Become a Legend"
    اسمش هست که خلاصه ش میشه bal

اگه نباشه جاش خالی می مونه MORTAZA.2FUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

پيش فرض

با سلام وعرض خسته نباشید به دوستان عزیز
    من توی تاپیک ها لینک های دانلود Game Graphic Studio وpes2009_editor_v1.2 رو دیدم واونا رو دانلود کردم
    اما الان هر کاری می کنم از اونا نمی تونم استفاده کنم یعنی روش کار کردن رو بلد نیستم از دوستانی که می تونن
    به من کمک کنن تقاضا دارم روش استفاده از اونا رو به من هم یاد بدین
    از همه مهمتر pes2009_editor_v1.2 هست

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من توی تاپیک ها لینک های دانلود game graphic studio وpes2009_editor_v1.2 رو دیدم واونا رو دانلود کردم
    اما الان هر کاری می کنم از اونا نمی تونم استفاده کنم یعنی روش کار کردن رو بلد نیستم از دوستانی که می تونن

با تشکر
    با سلام من هم این پچ را گرفته ام بهمراه فایل کرکش ولی پچ هیچ صورتی نصب نمیشه در ضمن تمام راه حلهایی که دوستان در پستهای قبلی گفتن رفتم نشد از جمل ویندوز انستالر آخرین ورژن هم گرفتم نصب نشد که نشد
    در ویندوز ویستا هم امتحان کردم نشد فقط من بازی را از ایزی ستاپ گرفتم می تونه از این باشه

داره خودمونی میشه 4khane's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اقا این برنامه str2008 که برای تغییر نام لیگ ها هستش در ویندوز 7 نصب نمیشه چه باید کرد؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من توی تاپیک ها لینک های دانلود Game Graphic Studio وpes2009_editor_v1.2 رو دیدم واونا رو دانلود کردم

با تشکر
    باید بگم چیز سختی می خوای اینو بگم کار با PES Editor فوق العاده راحته من تعجب می کنم که چطور نمیتونی باهاش کار کنی و البته ggs هم همینطور فقط کافیه بدونی قراره باهاشون باید چیکار کنی هر 2 اینها نرم افزار ویرایش هستند که یه ویرایش گر حرفه ای اصولا با اولین کار کردن با یه نرم افزار ویرایش معمولا نحوه کار رو با اون نرم افزار به خوبی یاد میگیره چون دنبال چیزهایی می گرده که هدفش هست در واقع زمانی یه کاربر در مقابل یه نرم افزار کم میاره که ندونه هدفش چیه مثله اگه هدف شما تغییر لوگو های باشگاهها هست این موضوع رو میفهمی که باید img فایل مربوط به لوگوها رو با ggs باز کنی و لوگوهای داخل اون رو به راحتی تغییر بدی یا PES Editor که اصلا کار گرافیکی نداره همش تغییر دادن اسامی هست بعد هر تغییر اسم یه اینتر می زنی تا اعمال بشه بعد دست آخر سیو میکنی میای بیرون. باید کار کنی باهاشون تا قلقش بیاد دستت به قول معروف « نیک کردن از پر کردن است»

6. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اقا این برنامه str2008 که برای تغییر نام لیگ ها هستش در ویندوز 7 نصب نمیشه چه باید کرد؟
    این نسخه 2009 هستش.من از این نسخه توی ویستا استفاده میکنم .شاید توی 7 هم جواب داد .حجمش کمتر از یک مگه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    or

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_pes2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سرزمین عجایب

پيش فرض

کیت سروری که بشه باهاش استادیم نا محدود وارد کرد کسی داره؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

پيش فرض

با سلام من هم این پچ را گرفته ام بهمراه فایل کرکش ولی پچ هیچ صورتی نصب نمیشه در ضمن تمام راه حلهایی که دوستان در پستهای قبلی گفتن رفتم نشد از جمل ویندوز انستالر آخرین ورژن هم گرفتم نصب نشد که نشد
    در ویندوز ویستا هم امتحان کردم نشد فقط من بازی را از ایزی ستاپ گرفتم می تونه از این باشه
    با سلام
    دوست عزیز اصلا فکر شو نکن به بازی ربطی نداره بلکه به خوده برنامه مربوط میشه
    وشما پچی که مگین این پچ نیست بلکه برنامه ای به نام pes2009_editor_v1.2 که کار اون تنظیمات فوتبال یعنی مثل
    تغییر نام واز این قبیل چیزها

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Azerbaycan

12

باید بگم چیز سختی می خوای اینو بگم کار با PES Editor فوق العاده راحته من تعجب می کنم که چطور نمیتونی باهاش کار کنی و البته ggs هم همینطور فقط کافیه بدونی قراره باهاشون باید چیکار کنی هر 2 اینها نرم افزار ویرایش هستند که یه ویرایش گر حرفه ای اصولا با اولین کار کردن با یه نرم افزار ویرایش معمولا نحوه کار رو با اون نرم افزار به خوبی یاد میگیره چون دنبال چیزهایی می گرده که هدفش هست در واقع زمانی یه کاربر در مقابل یه نرم افزار کم میاره که ندونه هدفش چیه مثله اگه هدف شما تغییر لوگو های باشگاهها هست این موضوع رو میفهمی که باید img فایل مربوط به لوگوها رو با ggs باز کنی و لوگوهای داخل اون رو به راحتی تغییر بدی یا PES Editor که اصلا کار گرافیکی نداره همش تغییر دادن اسامی هست بعد هر تغییر اسم یه اینتر می زنی تا اعمال بشه بعد دست آخر سیو میکنی میای بیرون. باید کار کنی باهاشون تا قلقش بیاد دستت به قول معروف « نیک کردن از پر کردن است»
    با سلام به شما وتشکر از راهنمایتون
    راستش فایلی که من دانلود کردم rar وقتی که اون باز مکنم و روی فایل editor.exe کیلیک مکنم وبرنامه بالا میاد اما هیچ یک از قسمت های این برنامه قابل کیلیک کردن نیست الا Open File وکار دیگه ای نمیشه کرد اگه مربوط به
    Open File لطفا بگین کدوم فایلو باید باز کنم ومنو راهنمایی بیشتر ی کنین .دوست عزیز
    با تشکر از شما

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کیت سروری که بشه باهاش استادیم نا محدود وارد کرد کسی داره؟
    کیت سرور که پچ نیست عزیز ابزاری برای اضافه کردن لباس و لوگو و اینجور چیزاست باهاش استادیوم هم میشه ریخت فقط باید bin فایل استادیوم مورد نظر رو داشته باشی همین

ویرایش...

ولی این هوش مصنوعی بازیکنان چه قدر بد طراحی شده آدم وقتی دقت می کنه می بینه خیلی جاها اشکال هست مثلا موقعی که ما توی BAL میریم تا سانتر کنیم بقیه بازیکنان به جای رفتن و جا گیری کردن توی محوطه جریمه می رن وسط میدون عین مشنگا دور خودشون می چرخن و قتی هم هم سانتر میکنی وقتی هم تیمیت نمیتونه به توپ ضربه بزنه و ازش رد میشه یار بعدی با اینکه توپ به طرفش میره با این حال به توپ دست نمیزنه و توپ از مقابل پاهاش رد میشه میره اونطرف و تازه آقا یادش میوفته که باید بره دنبال توپ و البته کلی مسایلی از این قبیل وجود داره که نشون میده خیلی هم در زمینه هوش مصنوعی کونامی موفق عمل نکرده امیدوارم توجه بیشتری به این مسئله بشه و برنامه نویسهای کونامی کاری کنن که زحمات گرافیست های بازی به هدر نره چون به لحاظ گرافیکی خیلی پیشرفته هست

باز هم ویرایش (چقدر کساد شده اینجا)...

با سلام به شما وتشکر از راهنمایتون
    راستش فایلی که من دانلود کردم rar وقتی که اون باز مکنم و روی فایل editor.exe کیلیک مکنم وبرنامه بالا میاد اما هیچ یک از قسمت های این برنامه قابل کیلیک کردن نیست الا Open File وکار دیگه ای نمیشه کرد اگه مربوط به
    Open File لطفا بگین کدوم فایلو باید باز کنم ومنو راهنمایی بیشتر ی کنین .دوست عزیز
    با تشکر از شما
    دوست عزیز شما باید یه تغییر کوچولو موچولو توی بازیت بدی مثلا اسم یه لیگ یا یه بازیکن یا یه استادیوم رو تغییر بدی تا فایل Edit توی My Document ت ایجاد بشه حالا میتونی به حالت دیفالت هم برگردونی اون تغییرات رو مهم ایجاد اون فایل بود. به هر حال حالا وقتی برنامه رو اجرا میکنی فایل Edit رو بازی میکنی با نرم افزار و بعدش همه چیز برات معلوم و مشخص میشه و دیگه اونوقت میتونی بفهمی باید چیکار کنی
    Last edited by Spaniuly; 21-01-2009 at 20:42.

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •