سلام
ببخشید جواب من رو لطف کنید زودتر بدین
با تشکر
از اساتید کسی نظری نداره![]()
مشکل حل شد .
اگر انگلیسی تون خوبه این لیتک رو مشاهده کنید :
شما چه نسخه ای رو نصب کردید ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
تقریبا تمام نسخه دایرکس را نصب کردم
جالب اینجاست که همشون کامل نصب میشه اما وقتی بازی (حالا هر بازی)را باز میکنی ایراد میگیره که دایرکس نصب نیست و در dxdiag دایرسکس نصب نیست
----------------------------
این لینکی که شما دادید برای دسکتاپ سرچه
چه ربطی به دایرکس داره؟
با سلام من مشکلی در وینوز دارم اینکه من فقط یک Administrator ( یک پروفایل در ویندوز ) دارم اما باز هم وقتی کامپیوتر را روشن می کنم باید آن یک پروفایل را انتخاب کنم سپس وارد ویندوز شوم ، من می خوام که اینکار بطور اتوماتیک که یک پروفایل دارم وارد اون پروفایلم بشه و سریع بیاد ، امیدوارم فهمیده باشین ، لطفا راهنماییم کنین..![]()
کسی نیست جواب بده ؟؟؟
سلام
بعضی وقتا امکان ورود به بعضی folder ها نیس مثلDocuments و Temporary internet files و
محتویاتTemporaryاصلن delete نمیشه یعنی از Internet option هم نمیتونم coockies و file رو delete کنم
زمانی که روی این فلدر ها کلیک میکنم این پیغام میاد..البته فقط بعضی وقتا اینجور هست ..علتش چیه ؟
![]()
سلام
جوابتون در پست زیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه این پست مراجعه کنید :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با سلام مجدد من سوال دیگری هم دارم اینکه آیا سایتی هست که بشه با آن صدای ویندوز ( منظور : صدای اخطار ، تعجب ، ورود به ویندوز ، صدا خاموش شدن ویندوز و ... ) را ارائه بده ، چون از صدای ویندوزم خسته شدم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)