سلام
من اون زمان که هاروست مون بازی می کردم ، تو همین تاپیک روش گرفتن شکلات از همه ی دخترا را
گفتم ، فقط باید پیداش کنید .
سلام
من اون زمان که هاروست مون بازی می کردم ، تو همین تاپیک روش گرفتن شکلات از همه ی دخترا را
گفتم ، فقط باید پیداش کنید .
کسی سیو این بازی برای emulatoer رو داره؟
سیوش مشتی باشه ها؟
من خودم شکلات گرفتم.
5تا تو روز 14 زمستان.
می خواستم بدونم جز من هم کسی گرفته یا نه.
راستی شما تونستی بری توی خونه ی Zack?
من شکلات داشتم!
آره ، من گرفتم ولی چون زود خواستم ازدواج کنم و قلب دختر ها از آبی بیش تر بود اگه اشتباه نکنم فقط یکی .
نه ، یادم نمیاد خونه ی zack رفته باشم ، مگه شما رفتی ؟ اگه رفتی یه عکسی چیزی بذار ما هم ببینیم .
من هم خونه ی zack نزفتم ولی تو یه سایت انگلیسی نوشته بود می تونی بری تو خونه zack
اگه رفتن به شهر ممکن باشه (زیاد امیدوار نیستم) قطعا باید با کشتی رفت و کشتی هم پهلوی خونه ی zack هست.
یه چیز جالب می دونستی ماهی گیری که بهت تیرکمان و چوب ماهیگیری داد توی خونه ی zack زندگی میکنه.
یه چیز جالب تر که فکر کنم دیده باشی وقتی که zack میخواد بره تو خونش در رو باز نمی کنه و بدون باز کردن در وارد خونش میشه. با این حساب فکر نکنم بشه وارد خونه zack شد.
اما یه چیز دیگه هم هست هر وقت می ری جلوی خونه ی zack و x رو می زنی میگه بدون اجازه نمیتونی وارد خونش بشی. شاید باید بعد از سه چهار سال باهاش دوست بشی و بری خونش؟
راستی من تو چنتا سایت چیزای عجیب و غریبی پیدا کردم!
دوستان عزیز فکر نکنم تا حالا هیچکدومتون (هاردورکر) شده باشین. اگه نشدین براتون میگم که چه جوری بشین
باید در آغاز سال، و ر طول یکسال جدید طوری محصولاتتونو بفروشین که خریدار zack همیشه و هر روز خوشحال باشه.
حتی نباید توی اون سال درگیر طوفا بشین. ولی قاعدتا روزهای تعطیل امکان پذیر نیست.
من خودم بشخصه در سال ششم موفق به این کار شدم.
ولی چیز خاصی گیرم نیومد فقط شهردادر و zack ازم تشکر کردن. به درصد بازمم اضافه نشد.
اضافه میشه چی میشه
رکورد درصد که نمیخوایم بزنیم
شهری هم وجود نداره
آقا جواب منو بدین!
راستی یه سوال کسی تو این فروم هست که از 6 یا 7 سال بیشتر بازی کرده باشه؟
لطفا جواب بدین![]()
سلام.
تو بازی Harvest moon: Back to Nature به هیچ وجه نمیشه رفت خونه Zack.
اونی که شما دیدین مربوط به بازی Harvest moon: friends of mineral town بوده.
حتی با دوست جونجونی شدن و غیره اصلا نمیشه وارد خونه کنار اسکله شد.
به نظرم قبلا در مورد نوشتههایی که جلوی درجههای آبی و صورتی بود گفته بودم. الآنم سرچ زدم یافت مینشد پس دوباره میگم. این درجهها و نوشتهها فقط واسه اطلاع رسانی به شماست و یه خورده هم نمک بهش زده شده و هیچ نقشی تو بازی ندارن. درجه آبی برای مقدار پولیه که تو این فصل کسب کردین و درجه صورتی برای مقدار پولیه که خرج کردین (یا شایدم برعکس، دقیق یادم نیست) اگه بیشتر از 5000 طلا تو اون فصل دربیارید و کمتر از 2000 طلا خرج کنید براتون مینویسه: Hard Worker . اون نوشته ای هم که همیشه برای ما ها مینویسه: Go getter به خاطر اینه که بیشتر از 5000 تا طلا در میآریم و بیشتر از 5000 تا هم خرج می کنیم.
رفت تا چند ماه بعد!
1-کلا این بازی چند ساله
یکجا شنیدم 15 سال
ایا کسی 15 سالشو رفته؟
2- این سی دی این بازیرو که من دارم 250 مگ است. ولی یکجا دیدم 80 مگ. یکی دیگه تو همین سایت دیدم میگه 560 مگ
ایا کسی ورژن کامل این بازیرو داره
در صورت امکان لینک دانلودشو بذارین1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)