دوست عزیز, میتونید برای اطمینان, به صفحه مربوطه تو سایت رسمی مسابقات برید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز, میتونید برای اطمینان, به صفحه مربوطه تو سایت رسمی مسابقات برید
سلام دوستان یه سوال؟ آیا میشه چشمه رو زد؟
من با خیلی از هیرو ها امتحان کردم با رمز پول ولی به هیچ وجه نتونستم چشمه رو بزنم.
با آیتم هایی که میبندم Roshan رو با 7-8 ضرب ناکار میکنم اما چشمه شوخی بردار نیست.
یکی از دوستام میگفت با لول 6 Shadow Shaman چشمه رو زده اما فکر کنم دروغ میگفت. لطفا اگه کسی اینکارو کرده به ما هم یاد بده. D:
Last edited by saeidviolonist; 20-05-2009 at 07:02.
من خودم با شادو زدم!!!
باید wtf- بزنی!!!
من یک کلیپ دیدم بدون رمز پول چشمرو زدن
هیروهاشون rexxar ursa riki و 2 تا دیگه که یادم نیست کلیپش تو youtube بود ursa آنخ داشت
من ندیدم، اما شنیدم این کارو کردن، توش وید هم بود که چشمه رو رفت 6 کرد ...
یه سوال، تو این روم ایران اکثرا همون patch 1.21 رو بازی میکنن، بعد تو این پچ، آپشنی نیست که بشه کاری کرد تا خون کریپ ها همیشه نمایش داده بشه!
برا همین مجبوری Alt رو نگه داری! خواستم ببینم نمیشه این رو یه کاری کرد تا درست شه؟
من سایت منبع رو دیدم . مطالبت کپی بد دقیقا درسته؟ حالا خواستی بشین 2 تا ریپلی فینال رو ببین اولی رو ravens گرفت دومین بازی رو os|one
به پچ فکر نکنم ربط داشته باشه تو option بعد تو gameplay گزینه always shows health bars رو تیک بزنی نشون میده
دوستان با پچی که cao-caox گذاشته بود پچم 1.23 کردم منتها دیگه چند تا مپ رو نمیتونم بازی کنم
(مثل 6.59 al ) یا بهتر بگم اصلا تو لیست مپام وقتی میرم تو بازی نیستن ولی وقتی میام بیرون چک میکنم میبینم هستش و فقط وقتی war اجرا میکنم نیست! کسی این مشکل رو داشته؟؟ اگه بخوام پچم به 1.21 برگردونم پچ کپی هست؟؟؟
دوست من
من مشکل شما رو نفهمیدم
مگه شما الان قبل از اینکه بازی رو پچ کنید کپی نگرفتید از بازیه اصلیتون؟
شما فولدر مپاتون رو چک کنین و یه بار دیگه بسازید
دوستان اینجا رو ببینین
راون اول نیست چهارمه
خوب اینو که خودم میدونم!
میگم تو پچ های بالاتر این گزینه هست که من تیک بزنم، اما تو پچ 1.21 من این گزینه کلا نیست!!!![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)