درود دوستان.
لطفن چند بازی شبیه ساز رانندگی خوب معرفی کنید، می خوام با فرمان بازی کنم، بیشتر دوست دارم قابلیت و دکمه ی کلاچ هم داشته باشد، با سپاس فراوان.
درود دوستان.
لطفن چند بازی شبیه ساز رانندگی خوب معرفی کنید، می خوام با فرمان بازی کنم، بیشتر دوست دارم قابلیت و دکمه ی کلاچ هم داشته باشد، با سپاس فراوان.
سلام دوستان من یکسری بازی مبارزه ای توی سبک کمبت و تیکن میخوام.البته مال سال 2009به بعد باشه کلی بازی نسخه های سگا توی این سبک دارم.لطف کنید معرفی کنید
سری NFS دوست عزیز قسمت های جدیدش میتونن جواب گوی این امر باشن NFS:Hot pursuit قابلیت بازی با فرمانش جذاب تره.درود دوستان.
بازی مختص اون سبک نداریم ولی بازی جدید street fighter vs tekken هستش که میتونه از برخی جهات گیم پلی خوبی نمایش بده.سلام دوستان من یکسری بازی مبارزه ای توی سبک کمبت و تیکن میخوام.البته مال سال 2009به بعد باشه کلی بازی نسخه های سگا توی این سبک دارم.لطف کنید معرفی کنید
دوستان دنبال یک بازی استراژیک تو سبک بازی Age of Empiresو Command & Conquer: Tiberian میگردم.البته اگر امروزی باشه بهتره.بازی با موجودات خیالی زیاد خوشم نمیومد.البته Command & Conquer خوب بود.
بازی Wargame European Escalation رو دانلود کردم ولی انگار مشکل کرک داره
تاپیک بازی Sniper Elite V2 زده نشده!؟
چطور ممکنه بازی به این ردیفی تاپیک نداشته باشه!
والا ما داریم بازی می کنیم نه تو گرافیک چیزی کم داره نه گیم پلی...
Last edited by B.3.S.T; 26-05-2012 at 23:16.
نمیدونم چرا دوست خوبمون اینارو واسه خودشون تاپیک جداگونه نزده ؟ شما میتونید پست مربوط به این بازی رو اینجا ببینید : آخرین پست صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یکی لطفا لینک دانلود pes 2012 با گزارش فردوسی پور و لیگ برتر ایران رو بده؟اگه مستقیم باشه ممنون میشم.
کسی لینکی نداره؟
دوستان میشه تمام نسخه های planet vs zombie رو بگید ؟ در واقع چند نسخه داره و اسم هر کدوم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)