بچه ها بازي n+ رو دانلود كردم
خيلي باحاله
بچه ها بازي n+ رو دانلود كردم
خيلي باحاله
من الان خودم از ImTOO استفاده میکنم خیلی هم راضیميه كانورتر خوب يراي Psp كه زير نويس را به فايل بچسبونه و سرعت خوبي داشته باشه و و به روزوليشن Psp بخره چيه...؟
یه لینک بده (الان یکی میاد میگه اینجا جای درخواست بازی نیست)
من منظورم اون ایکون های i-phone نبود.
همین الانش هم iPhone Simulator برای psp هست.
درضمن i-phone هم همچین آش دهن سوزی نیست.
منظور من اون نوشته cyber-shot با اون دوتا Analog با اون صفحه بزرگتر و صفحه کلید Qwerty بود.
iPhone که اصلاً multi touch اِ. چجوری روی PSP شبیه سازی میشه؟ میشه یه عکس ازش بذارید؟همین الانش هم iPhone Simulator برای psp هست.
درضمن i-phone هم همچین آش دهن سوزی نیست.
دوستان فعلا هیچ خبر رسمی درست و حسابی درباره ی امکانات 3000 به جز همونایی که سونی گفته عرضه نشده پس این توچ و... شایعه حساب میشه الان....
خوب ما هم اگه خدا بخواد قراره بیایم تو جمع شما کنسول داران عزیز ...
چند تا سوال داشتم :
تو رنج 250-60 تومن چه PSP رو بهم پیشنهاد می کنید ؟
جریان این رم مثلا 4 گیگش چیه ؟ یه حالت مموری کارت که کارایی همون رم پی سی رو داره ؟
حالا این رم ها سرخود یا باید جدا تهیه بشه ( اگه جدا قیمت ؟ ) ؟
جریان بازی هاش چیه ؟ باید حتما برای هر بازی 20-30 تومن بدیم یا میشه دانلود کردم ( تورنت یا هر چیز دیگه ) همون بازی هارو نصب کرد ؟
شنیدم Wi-Fi داره درسته ؟
Bluetooth چی داری ؟
حافظه هاش چند گیگه ؟
بازی هایی مثلا تو گرافیگ Call of Duty 4 توش اجریا میشه ؟ یا حد اقل تو رنج گرافیک NFS Carbon یا MW ؟
دیگه همین سوال زیاد پرسیدیم ...
در ضمن بعد از جواب گرفتن به این سوال ها اگه خوب بود از پایتخت می خوام بگیرم ...
و یه سوال دیگه صبر کنم این مدل 3000 اش که میگن سیم کارت هم می خوره رو بگیرم یا همین معمولیا که مثل اینکه اسمش Slim هست خوبه ؟
برای پلیر و اینا نمی خوام ( گوشیم آیفون هست ) بیشتر گرافیکش واسم اهمیت داره و اگه بلوتوث داشته باشه و وای فای ...
با کلید آنالوگ کار میکنه.فقط یک شبیه سازه.توی اولین فرصت چندتا عکس میزارم.
علی آقا ما که نگفتیم این psp3000 هست.100 در صد معلومه این یک طرحه و فک هست.خوبه همون اولم خودم گفتم.دوستان فعلا هیچ خبر رسمی درست و حسابی درباره ی امکانات 3000 به جز همونایی که سونی گفته عرضه نشده پس این توچ و... شایعه حساب میشه الان....
psp3000 به غیر از اون چند تا تغییر جزی هیچ چیز دیگه ای نداره.این را خودمم دارم میگیم.
-pspدو نوع هست یکی فت یکی اسلیم تفاوت این دو مدل را میتونی توی تاپیک زیر مطالعه کنی
-اون رمی که بچه ها میگن در حقیقت مموری کارت هست.از نوع Memory Stick PRO Duoکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وتنها نقشی که حافظه داره برای ذخیره اطلاعات هست.
رم را باید جدا بخری.رم 2 گیگ اصل 25 تومن و 4 گیگ اصل 45 تومن.تقلبی هم هست که 2 گیگ 15 تومن و 4 گیگ هم حدود 25 الی 30 ام اصلا توصیه نمیشه.
-بازی های ارجینال که روی umd هست از 10 هزار تومن هست تا 30 -40 تومن.اما اگه کنسول را از ایران بخری برات کپی خورش میکنند و میتونی بازی ها را بخری یا دانلود کنی و بریزی روی اون مموری که تهیه کردی و بازی کنی.بازی های کپی معمولا بین 500 تومن تا 1000 تومن هستند.
نمونه یک umd
-بله wifi داره.برای اتصال به اینترنت.ویا چند نفره بازی کردن.البته میتونی از طریق یک برنامه که روی 2تا psp نصب باشه فایل هم بفرستی یا دریافت کنی.
-Bluetooth نه نداره
-حافظه داخلی هم 64 مگا بایت مدل اسلیم و 32 مگا بایت فت اما نمیتونی ازش استفاده منی فقط برای لود و اجرای بازی هست.در حقیقت مثل همون رمی که گفتی.
-بازی هاش مخصوص خود کنسوله.بازی های با گرافیکی داره بعضی وقت ها در حد ps2 یا بیشتر از اون.شما نباید از این گرافیکی در حد pc یا xbox360 یا ps3 داشته باشید.
-psp3000 سیم کارت نمیخوره و به احتمال زیاد هم هک نمیشه.پس از فکرش بیا بیرون.
بازم سوالی بود در خدمتیم.
Last edited by choory; 08-09-2008 at 20:27.
سلام رفيق اولا : با اون قيمت PSP Slim مي توني بگيري!
در مورد بازي هاش هم كه اگه ADSL داري دانلود كن! و اگه نداري بازي هاش تو كامپيوتر پايتخت در 1 DVD هست كه 3000 تومان است و تا حدي كه تو DVD جا بشه بازي توش ميريزند.
BlueTooth هم نداره!
حافظه هاش هم حداقل بايد 2 GB رو بگيري مموري 2 GB داريم 4 GB و 8 GB هم داريم بيشتر شو من نشنيدم !
بازي هاي مثل COD 4 اصلا نمي شه واسه PSP ساخت ! اگه مي خواي گرافيكش رو تصور كني در حد PS2 هست البته يه ذره پايين تر! بهترين گرافيك رو فعلا God Of War:Chains Of Olympus داره ولي مپل اينكه Resistance كه قراره بياد گرافيكي در حد GOW:COO داشته باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)