ممنون
فقط این مورد که فول نشون میده بدهحتما باید راه حلی داشته باشه. من می خوام به تلویزیون crt وصل کنم که واید هم نیست.
زیر نویس از نظر سایز که خوانا هست؟ زرد بودن مهم نیست. مگه تو کامپیوتر کسی با زیرنویس زرد میبینه که حالا تو tv بخوام زرد ببینم.![]()
ممنون
فقط این مورد که فول نشون میده بدهحتما باید راه حلی داشته باشه. من می خوام به تلویزیون crt وصل کنم که واید هم نیست.
زیر نویس از نظر سایز که خوانا هست؟ زرد بودن مهم نیست. مگه تو کامپیوتر کسی با زیرنویس زرد میبینه که حالا تو tv بخوام زرد ببینم.![]()
دوست عزیز
تو دنای 601 میشه زیرنویس رو تغییر سایز داد؟
مشکل تصویر عریض رو حل کردید؟ یا همچنان فیلم رو با تصویر عریض نشون میده؟
ممنون میشم سریع جواب بدید
سلام دوستان.
والا از نظر خوانا بودن زیر نویس باید خودتون ببینید باحاش راحتید یا نه.
ولی در کل قسمت پلیر 601 برای فیلمای خارجی زیاد خوب نیست.
متاسفانه من هنوز نتونستم با مسئولش صحبت کنم تا ببینم میشه این مشکل رو حل کرد یا نه.
هر وقت تماس گرفتم حتما بهتون اطلاع میدم.
بله سایز کوچک و متوسط و بزرگ داره.
ولی موقعی که روی سایز بزرگ میزنم نصف زیر نویس خارج از تصویر میفته از قسمت چپ و راست نه از قسمت پایین.
فیلم رو عریض نشون نمیده . فیلمهای عریض رو عریض نشون نمیده یعنی از بالا و پایین کشیده میشن مثلا در قسمتهای close up صورت شخص کشیده هست.
متاسفانه هنوز نتونستم با مسئولش صحبت کنم هر وقت تماس گرفتم حتما بهتون اطلاع میدم.
چجوری باید این گیرنده سیماران رو اپدیت کرد ؟ توی منو میرم اپدیت میزنم هیچی پیدا نمیکنه
در حالی که 2 ساله خریدیم هیچ اپدیتی هم نکردیم
اصلا فریم ور میاد واسه اینا یا الکی هست؟
سلام. تو گوگل پیدا کردی که کردی نکردیم ولش !![]()
دوستان درود بر شما
يك گيرنده ديجيتال پيدا كردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمتش خيلي فريبنده هست.
نظرتون در موردش چيه؟
آيا واقعا قيمتش اينقدر كمه؟
راستش من نمي خوام زياد هزينه كنم براي كار خيلي ساده اي مي خوام لطفا يكي ارزونترين و بهترين رو به من معرفي كنه.
سپاسگزارم.
S@L@M
دوستان بین گیرنده های دنای کدومش خوبه ....
قیمتش مهم نیست البته بشه گیر اوردش
ممنون میشم راهنمایی کنی
سلام
دوست عزیز، الان زیر 100 نمیتونی یه گیرنده خوب و مناسب پیداکنی. منظورم از خوب و مناسب اینه که قابلیتهای زیادی ازجمله پشتیبانی از هارد ظرفیت بالا، پخش انواع فرمتهای تصویری و صوتی و . . . داشته باشه
سلام
من به تازگی یک گیرنده تلویزیون دیچیتال یو اس بی X vision مادیران خریدم
مشکل من اینه که در قسمت EPG نوشته ها فارسی نیستند و به صورت کاراکتر های نامفهوم نمایش داده میشه
لطفا راهنمایی بفرمایید چطوری میتونم فونت و استایل نمایش رو اصلاح کنم که فارسی نشون بده
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)