تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 577 از 686 اولاول ... 77477527567573574575576577578579580581587627677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,761 به 5,770 از 6857

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بعضی از کارشناس هاشون هنوز نمی دونن cat 6 چی هست بعد می خوان از لحاظ فنی اپن سیگنال رو تایید کنند خنده داره.نرم افزار اپن سیگنال بر مبنای اطلاعاتی که کاربر ارسال می کنه کار می کنه و دیتا بیسش پر میشه الان شما خیلی از شهر ها و جاده ها رو که نگاه کنی تو این برنامه زده تحت پوشش رایتل در صورتی که رایتل اونجاها اصلا وجود خارجی نداره و همون رومینگ همراه اول رو نشون میده و از بابت مکان سایت ها هم مکان هر سکتور رو یک سلول جدید نشون میده بعضی اوقات مثلا الان من چک می کنم اطرافم ۱۰ تا سایت نشون میده در صورتی که ۴ تا کلا بیشتر نیست.در کل من هم ندیدم که رایتل به تیریجی و فورجی همراه اول وصل شه تو تهران بجز بعضی ایستگاه های مترو

Sent from my SM-J710F using Tapatalk
    اصولا زمانیکه مسئولی از یک شرکت تماس میگیره حتما اطلاعات دقیقتری در این موارد داره که تماس میگیره،درسته که بعضی مواقع افرادیکه تلفن رو جواب میدن چیزی نمیدونن،اما دلیل نمیشه ما بخوایم اطلاعاتی رو که یک شخص در شرکت داره و براساس نقشه و همینطور اعدادی که بهشون میدیم تایید میکنن،برای اینکه حرف خودمون رو قبول داریم ،حرف اونها رو تکذیب کنیم، همین که خود شخص شما هم بر بعضی از ایستگاه های مترو دیدید که به چنین آنتنی وصل شده،احتمالا اینکه دارن موضوعی رو تست میکنن هستش.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

من امروز تو زعفرانیه تست کردم نزدیک پالادیوم اما بازم به همراه اول وصل نشد یعنی به نسل ۲ وصل شد فقط
    البته چون ایفون هست نتونستم چک کنم انتن رو
    ولی وصل نشد به نسل ۳ یا ۴ همراه اول

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من امروز تو زعفرانیه تست کردم نزدیک پالادیوم اما بازم به همراه اول وصل نشد یعنی به نسل ۲ وصل شد فقط
    البته چون ایفون هست نتونستم چک کنم انتن رو
    ولی وصل نشد به نسل ۳ یا ۴ همراه اول
    شما لطف کنید تشریف بیارید بالاتر ،بهش وصل میشید،زعفرانیه فقط مربوط به بخش پالادیوم نمیشه،ازخیابام مقدس اردبیلی تا پالادیوم و تا خیابان آصف رو زعفرانیه توصیف میکنن...
    Last edited by pipo4713; 26-10-2017 at 17:05.

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

شما لطف کنید تشریف بیارید بالاتر ،بهش وصل میشید،زعفرانیه فقط مربوط به بخش پالادیوم نمیشه،از پالادیوم تا انتهای خیابان آصف رو زعفرانیه توصیف میکنن..
    دوست عزیزمیدونم زعفرانیه کجا میشه!
    شما گفتی زعفرانیه تست کن
    منم تست کردم تو یک منطقش اگه قرارهوصل شه باید وصل شه
    اینکه یه آنتن بشه وصل شد دلیل نمیشه که
    کل تهران من تا حالا وصل نشدم!
    پس یعنی وصل نیست
    خود پشتیبانی رایتل هم گفته وصل نمیشه عکس پاسخشون رو میگیرم میفرستم شما که به پشتیبانیشون هم اعتماد دارین

این پاسخ پشتبانی که تاکید هم داره تهران فقط به نسل ۲ وصل میشه تاریخش هم جدید هست
    Last edited by m_amin; 26-10-2017 at 17:14.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیزمیدونم زعفرانیه کجا میشه!
    شما گفتی زعفرانیه تست کن
    منم تست کردم تو یک منطقش اگه قرارهوصل شه باید وصل شه
    اینکه یه آنتن بشه وصل شد دلیل نمیشه که
    کل تهران من تا حالا وصل نشدم!
    پس یعنی وصل نیست
    خود پشتیبانی رایتل هم گفته وصل نمیشه عکس پاسخشون رو میگیرم میفرستم شما که به پشتیبانیشون هم اعتماد دارین
    دوست من دیدید که مثل اینکه یکی دیگر از دوستان هم به چنین آنتنی در نزدیکی مترو وصل شدن،اینکه شما میدونید پالادیوم کجاست دلیل به این نمیشه که کل منطقه زعفرانیه رو بشناسید،پس فکر میکنم قبل از اینکه بخواید این موضوع رو ادامه بدید اول نگاهی بندازید به نقشه و یا افراد محلی بعد صحبت کنید،در مورد آنتن هم هر آنتنی تا یک محیط خاص پاسخگو مشترکین هستش،اگر به این بود که توی هر محله فقط یک آنتن میذاشتن و میرفتن، و من بهتون گفتم فقط با 2 آنتن یکیش در زعفرانیه و یکی دیگرش در زمزم بود تست کردم در غیر اینصورت جای دیگه آنتن داشت توی بحث بهتون میگفتم که در همه جای تهران و همه آنتن ها 4G 3G دارن... حتما بگید به رایتل خواستید من شماره خودم رو هم براتون بصورت خصوصی میفرستم که برای واضح شدن موضوع بگید رایتل با من تماس بگیره تا من کد مسئول و اطلاعات و آدرس دقیق آنتنشون رو در اختیارشون بذارم تا بلکه موضوع برای شما حل بشه. (در ضمن فراموش نکنید که پالادیوم خودش دارای یک آنتن رایتل هستش که به تازگی مستقر کردن برای تست آنتن دهی 4G بهتر که در بیشتر مواقع همون 3G رو به مشترک میرسونه)
    موفق باشید.
    Last edited by pipo4713; 26-10-2017 at 17:25.

تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوست من دیدید که مثل اینکه یکی دیگر از دوستان هم به چنین آنتنی در نزدیکی مترو وصل شدن،اینکه شما میدونید پالادیوم کجاست دلیل به این نمیشه که کل منطقه زعفرانیه رو بشناسید،پس فکر میکنم قبل از اینکه بخواید این موضوع رو ادامه بدید اول نگاهی بندازید به نقشه و یا افراد محلی بعد صحبت کنید،در مورد آنتن هم هر آنتنی تا یک محیط خاص پاسخگو مشترکین هستش،اگر به این بود که توی هر محله فقط یک آنتن میذاشتن و میرفتن، و من بهتون گفتم فقط با 2 آنتن یکیش در زعفرانیه و یکی دیگرش در زمزم بود تست کردم در غیر اینصورت جای دیگه آنتن داشت توی بحث بهتون میگفتم که در همه جای تهران و همه آنتن ها 4G دارن... حتما بگید به رایتل خواستید من شماره خودم رو هم براتون بصورت خصوصی میفرستم که برای واضح شدن موضوع بگید رایتل با من تماس بگیره تا من کد مسئول و اطلاعات و آدرس دقیق آنتنشون رو در اختیارشون بذارم تا بلکه موضوع برای شما حل بشه.
    موفق باشید.
    دوست عزیز لازم نیست به نقشه نگاه کنم! منزل پدر مادر من خیابان دانشجو هست پس میدونم زعفرانیه کجاست!
    و اینکهمن نمیتونم دور تا دور کوچه پس کوچه دور بزنم ببینم به کدوم دکل وصل میشم
    و اینکه من پاسخ پشتیبانی خود رایتل رو براتون فرستادم که بینین خودشونم گفتن فقط به نسل ۲ وصل میشه
    حالا یه چند تا انتن اگه به هر دلیلی به بالاتر وصل میشه دلیل نمیشه!

بازم میگم تهران این امکان موجود نیست با تستی که خودم انجام دادم و دیدم به محض خروج از تهران میشه بخ نسل ۳ و ۴ وصل شد و چیزی که پشتیبانی گفت هم همینه
    باز شما میگی فلان دکل خاص میشه وصل شد!

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز لازم نیست به نقشه نگاه کنم! منزل پدر مادر من خیابان دانشجو هست پس میدونم زعفرانیه کجاست!
    و اینکهمن نمیتونم دور تا دور کوچه پس کوچه دور بزنم ببینم به کدوم دکل وصل میشم
    و اینکه من پاسخ پشتیبانی خود رایتل رو براتون فرستادم که بینین خودشونم گفتن فقط به نسل ۲ وصل میشه
    حالا یه چند تا انتن اگه به هر دلیلی به بالاتر وصل میشه دلیل نمیشه!

بازم میگم تهران این امکان موجود نیست با تستی که خودم انجام دادم و دیدم به محض خروج از تهران میشه بخ نسل ۳ و ۴ وصل شد و چیزی که پشتیبانی گفت هم همینه
    باز شما میگی فلان دکل خاص میشه وصل شد!
    در پاسختون تکرار میکنم که رایتل اعلام کرد برای یکسری از مسائل و تست این آنتن رو باز گذاشتن،پس وقتیکه شما اعلام میکنید که باهاشون صحبت کردید برای چند آنتن که بطور تست گذاشتن نمیان اعلام کاملی کنن که در فلان محله آنتی وجود داره برای استفاده اما تست هستش،چون شاید امروز باشه و فردا قطع بشه، و شما تاکید داشتید که در زعفرانیه تست می کنید من سعی کردم آدرسی بهتر به شما بدم که بتونید راحت تر بهتون ثابت بشه، دیگه اینکه بخواهید دور تا دور کوچه ها رو بزنید با خودتونه..
    بازم هم تکرار میکنم همنطور که به شما با تاکید گفتن چنین آنتنی وجود نداره،برای تست در این محله گذاشته شده. نه بصورت دائمی.
    من هم برای شما عکس از صفحه گوشی گذاشتم که حرف اثبات شده باشه.
    Last edited by pipo4713; 26-10-2017 at 17:32.

تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من مودم Huawei B525 دارم. سیم کارت رایتل روش هست. امشب همینطور تست کردم و نوع شبکه رو گذاشتم روی Auto. جالب هست که فورجی شد و یک خط آنتن داشت. درصورتی که با 3G آنتن فول هست.
    کمی زیر و رو کردم و تو نت گشتم متوجه شدم که رایتل هنوز تو شهر ما اصلاً فورجی نداره و درواقع به همراه اول وصل شده!
    جالبه که گاهی فورجی پلاس هم میشد.
    سرعت هم تا دو مگ میرفت درصورتی که با سیم کارت خود همراه اول و دو خط آنتن فورجی، سرعت حتی به هفتصد کیلوبایت هم نمیرسه!!!
    به شبکه 43211 وصل میشه که همراه اول هست.
    برای اطلاع دوستان گذاشتم که بدونن همراه اول به رایتل هم دسترسی استفاده از نسل چهار رو میده.
    محل تست: کرمانشاه شهرک نجفی

9. این کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه iran100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

"طرح ویژه استان‌های شمال غربی"
    بهترین فرصت رایتلی شدن
    با رایتلی‌ها رایگان مکالمه کنین و برای مکالمه برون شبکه از50% تخفیف بهره‌مند بشین.
    تعرفه اینترنت هم فقط گیگابایتی 3000 تومان شده

11. این کاربر از iran100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه red 1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

رایتل روی همراه اول خیلی بهتر از همراه اول روی دکل خودش هست
    کلا سرعت همراه اول روی دکل خودش نصف رایتل روی دکل همراه اول هست و احساس می کنی که به خواب میره اینترنتش
    فکر کنم زیرساخت همراه اول کنده و مشکل اساسی داره

خیلی خیلی خوب و سریع تر باز میشه صفحات وب با رایتل روی همراه اول
    Last edited by red 1; 29-10-2017 at 09:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •