تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 578 از 949 اولاول ... 78478528568574575576577578579580581582588628678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,771 به 5,780 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سرعت دانلود و آپلود خوبه

ولی ssl رو بستن واسه همین سایت ها و وبگردی به شدت کنده

حتی سایت 195 و پرداخت آنلاین

وی پی ان که میزنی بدتر هم میشه به شدت کندش کردن فکر کنم واسه همین چند روزست و جریان هسته ای خبرش داغه و دلار رفته بالا

حتی سایت هایی که به نحوی از اس اس ال بالا میان مثل مدیافایر هم به شدت کند باز میشه

با اینکه واسه ما که نامحدود هستیم و آخر شب ها یا الان که 6 صبحه سرعت ها بهتر هم میشه ولی باز نمیتونم مدیافایر رو باز کنم در صورتی که دانلود و آپلودم خیلی خوبه تو این ساعت ، امروز با هزار بدبختی یه شارژ تونستم بخرم و سایت 195 هم هر کاری کردم واسم لودش تموم نمشد

از اونجایی که خیلی دیگه از بچه ها رو شرکت های مختلف هم مشکل کندی داشتن مخصوصا تو رشت که هستیم دیگه مطمئنم چه انگولکی کردن

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بالاخره خدا رو شکر خط نفرین شده من وصل شد. لامصب بیشتر از 2500 تا نمیکشه آخه اینم شد مخابرات
    512 محدود

3. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان مخابرات مرکز نبوت اینترنت خودش رو 8-9 روز باید تو صف باشی تا وصل کنن.من گرفتم 512 اصلا راضی نبودم جمع کردم از فن آوا 5 روز پیش گرفتم بعد هنوز وصل نشده ! امروز زنگ زدم فن آوا گفت ما کاراشو کردیم دست مخابراته.میخواستم ببینم روندش مثل وقتیه که ار خود مخابرات میگیرم ؟ قراره حداقل 8-9 روز طول بکشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

بالاخره خدا رو شکر خط نفرین شده من وصل شد. لامصب بیشتر از 2500 تا نمیکشه آخه اینم شد مخابرات
    512 محدود

سلام
    شما زنگ بزن پشتیبانی نویز خط و پروفایلت رو چک کنن .
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دوستان مخابرات مرکز نبوت اینترنت خودش رو 8-9 روز باید تو صف باشی تا وصل کنن.من گرفتم 512 اصلا راضی نبودم جمع کردم از فن آوا 5 روز پیش گرفتم بعد هنوز وصل نشده ! امروز زنگ زدم فن آوا گفت ما کاراشو کردیم دست مخابراته.میخواستم ببینم روندش مثل وقتیه که ار خود مخابرات میگیرم ؟ قراره حداقل 8-9 روز طول بکشه؟
    سلام
    اگر اون مدتی که مخابرات طول میکشه بخاطر پر بودن پورت ها نبوده باشه و بخاطر شلوغی مرکز باشه بله بقیه شرکتها هم انقدر طول میکشه !
    البته شلوغی که چه عرض کنم ! تا ساعت 10 صبحونه میخورن بعد اگه جلسه ای همایشی چیزی باشه تو اون شرکت میکنن ساعت 12 به بعد هم میرن نماز و ناهار و بعدشم یکی یکی جیم میشن ! منظور مراکز از شلوغی اینه بیشتر

7. 3 کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    شما زنگ بزن پشتیبانی نویز خط و پروفایلت رو چک کنن .
    مرسی
    تشکر از توجه شما
    از وقتی که من متولد شدم خط تلفنم نویز داشته1.
    دوسته علت اصلی من فاصله زیاد از مرکز هست. کاریشم نمیشه کرد.
    جالبه اینم تست ایرانسلمه. البته شما به شاتل و تدبیرش کاری نداشته باشیه مطمئنا ایرانسله تا 1.5مگ رفت ( بایتا نه بیت) منتظرم سیگنال نسل چهار بگیرم
    Last edited by ak313; 26-11-2014 at 12:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

تشکر از توجه شما
    از وقتی که من متولد شدم خط تلفنم نویز داشته1.
    دوسته علت اصلی من فاصله زیاد از مرکز هست. کاریشم نمیشه کرد.
    جالبه اینم تست ایرانسلمه. البته شما به شاتل و تدبیرش کاری نداشته باشیه مطمئنا ایرانسله تا 1.5مگ رفت ( بایتا نه بیت) منتظرم سیگنال نسل چهار بگیرم
    خواهش میکنم
    در مورد سییتمهای موبایلیتی زیاد به این اعداد و ارقام دل خوش نکن .
    خودم نماینده مبین نت هستم درسته ایرانسل توی مشهد نسل 4 رو راه انداخته و مبین نت هم بزودی در 11 شهر lte ارائه میکنه ولی بخاطر زیر ساختهاشون فقط اولش خوبه و خیلی زود خراب میشه .
    باز تا زمانی که هواووی بود وضع بهتر بود ولی این سامسونگ و زد تی ای دو زار نمی ارزن

10. این کاربر از iman2482 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شاید واسه شما خنده داره ولی واسه من که ۱ سال هست پارس آنلاین دارم و هر شب سرعتم دقیقا مثل روز هست و شبی ۱۵ گیگ رایگان دانلود کردم ماهی حدودا ۴۴۰ گیگ اصلا هم خنده دار نیست !!

دروغ که شاخ و دم نداره این شرکت فن آوا فقط دنبال پول هست و هر دروغی میگه تا بتونه سرویسش رو بندازه به کاربر ! از پر بودن پورت که الکی میگن فقط ۱ دونه مونده الان نگیری پر میشه ،، تا دروغ در مورد سرویس های ارزون تر که تو مرکز شما نمیشه داد و باید گرون تر هاشون رو بگیرید !! بعضا چند ماهه میکنن تو پاچه کاربرا !! جالبه که تا پشیمون بشی بگی نمیخوام سریع یه پله کوتاه میان از دروغشون با یه دروغ جدیدتر میخوان کاربر رو نگه دارن !!

کلا اصلا از عملکرد فروششون خوشم نیومد اکثرا دروغ میگن !! ولی پشتیبانیشون باز بهترن !

Sent from my iPhone using Tapatalk
    خب حالا چون 1 سال خوش شانس بودید این همه دانلود کردید قرار نیست همیشه اینجور باشه! اونم با ماهی 30 40 تومان شاید کمتر! دیگه متاسفانه از این خبرها نیست. اخه اون زمان که اینجور نبود ملت اینقدر دانلودر نداشت!
    در صورتی که شما فقط باید ماهی 160تومان پول هارد بدی! اونا اگه دنبال پولند شما هم دنبال دانلود سنگین با قیمت هرچی پایین تری
    اگه شرکتی پیدا کردی که بتونی بازم اینقدر دانلود کنی حتما خبرش رو بده. اگه پیدا نکردی پیشنهاد من گرفتن نت نامحدود 2مگ هست خودت راحت کن البته باید سر کیسه رو شل کنی
    الانم که جدیدا ایرانسل مد شده ملت هجوم میارن بهش اونم کله پا میشه شکی توش نیست هرچیزی حساب کتاب داره از حدش گذشت چاره ای ندارند محدود میکنند.

12. این کاربر از hadi777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

پینگ اینجوری دیده بودین؟!
    آخه این چه پینگیه؟!
    پینگ ایران رو گرفتم رو ۱۸۰ هست!

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خب حالا چون 1 سال خوش شانس بودید این همه دانلود کردید قرار نیست همیشه اینجور باشه! اونم با ماهی 30 40 تومان شاید کمتر! دیگه متاسفانه از این خبرها نیست. اخه اون زمان که اینجور نبود ملت اینقدر دانلودر نداشت!
    در صورتی که شما فقط باید ماهی 160تومان پول هارد بدی! اونا اگه دنبال پولند شما هم دنبال دانلود سنگین با قیمت هرچی پایین تری
    اگه شرکتی پیدا کردی که بتونی بازم اینقدر دانلود کنی حتما خبرش رو بده. اگه پیدا نکردی پیشنهاد من گرفتن نت نامحدود 2مگ هست خودت راحت کن البته باید سر کیسه رو شل کنی
    الانم که جدیدا ایرانسل مد شده ملت هجوم میارن بهش اونم کله پا میشه شکی توش نیست هرچیزی حساب کتاب داره از حدش گذشت چاره ای ندارند محدود میکنند.
    خارج از کشور ( خیلی هم دور نه ، همین امارات - دبی خودمون ) اینترنت پایه از ۸ مگ تازه شروع میشد و کاملا نامحدود ( مثلا من خودم تو اون چند سالی که اونجا بودم از شرکت du داشتم ) اتفاقا من تو اون چند سال اصلا اینجوری دانلود نکردم ! چرا ؟ چون که هر وقت اراده میکردم مثلا میخواستم فتوشاپ نصب کنم در عرض چند دقیقه دانلود میکردم بدون نگرانی از حجم و نصب میکردم و نیازی هم به ارشیو کردن نبود چون بعدا هم هروقت نیاز بود باز در عرض چند دقیقه میگرفتم

نیازی به آرشیو نگه داری و دانلود هر چی دم دستت بیاد هم نیست چون حتی رفیقات و فامیل هم خودشون براحتی هر چی بخوان موقع نیاز دانلود میکنن و نیاز نیست آرشیو نگه داری که شاید شاید شاید یه روزی یکی ازم خواست بهش بدم !!

کلا هر چی رو محدود کنی همه بیشتر حریص میشن براش که استفاده کنن اونم خارج از نیازشون ! مثلا وقتی میگین از ۲ تا ۸ رایگان ! خب طرف میگه تو روز که دستمو بستن الان باید ( دقت کنید باید ! ) دانلود کنم که از دستم نره ! چون محدودش کردن به اون چند ساعت اندک !

-------------------------------

در ضمن اینجوری که شما میگی پس الان کشور های دیگه مثل همین امارات یا اون ایده آلش آمریکا پس باید الان همشون دانلودر باشن چون اونجا که دیگه کلا نامحدوده ! با سرعت های ۱۰ برابر ما و هزینه خیلی کمتر از ما ، ولی نه دوست عزیز هر کشوری برای خودش دانلودر داره ربطی هم به این داستان ها نداره ، اتفاقا این محدودیت ها باعث شده ملت تا فرصتشو پیدا میکنن هر چی دم دستشون میاد دانلود کنن

Sent from my iPhone using Tapatalk

15. 12 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •