اگه به قطبي ربطي نداشت پس به مرفاوي هم ربطي نداشت كه پاشو كشيدي وسط!
بله
خير
اگه به قطبي ربطي نداشت پس به مرفاوي هم ربطي نداشت كه پاشو كشيدي وسط!
خوشحالم که هنوز هستين کسايي که به مسائل رنگي نگاه ميکنناگه به قطبي ربطي نداشت پس به مرفاوي هم ربطي نداشت كه پاشو كشيدي وسط!
گفتم بهتره مرفاوي بره تا مث سال پيش گندي رو که مديران تيم زده بودن و پدرش رو درآورده بودن رو نداشته باشه : گفتم به صلاحشه ، ايشون چون هميشه با قلعه نوعي راحت تره گفتم بهتره بره : ايشون چون سر زبون نداره تا دفاع کنه از خودش در برابر ناملايمات بهتره بره ، اوکي ؟؟؟؟
اين کلا مربوطه به قلعه نوعي و هيچ ربطي به قطبي نداشت . دوست داري باز کش بدي بده
اين عين عبارت خودته دوست عزيزطبق معمول يه تاپيک زده ميشه در مورد يه فرد خاص : در کنارش پشت هم اسامي اضافه ميکنن و گير ميدن به هر کي الا همون فرد خاص
قوانين تاپيک رو بخونين هم بد نيست ، اين تاپيک چه ربطي داشت به قطبي ؟؟؟؟ استدلالتون هم . . .
طبق معمول يه تاپيک زده ميشه در مورد يه فرد خاص : در کنارش پشت هم اسامي اضافه ميکنن و گير ميدن به هر کي الا همون فرد خاص
حالا چرا خودت گير دادي به مرفاوي؟
ای بابا اینم مثه اینکه نمیبینه
بابا فوتبال ما یه چیزی داره که توی هیچ جای دنیا پیدا نمیشه
یه پاک کننده قوی
قویتر از هر پاک کننده دیگه
آره درست حدس زدید
مایلی کهن
در انتخابات AFC
بن همام در روز تولد خود برابر شيخ سلمان پيروز شد
خبرگزاري فارس: رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيا در راي گيري براي حضور در كميته اجرايي فيفا، بالاتر از شيخ سلمان قرار گرفت و فاتح AFC شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، انتخابات كميته اجرايي فيفا در كنفدراسيون فوتبال آسيا دقايقي پيش در كوالالامپور برگزار و با انجام راي گيري بين 46 كشور آسيايي به پايان رسيد و سرانجام محمد بن همام در روز تولدش مقابل شيخ سلمان به پيروزي رسيد.
بن همام در اين راي گيري با 23 راي پيروز شد و شيخ سلمان 21 راي را به خود اختصاص داد تا در انتخابات رياست AFC كه قرار است در سال 2011 برگزار شود، شرايط را براي رياست خود در اين سمت برگزار در قاره كهن را فراهم كند.
راي 2 كشور ممتنع بود.
شيخ سلمان که ميگفت 100 درصد برندست : نوش جانش
کفاشیان و علی آبادی هم میگفتن 100درصد بن همام برندست![]()
جالبه شايدم رو حرفاي اين دو پت و مت حساب کرده بودکفاشیان و علی آبادی هم میگفتن 100درصد بن همام برندست![]()
احتمالش زیاده .![]()
حرف صفايي فراهاني كاملا درست از آب دراومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)