تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 577 از 752 اولاول ... 77477527567573574575576577578579580581587627677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,761 به 5,770 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

كسي هيچ يك از اين دو مدل از sennheiser رو نداره كه حداقل يه نظر كلي از كيفيت و كاراييش بده؟
    خیلی خلاصه:
    از نظر زمان شارژ و کیفیت فیزیکی تفاونت چندانی با هم ندارند هر دو با استفاده از ارسال داده های دیجیتایز شده بدون استفاده از کدک صدا رو انتقال میدن یعنی خلاصه اون میشه : برخلاف ورژن های ارزان قیمت دیجیتالی بی سیم کیفیت صدا در این مدلها افت کیفیت بسیار کمی داره

هر دو برای کاربردی متفاوت ساخته شدند هر چند که سنهایزر این رو عنوان نکرده ولی با توجه به نوع استایل 180 برای کاربرد حرفه ای تر ولی 170 برای کاربرد فان یا آماتوری یا لذت بخش یا هر چیزی که بشه اسمش رو گذاشت شنیدن تفریحی نه جدی یا همون حرفه ای خودمون

هر دو این قابلیت رو دارند که با یک بیس چند تا هدفون رو پیر کنید و دست جمعی لذت ببرید و این امکان مفیدی برای بعضی از کاربردهای خاص هست که ممکنه لذت بخش باشه

صدای 170 تقریبآ بیس قوی و کاملآ مناسب سبکهای الکترونیک و 180 بیس مانیتور تری داره که مناسب اغلب سبک های جدی تر هست هر چند که می تونه به خوبی از پس الکترونیک هم بر بیاد

در آخر کمی قیمت بالای این مدلها انتخاب اونها رو به عنوان یک راه حل مناسب هر کاربردی نمی کنه

شما هم موفق باشید.

2. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تشکر بسیار ویژه از دوست خوبم

با عرض شرمندگی و تشکر که برای پاسخ گویی وقت میزارید امکانش هست همین برسی رو که مجدد می گم درباره سنهایزر HD 598 , گرادو SR80,
    beyerdynamic DT880 ( 250 OHM(
    انجام بدید مطمئنا مورد استفاده خیلی ها خواهد بود آقا رضای عزیز

- از نظر وصوح صدا و شفافیت و کیفیت صدا ؟
    2- سوند استیج ؟
    3- بیس و مید و تریبل ؟
    4- راحتی ؟
    5- سبک هایی از موزیک که ساپورت می کنن ؟
    6- جنس ساخت و عمر مفید ؟
    7- کدوم ارزش خرید بیشتری داره مخصوصا بین دومدل سنهایزر و بیرداینامیک
    ممنون از شما
    خواهش می کنم

باز هم خواهش میکنم
    بین 880 و 598 که تقریبا هم رده هستند مقایسه می کنیم:
    1. به طور کلی از نظر شفافیت به نظرم 598 در های بهتره و 880 در مید
    2. بی شک 598 برنده هست
    3. 880 در بیس و مید و 598 در های بهتر هستند
    4. 598 به نظرم راحت تر از 880 هست
    5. گه سبک های مثل راک و به خصوص متال 880 بهتره ولی برای سبکهای کلاسیک و جاز 598 به نظرم بهتر
    6. تقریبآ هر دو اشکال و ایراد خاص خودشون رو دارند و نمیشه گفت کدوم بهتره ولی به نظرم 880 کمی بهتر از 598 باشه
    7. این انتخاب کاملآ بستگی به استفاده داره مثلآ نوع سورس و سبک مورد استفاده و میزان هزینه و . . . اما به نظرم 598 ارزش خرید بیشتری داره

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------

سلام
    اول یه تشکر بکنم از همه کسانی که برای این تاپیک زحمت می کشن واقعا تاپیک فوق الاده ایه
    برم سر اصل مطلب:
    1) من یه هدفون میخوام دوروبر 350 - 400 (اگر کمترم شد بهتر ولی یخورده بیشترم شد اشکال نداره)
    2) به ترتیب اولویت یکی از این انواع باشه Supra-aural یا Head Set یا Full Size (اگر wireless باشه عالیه )
    وترجیحا اگر SENNHEISER یا sony باشه
    راستی من بیشتر Trance گوش می کنم
    پیشاپیش تشکر میکنم برای راهنماییهاتون
    سلام به شما

مرسی از نظر مثبت شما نسبت به تاپیک ما و حالا شما

HD485 , HD448 و از سونی هم متاسفانه مدل مناسب کاربرد شما سراغ ندارم

شما هم موفق باشید.

4. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با درود.
    با سپاس از لطف شما.
    در ساعت چهل و هشتم BURN IN اصلا پیشنهاد نمیکنم 600 تومن اینو بخری.صداش کاملا مانیتور و فلت و حرفه ای و سرد و بی روح هست.موزیکالیتی ای که کلیپس داره و لذتی که از گوش دادن موسیقی با کلیپس میبری؛عمرا از EX1000 نمیبری.مگر اینکه برای مانیتور بخوای که اونم با این قیمت یه فول سایز خدا میتونی بخری.البته از سانداستیج فوق العاده و ایمیجینگ عالی و قدرت تفکیک بالاش نمیشه گذشت.ولی با کلیپس موزیک گوش دادن بیشتر حال میده.البته تا این ساعت.حالا چشم امیدم به دلداری های رضاست و منتظرم ببینم بعد 100 ساعت چه گلی به سر ما میزنه.
    با سپاس مجدد و بدرود.
    درود بر شما

خیلی بی انصافی هست که هدفون مانیتور حرفه ای با هدفون آماتوری مقایسه بشه هر چند که نوع سلیقه شنوایی یک حرفه ای با کسی که یک باره هدفون حرفه ای انتخاب می کنه خیلی متفاوته ولی کمی بیشتر از هدفون جدیدتون استفاده کنید قول میدم که در صورتیکه دوست داشته باشید صدا رو حرفه ای دنبال کنید چند وقت دیگه دقیقآ همین پستی که دادید البته برعکسش رو برای ما به اشتراک خواهید گذاشت این رو بزارید به حساب یک مرحله گذر از آماتوری به حرفه ای ولی خیلی سریع که حتی برای من کمی شوکه کننده بود شما رو نمیدونم

در آخر تا چند تا هدفون رو تست نکنیم و گام به گام هدفون بهتری بدست نیاریم چیز زیادی از صدا و تفاوت اون دستگیرمون نمی شه و نهایتش اینه که می ریم بهترین رو می خریم و خداحافظ هدفونهای میانه

شما هم موفق باشید.

6. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jacob73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ما در هیچ سرزمینی زندگی نمیکنیم منزل ما قلب کسانی است ک

پيش فرض

سلام
    من میخوام یه ایرفون بگیرم با نهایت بودجه ی 80 تومن
    زیاد تو اصطلاحات وارد نیستم و اولین باره میخوام اینقد خرج کنم برای هدفون, ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    گرمی صدا و باس و بلندی برام مهمه, و اینکه من معمولا شب آهنگ گوش میدم, یه چیزی میخوام که گوشم رو اذیت نکنه وقتی دراز میکشم
    jays three ‎خوبه واسه من؟‎ ‎

---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------

اینو یادم رفت بگم! میخوام نویزگیریش زیاد باشه!اصلا نفهمم دور و برم چه اتفاقی میوفته! اگه جنگ جهانی راه افتادم نفهمم!

---------- Post added at 01:52 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------

اینو یادم رفت بگم! میخوام نویزگیریش زیاد باشه!اصلا نفهمم دور و برم چه اتفاقی میوفته! اگه جنگ جهانی راه افتادم نفهمم!

داره خودمونی میشه jacob73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ما در هیچ سرزمینی زندگی نمیکنیم منزل ما قلب کسانی است ک

پيش فرض

دستگاهی که برای پخش استفاده میکنم گوشی اندرویدی-دیزایر اس- هست
    کیفیت صداش با هدفون خودش عالی بود, ولی حیف هدفونش خراب شد و ایرفون هم نبود
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خب امروز وسط BurnIn هدفونه X10i کلیپس یه چند ساعتی باهاش گوش دادم. من همه آهنگام 320 Kb/S ست ولی تو این هدفون کیفیتاشون داغونه. حجم بالاترم میره رو ترکی 45mb که نه گوشیم جا داره نه خودم حال دارم بگردم پیدا کنم نه گوشیم این همه باطری داره. در جمع کلی ضدحال بود. حیف که حال ندارم آهنگامو همشو باکیفیت کنم.

ولی یه چیز باحال که داره و تا حالا تو هیچ هدفونی ندیده بودم Soundstage بود واقعا تجربه باحالی بود. آهنگ پس زمینه تو فاصله پخش میشه بعد صدای خواننده از نزدیک میاد. ریتم آهنگو حس میکنی.

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

سلام !‌

می خواستم یه هدفون بگیرم .. بیشتر برای اهنگ متال و راک .. فیلم و سریال هم می بینم ...
    تا حدود ۱۰۰ ۱۲۰ هم میخوام بگیرم ... این مدل سنهایزر رو دیدم .. نظرتون چیه ؟ cx215...
    به دردم می خوره ؟‌ مدل بهتری سراغ دارین ؟

مرسی ..

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام !‌

می خواستم یه هدفون بگیرم .. بیشتر برای اهنگ متال و راک .. فیلم و سریال هم می بینم ...
    تا حدود ۱۰۰ ۱۲۰ هم میخوام بگیرم ... این مدل سنهایزر رو دیدم .. نظرتون چیه ؟ cx215...
    به دردم می خوره ؟‌ مدل بهتری سراغ دارین ؟

مرسی ..
    بله هدفونه خوبي انتخاب كردين.فقط يك مقداري بيسش براي سبك مورد علاقتون كمه و كمي هم صداش تو دماغي هست.ولي با توجه به قيمتش هدفون خوبي هست.پيشنهاد ميكنم يه نگاهي به klipsch image s4 بندازين.فكر كنم با توجه به كاربردتون مورد پسندتون قرار بگيره.

12. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

بله هدفونه خوبي انتخاب كردين.فقط يك مقداري بيسش براي سبك مورد علاقتون كمه و كمي هم صداش تو دماغي هست.ولي با توجه به قيمتش هدفون خوبي هست.پيشنهاد ميكنم يه نگاهي به klipsch image s4 بندازين.فكر كنم با توجه به كاربردتون مورد پسندتون قرار بگيره.
    مرسی !‌
    من اینو خوندم در موردش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ویدیوش هم دیدم !
    همه چیزش خوب بود به جز ۲ تا چیزش ..
    یکی اینکه می گفت احتمال داره خراب بشه ..ظریف بودنش ...یکی اینکه لوازم جانبیش بودش ...منظورم این اسلیواش بود . اخه من هدفون زیاد ترکوندم !:دي
    شب باهاشون می خوابم !:دي
    اگه تا ۱۵۰ تومن بیام بالا چیزی پیشنهاد دارین ؟

مرسی !

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

مرسی !‌
    من اینو خوندم در موردش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ویدیوش هم دیدم !
    همه چیزش خوب بود به جز ۲ تا چیزش ..
    یکی اینکه می گفت احتمال داره خراب بشه ..ظریف بودنش ...یکی اینکه لوازم جانبیش بودش ...منظورم این اسلیواش بود . اخه من هدفون زیاد ترکوندم !:دي
    شب باهاشون می خوابم !:دي
    اگه تا ۱۵۰ تومن بیام بالا چیزی پیشنهاد دارین ؟

مرسی !
    بله کمی از لحاظ کیفیت ساخت ضعیف هست و قیمت پایینشم بهمین خاطره ولی صداش نسبت به قیمتش واقعا خوب هست و مطمعنا تو بازار ایران با این قیمت هدفون بهتری پیدا نخواهید کرد .و اگه بخواین با بودجه حدود 150 هدفون تهیه کنین بنظرم klipsch image 5s گزینه مناسبی خواهد بود.klipsch درسته هدفونهای ظریفی تولید کرده ولی اگه کمی ازشون مراقبت کنین در عوض با صدای خوبشون حتما زحماتتون رو در قبال مراقبت ازشون جبران خواهند کرد.

15. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •