یه چنتا انیمیشن و فیلم ایرانی و خارجی خوبم به ما معرفی کنین![]()
یه چنتا انیمیشن و فیلم ایرانی و خارجی خوبم به ما معرفی کنین![]()
لامصب چه تاپیک فعالی داریم کاشکی فردا رو تعطیل کنن
کسی نره اداره!
هی دانلود میکنم کم میشه باز برمیگرده آدم حس میکنه تو بهشته
فقط یک بار کانکشنمو از تو مودم داون وآپ میکنم هموئن ریست میشه (جهت اطلاع اون دوستی ک سوال پرسید)
مال من که درست شده ولی دیروز 5 گیگ دانلود کردم.
بچه ها به نظرتون این حجم ها رو بعدا از دماغمون نمیکشن بیرون؟عجیبه خوب
این قضیه بو داره چند حالت داره
1.یا میخوان شبانرو حذف کنن این چند روز گذاشتن هرکی اهل ریسکه دانلود کنه بعدا بگن ما چند روز نامحدود دادیم هر کیم دانلود نکرده خودش ضرر کرده
2.یا سیستمشون قاطی کرده
3.یا بخاطر عیدتا عید میخوان به ما یه حالی بدن(که بعید میدونم)
4.یا میخوان بعدا پدرمونو دربیارن
5.یا بخاطر دعواشون با شرکت زیرساخته![]()
Last edited by mr1987; 18-10-2013 at 12:30.
به ما ربطی نداره .
مگه تقصیر ماست ؟
اونا اوسگند شیرفکله رو نبستند . به ما چه .
کیا طرح خانواده دارن و دارن خفن دانلود میکنن؟؟!
نیان هرچی دانلودکردیم بکشن رو قبضمون,آخه یه حسی میگه اینا همش ثبت داره میشه!![]()
هر خطی یک سری مشخصات داره اگر داخل مودم بری در ستون Downstream و ردیف Data Rate عددی نوشته نشاندهنده حداکثر دانلود شما می باشد
اینکه خط شما از 120 بالاتر نمیره نشون دهنده اینکه عدد خط شما 1024 است
واین دوستان که 270 یا 750 دانلود می کنن عدد انها 2048 به بالا می باشد
و اینکه چرا عدد خط انها بالا می باشد شاید قبلا طرح بعثت داشتن یا طرح های 3 ماهه یا 6 ماهه
و اینکه زیاد به طرحت بستگی نداره به اون کارشناس داخل مخابرات بستگی داره که مشخصات خط شما رو تنظیم کرده
واینکه عدد اگر بالا باشه ولی پهنای باند منطقه شما کم باشه بازم ممکنه مشکل داشته باشین
و در اخر اینم لینکه داخل شبکه شرکت گلد نت برای امتحان حداکثر دانلود در خود شبکه که مستقیما به Downstream مربوطه فقط تا اخر دانلود نکنید برای تست سرعت استاکر از سرعت دانلود در اینترنت بیشتر بود مشکل پهنای باند منطقتون هست
http://goldnet.ir/speed.zip
Last edited by rtmreza; 18-10-2013 at 13:04.
اقا این data rate خط من روی 3072 ولی سرعتم از 128 بالا تر نمیره!!!!!! طرحم بعثته
![]()
شما بهتره تست کنید اول که حجم کم میکنه یا نه بعد دان کنید.....اقا این data rate خط من روی 3072 ولی سرعتم از 128 بالا تر نمیره!!!!!! طرحم بعثته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)