دوستان عزیز کسی کرک برنامه fspassenge رو داره؟...ممنونم
دوستان عزیز کسی کرک برنامه fspassenge رو داره؟...ممنونم
سلام خسته نباشین من الان 2-3 روزی که این نرم افزارو گرفتم دارم باهاش کار می کنم ولی چندتا مشکل دارم اگه میشه راهنماییم کنین
1- کنترلها دیر عمل می کنن یعنی وقتی گردش به چپ یا راستو می زنی 2 ثانیه بعد عمل می کنه (با کیبرد)
2- ازنظر گرافیکی خیلی سنگینه
3- با دسته یازی مشکل دارم یعنی وقتی دسته رو وصل می کنم بلافاصله موتور ویبرش کار می کنه بعد از چند ثانیه قطع میشه و دیگه دسته کار نمی کنه و وقتی داخل تنظیمات دسته میشم میبینم اصلا دسته رو نمیشناسه و باید دورباره usbدسته را جدا کنم و بعد از چند لحظه وصل کنم و دوباره همین فرآیند تکرار میشه
4- روی پک که از نوین پندار گرفتم نوشته «با صدای گویندگان رادیو و تلویزیون» ولی من هیچ صحبت یا آموزشی در طول برنامه ندیدم کجا باید برم تا آموزش گفتاری رو ببینم
مشخصات سیستم :
vga:220gt
ram:2g
cpu:2200dual
ببخشین طولانی شد اگه میشه راهنماییم کنین ممنونم
راهنمایی:
هیچی.... فقط یه نگاه کوچک به صفحات قبل کن، تموم مشکلات و راه حل های مشکلات شما قبلا بارها توضیح داده شده...می تونی از جستجو در این تاپیک استفاده کنی...قابل نداشت
Last edited by arash1348; 07-02-2012 at 14:04.
دوست من این خود برنامه هستش...من کرک رو خواستم![]()
سلام دوستان.من از برنامه الحاقی به نام fscaptain مطلع شدم که یه چیزی تو مایه های fspassengerهستش.من ورژن 1.3.0 fscaptain رو دانلود و نصب کردم.ولی درست نمیدونم چطوری اجرا میشه.فکر کنم registery میخواد.لطفاً راهنماییم کنید.ممنون
جسارتا اگر مشکل از register باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک رو صفحه اول بود پست 2
یه نگاه اساسی به صفحه اول بنداز![]()
دوست عزیز من registerبرای fscaptain رو میخوام،فکر میکنم فایلی که گذاشتی برای fspassengerهستش، درست میگم؟
باسلام خدمت همشهري عزيز اقاي ايزي اموزشهاي جنابعالي بسيار عالي است
من در مورد نسب اشكال دارم اگه ميشه طريقه نسب رو از اول تا به اخر منظور اضافات هستش كه چگونه نسب ميشونند
فكر كنم همه تازه وارده در مورد اضافات با مشكل مواجه هستند ممنوم ميشويم
سلام دوستان ، من چندهواپیما مثل کنکورد و ایرباس a380رو از یکی از سایتها دانلود کردم ولی موقع اجرا مشکل هدایت هواپیما رو دارم مثلا تریمش اصلا کار نمی کنه یا تو یه مسیر صاف راه نمی ره خصوصا موقع صعود اگه میشه راهنماییم کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)