بردیا اکانت سیتینگ کردی؟ یعنی چی؟
می خواستم اینجا بگم که این بیشترین امتیاز دار گروه ما همون هست که دهکده صفا رو گرفت دیدم خودتون فهمیدید!
بردیا ببین وضعیت دفاعی من چطوره؟
spear 477
sword 868
axe 55
scoute 100
بردیا اکانت سیتینگ کردی؟ یعنی چی؟
می خواستم اینجا بگم که این بیشترین امتیاز دار گروه ما همون هست که دهکده صفا رو گرفت دیدم خودتون فهمیدید!
بردیا ببین وضعیت دفاعی من چطوره؟
spear 477
sword 868
axe 55
scoute 100
سلام
Account Sitting یعنی مثلا چند روز بدی یه نفر دیگه برات بازی کنه.... فک کنم
چرا این قدر اسکات ساختی؟؟؟
توی کدوم ولد ؟؟
دفاعت خوبه اگه دیوارت 15 باشه دفاعت خوبه...
اسکات هرچی بیشتر داشته باشی علی بهتره.سعی کن هر روز یه چند تایی بسازی.راستی جواب سوالاتم تو مسنجر دادم.هر چی اسکات بیشتر داشته باشی احتمال ححمله کردن بهت کمتره.چون هرکسی میخواد بهت حمله کنه اول اسکات میکنه تا ببینه وضعت چطوره و وقتی تو اسکاتات بیشتر ازون باشه اسکاتای اون کشته میشن و اون نمیتونه آماری از تو برای حمله بگیره.من فقط 108 تا شمشیرزن-10تا اسکات-8تا هم نیزه دار دارم.سبان تو هفته بعد برام نیرو میفرسته.منم تا شنبه فقط منابع آپگرید میکنم و بعدش میفتم تو کار ساخت یونیت.
راستی سعی کن شبا بزنی دیوار آپ بشه تا به لول 20 برسه.این جوری گرفتن دهکدت خیلی سختتر میشه.
کسی جواب مارو نداد.
گفتید میشه دهکده رو خرید یه همچین چیزی گفتید.حالا چجوری میشه این کارو کرد؟
من که تاحالا نشنیدم بشه دهکده ای رو خرید.فکر کنم اشتباه کردی.میتونی دهکدتو بدی یکی دیگه برات بچرخونه اگر خودت برات مشکل پیش بیاد و نتونی بهش برسی اما دهکده نمیشه خرید.تازه واگذاری دهکده قوانین هم داره مثلا کسی که اداره دهکدتو بر عهده میگیره تا 24 ساعت بعد ازینکه تو دوباره دهکده رو پس میگیری حق هیچ دادوستد یا فرستادن نیرو یا خلاصه هرچیزی که به تو و خودش مربوط میشه رو نداره.
لول دیوارم 15 هست با اینکه اولین بار هست دارم این بازی رو می کنم اما سعی کردم طبق اصولی که بازیکنهای قبلی بهش رسیدند عمل کنم!
اگر خدا بخواد تا شنبه 1300 تا از هر نیروی پیاده دارم
یکی هم جواب منو بده...
سلام
یه سوال اگه یه روستا رو نوبل کنم باید یه نوبل دیگه بسازم و قبلیه از بین می ره؟؟؟
بله از بین میره و باید نوبل من جدید بسازی.
در ضمن قیمت نوبل من n ام , n برابر نوبل من اوله !
یک سوال!
اگه رالی پوینت یکیو بزنیم داغون کنیم دیگه نمیتونه ساپورت بگیره؟
Last edited by Amin Asterix; 10-10-2007 at 22:45.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)