نه مختص خودت بگیر نه اینجوری یه رادیو و یه روت بگیر از کارشناسشون بپرس بهت میگه... تست کردی به ما خبر بده
نه مختص خودت بگیر نه اینجوری یه رادیو و یه روت بگیر از کارشناسشون بپرس بهت میگه... تست کردی به ما خبر بده
عکس از مشخصات مودم بزارین که سایر موارد هم دیده بشه در ضمن وسیله برقی جدید به واحدتون اضافه نشده حتی تعویض یک لامپ یا آداپتور هم می تونه تاثیر بزاره برا چک این هم می تونید برق تمام وسایل جز مودم رو قطع کنید همچنین وسایل واحدهای بقلی هم می تونن تاثیر بزارن ولی اونو نمیشه براحتی چک کرد با بررسی این موارد میشه جمع بندی کرد.
این پریز کوچولو سیم مودم تابحال نتونستم استفاده کنم، فقط دوشاخه عادی کار میکنه
پریزو باز کردم دیدم سیمکشی درسته و وصله.
آیا باید سیمی مخصوص براش بخرم؟
ارزش داره دنبالش برم، نویزی کم میکنه؟
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
وای این خودش کلی نویز میندازه پریزت رو عوض کن خرابه و یه کابل مرغوب بگیر عزیز (منظورم از کابل ، کابلیت که بین پریز تا سوکت ورودی مودمه)
کابل رو به اون پریز کوچلوهه بزن
قبلا هم گفتم پریز نزدیک برق نباشه ....
Last edited by AVAVA; 01-02-2018 at 10:00.
آپارتمان 8 سالس، سیم کشی جدیده، اون پریز تلویزیونه بقل پریز تلفن، پریز برق یه متر فاصله داره
بیش از 3 کیلومتر از مخابرات فاصله داریم، نویز به این دلیله
فقط خواستم بدونم چجوری او پریز کوچولو زیر دوشاخه استفاده کنم
![]()
Last edited by dadash42; 01-02-2018 at 11:43.
double post![]()
Last edited by dadash42; 01-02-2018 at 12:01.
دوستان میگم من که به خاطر زیر ساخت داغون مخابرات مشکل پایین بودن snr دارم اگر شرکت DSLAM رو توی خونمون بزاره مشکل snr حل میشه ؟
خونه چندتا پریز تلفن داره همه وصلن؟ با این حال جداشون کن و فقط یک پریز فعال داشته باشن اولین پریزی که ورودی کابل تلفنه بعدش پریز رو تعویض کن من امروز رفتم خریدم سه هزار تومن بود اون کوچلوهه چهارتا سیم ازش بیرون اومده که رنگ سبز و قرمز مد نظرمونه اونها رو وصل کن به سیم ها و پیچ رو محکم ببند و پریز رو دوباره جا بنداز توی دیوار اگر اینی که وصله کار نکرد بدون خرابه و باید یکی بخری
فکر کنم برای مجتمع های بزرگ اینکارو میکنن ، راستی چرا وایرلس استفاده نمیکنی حالا که adsl خراب شده ، ولی بنظرم پیگیر خطت باش ببین به چه شکلی میشه درستش کرد
وايرلس دارم ولي چون ماهي ٢٠٠ سيصد گيگ بين الملل مصرفمونه مجبورم از سرويس هاي غير حجمي استفاده كنم وگرنه صدسال نميومدم سراغ اين adsl داغون، بايد دوباره برم مامور مخابرات رو خفت كنم يه پولي بزارم كف دستش بياد انگولك كنه سيما رو شايد يه فرجي شد
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)