تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 578 از 1126 اولاول ... 784785285685745755765775785795805815825886286781078 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,771 به 5,780 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یعنی بدبختی پشت بدبختی
    الان pc هرچی فلش هارد میزنم دو تا بوق میزنه و هیچ اتفاقی نمیفته
    بعد به لپ تاپ وصل می کنم به راحتی می خونه
    axgig.com/images/29000141249121149111.jpg
    اینم عکس دیسک منیجمنت
    بعد ولی موس و پرینترمو می خونه به راحتی ولی فلش هارد رو نه

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام

نرم افزار hdd low level format tool انگار تو خود ویندوز اجرا میشه من میخوام بوتیبل باشه.
    اصلا چرا باید ت ویندوز بشه ؟! مگه نباید کل هارد فرمت بشه با low level format ؟ پس تو ویندوز نباید فرمت بشه من که تو تعجبم!
    فکر کنم تو نرم افزار hiren bootcd هم بودش ولی بیشتر از وقتی هارد آسیب دیده سی دی بوتیبل هم گیر میکنه تو بالا اومدنش!
    فکر کنم فلش رو میتونه خوب بخونه. اگه میشه یه برنامه بدین تا رو فلش بریزم low level format کنم.

در ضمن عجیب بود که نرم افزار Acronis True Image وقتی هارد به هارد میکردم با بوتیبل وقتی که میخواست بالا بیاد گیر میکرد! یعنی هارد ما اینقد حالش بده که فک کنم نمیزاره سی دی های بوتیبل بالا بیاد!

ممنون
    Last edited by Ghaioom; 11-12-2012 at 08:16.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

این ارور چیه؟
    $mft

برای هارد اکسترنال

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام

نرم افزار hdd low level format tool انگار تو خود ویندوز اجرا میشه من میخوام بوتیبل باشه.
    اصلا چرا باید ت ویندوز بشه ؟! مگه نباید کل هارد فرمت بشه با low level format ؟ پس تو ویندوز نباید فرمت بشه من که تو تعجبم!
    فکر کنم تو نرم افزار hiren bootcd هم بودش ولی بیشتر از وقتی هارد آسیب دیده سی دی بوتیبل هم گیر میکنه تو بالا اومدنش!
    فکر کنم فلش رو میتونه خوب بخونه. اگه میشه یه برنامه بدین تا رو فلش بریزم low level format کنم.

در ضمن عجیب بود که نرم افزار Acronis True Image وقتی هارد به هارد میکردم با بوتیبل وقتی که میخواست بالا بیاد گیر میکرد! یعنی هارد ما اینقد حالش بده که فک کنم نمیزاره سی دی های بوتیبل بالا بیاد!

ممنون
    کسی نمیخواد چیزی بگه؟

انگار hdd LLF بوتیبل نمیشه. من میخوام تو بوتیبل کنم چون ویندوز بالا نمیاد. خوب یه نرم افزار دیگه هم هست active kill disk اینو زدم برای پاک اطلاعات ولی با گذشت یک ساعت یک درصد هم نرفته جلو!
    تو hiren boot cd برنامه های دیگه هم هست از اونا کمک بگیرم ببینم چی میشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یعنی بدبختی پشت بدبختی
    الان pc هرچی فلش هارد میزنم دو تا بوق میزنه و هیچ اتفاقی نمیفته
    بعد به لپ تاپ وصل می کنم به راحتی می خونه
    axgig.com/images/29000141249121149111.jpg
    اینم عکس دیسک منیجمنت
    بعد ولی موس و پرینترمو می خونه به راحتی ولی فلش هارد رو نه
    الان رفتم تو device maneger وقتی فلش اینارو میزنم یه علامت زرد میاد کنار usb mass storage device

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان یه هارد مکستور 1 ترا دارم برای اینکه بد سکتور ها رفع بشه و بهتر بشه love format مناسبه بعدشم hdd reginator ؟

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

دوستان یه هارد مکستور 1 ترا دارم برای اینکه بد سکتور ها رفع بشه و بهتر بشه love format مناسبه بعدشم hdd reginator ؟
    بهتره اول hdd reginator کنی که تایم کمتری هم میگیره بعد اگر درست نشد از love format استفاده کنی که بعدش باید پارتیشن بندی کنی هاردت رو مجددا

8. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اطلاعاتشو پاک کردم مهم نیست
    low format کنم بعدش دوباره یابد با خود ویندوز پارتشن بندی کنم؟ چه کارایی بهتره انجان بدم
    لینک برنامه های کرکشم ببزارین ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام

ممنون
    اگر hdd low level format تحت ویندوز استفاده کنی همه پارتیشن ها به جز پارتیشنی که ویندوز توش هست رو میتونی فرمت کنی وگرنه باید به صورت بوتیبل با سی دی hiren bootcd این کار رو کنی

برای تهیه فلش بوتیبل هم برنامه های ریادی هستش از flashboot-2.1s.Portable استفاده کن ولی راحترش همون سی دی hiren هستش

ممکنه اگر از روی سی دی نتونستی بوتیبل بالا بیای مشکل از سی دی یا سی دی رامت باشه در ضمن برای رایت فایل ISO از Xilisoft ISO Burner استفاده کن

11. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

اطلاعاتشو پاک کردم مهم نیست
    low format کنم بعدش دوباره یابد با خود ویندوز پارتشن بندی کنم؟ چه کارایی بهتره انجان بدم
    لینک برنامه های کرکشم ببزارین ممنون
    باید مجدد پارتیشن بندی کنید و از برنامه های مختلف میتونید برای پارتیشن بندی به صورت بوتیبل مثل Acronis استفاده کنید یا اگر یه هارد دیگه داشته باشید تحت ویندوز اون هارد میتونید برای این هاردتون پارتیشن بندی انجام بدید

میتونی از نسخه بوت این برنامه استفاده کنی Acronis Disk Director Home

13. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •