تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 577 از 720 اولاول ... 77477527567573574575576577578579580581587627677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,761 به 5,770 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

یادش بخیر قدیما با چه شور و شوقی داشتیم برای پاناسونیک نامه ی فدایت شوم می نوشتیم . اونم 2زار از ما حساب نداشت...اون متنی که لینک p30wrold داره تو متن نامش منم ..... آقا کل همت دوستان 30 تا نامه بیشتر نیست ... همینه پاناسونیک خیالش نیست

با این که تو قسمت پرشین نامه هامون هست ولی زبون این قسمت سایت عربیه !!!! اینو کجای دلم بزارم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    خواهش می کنم کمکم کنید
    امروز صبح تلویزیون را روشن کردیم، 2 دقیقه نشده بود که روشن بود یه صدایی مثه پردین فیوز اومد و الآن تلویزیون روی حالت چشمک زن قرمز قرار گرفته
    دیدم چندتا از دوستان هم با همین مشکل مواجه شدند، خواستم من رو هم راهنمایی کنن و اینکه هزینه تعمیر و مدتش چجوریه
    از بد روزگار هم رفتم فاکتور رو گیر آوردم که اگر 1 سال باشه اعتبارش دو هفته پیش تموم شده، آیا شرکت قبول می کنه به نظر شما که 2 هفته از گارانتی گذشته؟ یه کار دیگم می شه کرد که تاریخ خرید رو توی فاکتور
    دستکاری کنم، این به صلاح هست؟
    لطفا منو یاری کنید عزیزان

4. 3 کاربر از papa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوستان عزیز سلام
    خواهش می کنم کمکم کنید
    امروز صبح تلویزیون را روشن کردیم، 2 دقیقه نشده بود که روشن بود یه صدایی مثه پردین فیوز اومد و الآن تلویزیون روی حالت چشمک زن قرمز قرار گرفته
    دیدم چندتا از دوستان هم با همین مشکل مواجه شدند، خواستم من رو هم راهنمایی کنن و اینکه هزینه تعمیر و مدتش چجوریه
    از بد روزگار هم رفتم فاکتور رو گیر آوردم که اگر 1 سال باشه اعتبارش دو هفته پیش تموم شده، آیا شرکت قبول می کنه به نظر شما که 2 هفته از گارانتی گذشته؟ یه کار دیگم می شه کرد که تاریخ خرید رو توی فاکتور
    دستکاری کنم، این به صلاح هست؟
    لطفا منو یاری کنید عزیزان
    شما هم؟

مدل تلویزیونتون چیه؟

هزینش فکر کنم حداقل 400 - 500 باشه. با نوسانات دلار نمیشه قیمت دقیق داد.

از ماه دو به این طرف، بخاطر تحریم ها خدمات گارانتی و پس از فروش بانیان افتضاح شده. برد به سختی گیر میاد.

تعمیر کار بانیان که تلویزیونم رو واسه تعمیر تحویلش دادم گفت تلویزیونتون رو تحویل می گیرم اما هی زنگ نزنید بهم بگید پس چی شد؟ قطعه به زور گیر میاد. گیر میاد اما نه به این زودیها...

در مورد فاکتور بهتره برید پیش فروشنده ای که ازش خریدید ببینید میتونه یه فاکتور جدید بهتون بده.

6. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

شما هم؟

مدل تلویزیونتون چیه؟

هزینش فکر کنم حداقل 400 - 500 باشه. با نوسانات دلار نمیشه قیمت دقیق داد.

از ماه دو به این طرف، بخاطر تحریم ها خدمات گارانتی و پس از فروش بانیان افتضاح شده. برد به سختی گیر میاد.

تعمیر کار بانیان که تلویزیونم رو واسه تعمیر تحویلش دادم گفت تلویزیونتون رو تحویل می گیرم اما هی زنگ نزنید بهم بگید پس چی شد؟ قطعه به زور گیر میاد. گیر میاد اما نه به این زودیها...

در مورد فاکتور بهتره برید پیش فروشنده ای که ازش خریدید ببینید میتونه یه فاکتور جدید بهتون بده.

پونل جان تلویزیونم 50vt30 هست
    نمی دونم چرا اینجوری شد، خیلی حالمو گرفته
    البته تلویزیون 2 ماهی بود وقتی خاموش بود یه سر و صدایی مثه روشن و خاموش شدن ممکن بود بکنه که من فکر می کردم عادی باشه
    شما به این مورد بر نخوردی؟ و به نظرت علت این مشکل چیه که تا الآن من دیدم با خودم و دوستان دیگه این مشکل در 4 مورد از vt30 ها پیش اومده
    من فشاریم به تلویزیون نیاوردم، 3d استفاده نکردم، همیشه هم روی استاندارد بوده
    سوال دیگم اینه که تلویزیون شما الآن درست شده و بهتون تحویل دادند؟ این پروسه چقدر طرول کشید؟ آیا فاکتور رو نشونشون دادی برای اینکه بفهمن گارانتی داره هنوز یا نه خودشون توی سیستم دارن؟
    بازم ممنون

8. 3 کاربر از papa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

پونل جان تلویزیونم 50vt30 هست
    نمی دونم چرا اینجوری شد، خیلی حالمو گرفته
    البته تلویزیون 2 ماهی بود وقتی خاموش بود یه سر و صدایی مثه روشن و خاموش شدن ممکن بود بکنه که من فکر می کردم عادی باشه
    شما به این مورد بر نخوردی؟ و به نظرت علت این مشکل چیه که تا الآن من دیدم با خودم و دوستان دیگه این مشکل در 4 مورد از vt30 ها پیش اومده
    من فشاریم به تلویزیون نیاوردم، 3d استفاده نکردم، همیشه هم روی استاندارد بوده
    سوال دیگم اینه که تلویزیون شما الآن درست شده و بهتون تحویل دادند؟ این پروسه چقدر طرول کشید؟ آیا فاکتور رو نشونشون دادی برای اینکه بفهمن گارانتی داره هنوز یا نه خودشون توی سیستم دارن؟
    بازم ممنون
    اون صدا رو TV من نداشت.

همزمان که TV روشن بود از پریز مشترک وسیله دیگه ای هم وصل بود؟ آخه این مشکل بیشتر بخاطر کم آوردن برق TV هست.

TV من 20 روزه که تعمیرگاهه. آخرین بار که زنگ زدم تمیرگاه گفتن سفارش دادیم تهران. اگه بردش باشه میفرستن والا باید از خارج وارد بشه! با این وضع حداقل دو ماه رو واسه تعمیرش فرض کرده ام.

تعمیرکار فاکتور رو فقط نگاه کرد و اصلاً توی سیستم یا جای دیگه چک نکرد.

10. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اون صدا رو TV من نداشت.

همزمان که TV روشن بود از پریز مشترک وسیله دیگه ای هم وصل بود؟ آخه این مشکل بیشتر بخاطر کم آوردن برق TV هست.

TV من 20 روزه که تعمیرگاهه. آخرین بار که زنگ زدم تمیرگاه گفتن سفارش دادیم تهران. اگه بردش باشه میفرستن والا باید از خارج وارد بشه! با این وضع حداقل دو ماه رو واسه تعمیرش فرض کرده ام.

تعمیرکار فاکتور رو فقط نگاه کرد و اصلاً توی سیستم یا جای دیگه چک نکرد.
    ممنون از راهنمایی هات پونل جان
    دستگاه های دیگه ای وصل بودن اما از بین اون ها فقط ریسیور روشن بود
    می دونی دیشب یه بار با تنظیمات تصویر بعد از مدت ها کار کردم، یه بار آوردم روی داینامیک یک بار هم از حالت دو دی به تری دی استفاده کردم شاید فشار اومده به دستگاه ولی بعید انقدر مسخره باشه
    کلا حالم بدجور گرفته شده از یه طرفم نمی دونم به فرض که تر و تمیز تعمیر بشه یعنی دوباره بعد از 6 ماه یا یک سال اینجوری می شه؟!
    ممنون می شم اگر اطلاعات دیگه ای در این زمینه داری با من هم در میون بذاری
    هرکی اومد تو کف این تلویزیون بود فک کنم چشم خورده

12. 2 کاربر از papa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

ممنون از راهنمایی هات پونل جان
    دستگاه های دیگه ای وصل بودن اما از بین اون ها فقط ریسیور روشن بود
    می دونی دیشب یه بار با تنظیمات تصویر بعد از مدت ها کار کردم، یه بار آوردم روی داینامیک یک بار هم از حالت دو دی به تری دی استفاده کردم شاید فشار اومده به دستگاه ولی بعید انقدر مسخره باشه
    کلا حالم بدجور گرفته شده از یه طرفم نمی دونم به فرض که تر و تمیز تعمیر بشه یعنی دوباره بعد از 6 ماه یا یک سال اینجوری می شه؟!
    ممنون می شم اگر اطلاعات دیگه ای در این زمینه داری با من هم در میون بذاری
    هرکی اومد تو کف این تلویزیون بود فک کنم چشم خورده
    خواهش می کنم.
    مد دینامیک و 3D و... دلیل نمیشه واسه خرابی. اینطور که شما توضیح دادید معلومه که جنس قطعات TV کیفیت لازم رو نداره و مشکل برق و این چیزا نیست. بقیه خریداران این TV لعنتی هم باید دیر یا زود آماده سوختنش باشن.
    منم دقیقاً مثل شما می ترسم بعداً که درستش کردن دوباره خراب بشه. هیچ بعید نیست.
    کاش می شد این موضوع رو پیگیری حقوقی کرد. ولی خب تو ایران فکر نکنم بشه.

14. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خواهش می کنم.
    مد دینامیک و 3D و... دلیل نمیشه واسه خرابی. اینطور که شما توضیح دادید معلومه که جنس قطعات TV کیفیت لازم رو نداره و مشکل برق و این چیزا نیست. بقیه خریداران این TV لعنتی هم باید دیر یا زود آماده سوختنش باشن.
    منم دقیقاً مثل شما می ترسم بعداً که درستش کردن دوباره خراب بشه. هیچ بعید نیست.
    کاش می شد این موضوع رو پیگیری حقوقی کرد. ولی خب تو ایران فکر نکنم بشه.
    منم دقیقا نگرانیم همینه، خواهشی که از شما و دوستانی که این تی وی رو دارن همینه که همه لطفا نظراتشونو بدن ببینیم داستان از چه قراره
    من این تلویزیون رو دی ماه گذشته خریدم اونم با کلی امید و آرزو که حداقل 3 سال برام کار کنه
    3 ماه ما اصلن خونه نبودیم و این تلویزیون کار نکرده و یعنی عملا ما نهایتا 9 یا شاید 10 ماهه که استفاده می کنیم، همونطورکه گفتم تا الآن شاید 3 ساعت هم 3d اون رو استفاده نکردم و هیمنطور مد دینامیک
    به برق هم ترانس محافظ زدم و شاید سه چهارتا تا دستگاه دیگه وصل باشه ولی مگه همیشه دی وی دی پلیر روشنه یا سینمای خانوادگی داره کار می کنه، تازه مگه چقدر مصرف اون دستگاه ها هست ؟

من نمی دونم ما چرا باید انقدر سختی بکشیم، این تلویزیون تو ایران آپدیت نمی شه، همه فرمتارو پخش نمی کنه و عملا به اینترنت وصل شدنش هیچ فایده ای نداره، همه اینا یه طرف حتما از کیفیت قطعاتشم زدن
    البته نمی خوام با یه ایراد همه چیزو زیر سوال ببرم، خداییش کیفیتش تکه ولی نباید انقدر راحت دچار مشکل و مسئله بشه، اینجوری آدم می گه بی خیال کیفیت، کیفیتش پایین تر اما راحتیش بیشتر

16. 3 کاربر از papa2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

پاناسونیک چرا اینقدر توی این مدل خرابی داره؟
    فکر کنم اکثر بچه هایی که توی این انجمن VT30 دارن حداقل یکبار تلویزیونشون مشکل پیدا کرده. آیا دلیل خاصی داره؟

18. 5 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dr.pedram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم vt30دارم دی ماه پارسال خریدم فعلا مشکلی نداره 24 ساعته هم روشنه روی کنتراست 97 درصد هم است

20. این کاربر از Dr.pedram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •