تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 577 از 827 اولاول ... 77477527567573574575576577578579580581587627677 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,761 به 5,770 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام. من یه هارد western digital portable my passport 1 TB خریدم به 266000 تومان با گارانتی سازگار . خوبه ؟ ------------ متاسفانه وقتی میام نرم افزار خودشو نصب کنم میگه شما حداقل سیستم رو ندارید اخه ویندوزم xp sp2 هست و میگه مناسب نیست ... چمیدونستم بابا خب همه جا میگند xp ساپورت میشه دقیق نگفتند خب! حالا من چیکار کنم ؟ اگه اون نرم افزار خودش رو نتونم نصب کنم برای هارد مشکلی پیش میاد ؟ چیزی بریزم روش ؟ چجوری safe remove انجام بدم ؟ ترخدا زودتر کمک کنید
    ببخشید جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه یه کمکی هم به من بکنید... با تشکر

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام آقا عطا گرامی
    من هم سرانجام یه هارد 3 ترا Seagate expansion گرفتم دو تا سوال داشتم:
    1- وقتی میخواستم نرم افزار خود هارد را نصب کنم روی setup که کلیک کردم پنجره Registration اومد من هم اطلاعات شخصی را وارد کردم اما بعدش هر چی سعی کردم دیگه پنجره نصب نیومد یعنی وقتی روی setup کلیک میکنم پنجره Libraries باز مبشه و هر کاری میکنم نمیشه نرم افزار اصلی را نصب کنم یه چند باری هم که هارد را وصل کردم با safe remove خود ویندوز کار کردم آیا اگه نرم افزار را نصب نکنم مشکلی پیش میاد و اصلا برنامه ای مخصوص داره این هارد یا نه و اگه داره چیکار کنم که نصب بشه؟
    2- حجم هارد را هم که نگاه میکنم زده 2.72 TB یعنی 300 گیگ واسه فضای بین درایو ها و پارتیشن بندی و این چیزا استفاده میشه یا جای دیگه ای هست؟ چرا اینقدر زیاد؟؟ آیا این مقدار طبیعی هست؟ چون من اصلا هم درایوی نساختم واسه هارد.آیا نمیشه این مقدار را کمترش کرد آخه 300 گیگ خودش یه هارد به حساب میاد
    با سپاس
    سلام .

آیا اگه نرم افزار را نصب نکنم مشکلی پیش میاد
    خير مشكلي پيش نمياد .

و اصلا برنامه ای مخصوص داره این هارد یا نه و اگه داره چیکار کنم که نصب بشه؟
    مثل مدلهاي بكاپ پلاس نيست . نرم افزار Seagate Drive Settings فقط براي sleep time و toggle the lights و diagnostics هست . پيشنهاد ميكنم اين برنامه را از اين لينك زير دانلود كنيد .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد سوال آخر كمپانيهاي سازنده هارد هر 1000 بايت را برابر با بك كيلوبايت در نظر ميگيرند در صورتيكه در ويندوز هر 1024 برابر با يك كيلوبايت هست كه باعث ميشه حجم واقعي هارد كمتر نشان داده بشه . به عبارت ديگه كمپانيهاي سازنده ، هارد سه ترابایت رو برابر با 3000000000000 بایت (سه هزار میلیارد بایت) درنظر میگیرند . و اگر این را سه بار تقسیم بر 1024 بشه تقریبا برابر با 2793.967723846435546875 گیگ که تقریبا همان 2793 گیگ هست .
    Last edited by ata.royalfalcon; 25-08-2013 at 13:05.

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام. من یه هارد western digital portable my passport 1 TB خریدم به 266000 تومان با گارانتی سازگار . خوبه ؟ ------------ متاسفانه وقتی میام نرم افزار خودشو نصب کنم میگه شما حداقل سیستم رو ندارید اخه ویندوزم xp sp2 هست و میگه مناسب نیست ... چمیدونستم بابا خب همه جا میگند xp ساپورت میشه دقیق نگفتند خب! حالا من چیکار کنم ؟ اگه اون نرم افزار خودش رو نتونم نصب کنم برای هارد مشکلی پیش میاد ؟ چیزی بریزم روش ؟ چجوری safe remove انجام بدم ؟ ترخدا زودتر کمک کنید
    بدون اون نرم افزار هم ميتونيد از هارد اكسترنال استفاده كنيد . براي safe remove كردن هارد اكسترنال هم از خود ويندوز استفاده كنيد . يعني روي آيكوني كه در كنار ساعت سيستم هست راست كليك و safe remove كنيد . در ويندوز xp بر خلاف win7 يا vista با اينكار هارد كاملاً خاموش ميشه .

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

توی این سایت یه مقایسه شده بین هاردهای اکسترنال

مای پاسپورت اول هست ولی جالبه که
    Seagate هفتمه و خیلی از امکانات رو نداره

میشه بگین چرا اینطوره؟
    شک کردم توی خرید
    Seagate

ویه سوال دیگه اینکه ایا هارد مای پاسپورت رو میشه تبدیل به 2تا پارتیشن کرد روی یکی رمز گذاشت و یکی ازاد باشه
    کلا تقسیم کردن به چند پارتیشن واسه هارد مشکل ایجاد نمیکنه؟
    Last edited by havzhini; 25-08-2013 at 10:01.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    من تفاوت Seagate expansion portable drive با Seagate Backup plus desktop drive بجز ظاهر نمیدنم چی هست؟
    تفاوت قیمتشون چقدر و تفاوت کاراییشون چه تفاوتی داره با هم؟

کدوم رو پیشنهاد میدین که بهتر باشه برای تهیه بکاپ از اطلاعات
    به جرات ميتونم بگم كه به جزء شكل ظاهر و نرم افزارهاي موجود ، تفاوتي باهم ندارند . حتي مدل هارد اينترنال بكار رفته به احتمال زياد يكسان هست و در نتيجه فكر نميكنم از لحاظ كارايي فرق زيادي داشته باشند . بنابراين خيلي فرق نميكنه كه كداميك را انتخاب كنيد . اختلاف قيمت هم فكر نميكنم زياد باشه (در حد 10 الي 20 هزار تومن) . طبعاً Backup plus زيباتر هست و از لحاظ نرم افزاري كاملتر ، ولي به خاطر اينكه بصورت ايستاده روي ميز قرار ميگيره نيازمند دقت بيشتري هست تا سقوط نكنه مگر اينكه بصوت خوابيده بذاريد .

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی این سایت یه مقایسه شده بین هاردهای اکسترنال

مای پاسپورت اول هست ولی جالبه که
    Seagate هفتمه و خیلی از امکانات رو نداره

میشه بگین چرا اینطوره؟
    شک کردم توی خرید
    Seagate

ویه سوال دیگه اینکه ایا هارد مای پاسپورت رو میشه تبدیل به 2تا پارتیشن کرد روی یکی رمز گذاشت و یکی ازاد باشه
    کلا تقسیم کردن به چند پارتیشن واسه هارد مشکل ایجاد نمیکنه؟
    در مقايسه با هارد اكسترنال وسترن قابليت hardware encryption و نرم افزارهاي مربوطه جهت رمزگذاشتن ، تغيير دادن يا برداشتن آن نداره و صرفاً به همين دليل هست كه امتياز كمتري داره . اين قابليت با وجود مزايايي داره معايبي هم دارد كه در اين تاپيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم اشاره شده .

در مورد سوال آخر در صورت lock بودن كلاً هارد از دسترس خارج خواهد بود چه يك پارتيشن داشته باشه و چه 2 پارتيشن .
    Last edited by ata.royalfalcon; 25-08-2013 at 10:44.

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

در مقايسه با هارد اكسترنال وسترن قابليت hardware encryption و نرم افزارهاي مربوطه جهت رمزگذاشتن ، تغيير دادن يا برداشتن آن نداره و صرفاً به همين دليل هست كه امتياز كمتري داره . اين قابليت با وجود مزايايي داره معايبي هم دارد كه در اين تاپيك ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم اشاره شده .

در مورد سوال آخر در صورت lock بودن كلاً هارد از دسترس خارج خواهد بود چه يك پارتيشن داشته باشه و چه 2 پارتيشن .
    اگه دقت کنین سرعت Seagate Backup Plus رو 4915Mb/s زده ولی بقیه هاردها 5120Mb/s هستن
    این بیشتر منو به شک انداختن

اگه با bitlocker خوده ویندوز یا نرمافزارهای دیگه یه درایور رو قفل کنیم چی؟بازم نمیشه یه مشکلی برای هارد پیش میاد؟
    کلا من میخوام یه قسمت برای اطلاعات خصوصی داشته باشم که قابل دسترسی نباشه و یه قسمت هم اطلاعات ساده مثل فیلم و موزیک و ... که دسترسی بهش ازاد باشه

و اینکه Transcend StoreJet 25M3 چطور هست؟ 1ترا توی بازار پیدا میشه و قیمت حدود چند هست

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه دقت کنین سرعت Seagate Backup Plus رو 4915Mb/s زده ولی بقیه هاردها 5120Mb/s هستن
    این بیشتر منو به شک انداختن

اگه با bitlocker خوده ویندوز یا نرمافزارهای دیگه یه درایور رو قفل کنیم چی؟بازم نمیشه یه مشکلی برای هارد پیش میاد؟
    کلا من میخوام یه قسمت برای اطلاعات خصوصی داشته باشم که قابل دسترسی نباشه و یه قسمت هم اطلاعات ساده مثل فیلم و موزیک و ... که دسترسی بهش ازاد باشه

و اینکه Transcend StoreJet 25M3 چطور هست؟ 1ترا توی بازار پیدا میشه و قیمت حدود چند هست
    اون سرعت اينترفيس هست و در بهترين شرايط هم هارد ديسكها هيچوقت به اين سرعت نميرسند . جالبه كه بدونيد max transfer rate (ماكزيمم) در بعضي از هارد ديسكهاي سيگيت 3.5 اينچي 7200rpm در حدود 210MB/s هست كه خيلي با رقم 4915Mb/s فاصله دارد . هارد ديسكهاي 2.5 اينچي 5400rpm ديگر جاي خود را دارد .

با توجه به اينكه ميخواهيد دو قسمت انكريپت شده و نشده در هارد ديسك وجود داشته باشه پس قابليت hardware encryption هارد اكسترنال وسترن به كار شما نمياد . با bitlocker كار نكردم ولي ميتونيد از نرم افزار رايگان true crypt هم استفاده كنيد .
    Last edited by ata.royalfalcon; 25-08-2013 at 13:07.

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام ممنون میشم منو راهنمایی کنین من دنبال یه هارد خوب همه کاره میگردم و وایرلس هم داشته باشه چون میخوامم با خودم ببرمش خارج از کشور پس وایرلس داشته باشه و با ویندوز مک سازگار باشه پسوردم داشته باشه لطفا در این مورد کمکم کنین

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ممنون میشم منو راهنمایی کنین من دنبال یه هارد خوب همه کاره میگردم و وایرلس هم داشته باشه چون میخوامم با خودم ببرمش خارج از کشور پس وایرلس داشته باشه و با ویندوز مک سازگار باشه پسوردم داشته باشه لطفا در این مورد کمکم کنین
    سلام .
    همانطوريكه در اين تاپيك هم گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ميتونيد Seagate backup wireless بخريد كه داراي باطري و كارتريج usb3 هست . اين مدل مثل هاردهاي اكسترنال وسترن قابليت hardware encryption نداره و اطلاعات را encrypt نميكنه و بايد از نرم افزار ديگر مثل true crypt استفاده كنيد .

با استفاده از درايوري كه در سايت سيگيت موجوده ميتونيد بي نياز از فرمت كردن مجدد هارد هم در مك و هم در win از هارد استفاده كنيد (در زماني كه به usb سيستم متصل شده باشه) .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •